Ailelerin yaninda esiniz nasil davraniyor

Ay cnm ne o öyle igrenc gelio bana anne babanin yapılacak seymi hem niye kirilsin siz daha evlisiniz ay buna kirilacak suna kirilacak derseniz isiniz yaş istemediginiz seyleri tatlı dille söyleyin bence yalnıs yaptığı doğru değil

kp'in yanında mesafeli dururuz ya da misafirlerin yanında filan eşimde bende çok dikkat ederiz buna amma kv'min yanında nasılda kaymaklı bi çocuk gtirmişsin dünyaya diye öper,makas alırım eşimden :D
hoşuna gidiyo kadının bide ona oğlu üzerinden iltifat etmek benim çok hoşuma gidiyor öyle işte :dondurma:

Ay cnm ne o öyle igrenc gelio bana anne babanin yapılacak seymi hem niye kirilsin siz daha evlisiniz ay buna kirilacak suna kirilacak derseniz isiniz yaş istemediginiz seyleri tatlı dille söyleyin bence yalnıs yaptığı doğru değil

Igrenclik diyemem ben buna sadece sevgisini boyle gosteriyor. Ben de bazen rahatsiz oluyorum

kp'in yanında mesafeli dururuz ya da misafirlerin yanında filan eşimde bende çok dikkat ederiz buna amma kv'min yanında nasılda kaymaklı bi çocuk gtirmişsin dünyaya diye öper,makas alırım eşimden :KK70:
hoşuna gidiyo kadının bide ona oğlu üzerinden iltifat etmek benim çok hoşuma gidiyor öyle işte :dondurma:

Kaynanamla annemin yaninda bende cekinmem ama isin icine babalar ve abiler girince bende sorun oluyor :)

Birşey demiyorlar gibi dursalar da onlara da terstir bu durum emin ol.
Ayy ne güzel yapıştı dudağına demezler heralde, sadece uyarıp utandırmak istemiyorlardır.
Bence eşinle konuş bu konuyu aile arasında çok laçka hareketler.

Igrenclik diyemem ben buna sadece sevgisini boyle gosteriyor. Ben de bazen rahatsiz oluyorum
gerek var mı aile büyüklerinin yanında sevgi gösterisine yerli yersiz:))
eşin bi ayar tutturamamış henüz.
yan yana otur vs. tamam da dudaktan öpmek te nedir.

Birşey demiyorlar gibi dursalar da onlara da terstir bu durum emin ol.
Ayy ne güzel yapıştı dudağına demezler heralde, sadece uyarıp utandırmak istemiyorlardır.
Bence eşinle konuş bu konuyu aile arasında çok laçka hareketler.

Bilemiyorum ki ya nisanliyken de her firsatta sıkıstırıyordu ama evlenince bir rahatlik geldi sanki. Esimin abisi de esine boyle ama onlar artik 10 yillik evliler biraz daha sakinler. Esime soylesem alinir diye de cekiniyorum

biraz laubalilik oluyor sanki bende hoşlanmazdım öpse yılış yılış herhalde herşey dozunda güzeldir saygısızlık olrak adlandırabilir aileler.öpmesini doğru bulmadım yani benim ailem böle bir tutum karşısında annem babam utanırdı herhalde kidamat utanmasın belki içinden geliyor ama konuşun bişiycik olmaz anlatın

Dudaktan öpme felan biraz fazla gelir Türk ailelerine sanki
Bizde öyle ailelerin yanında free takılırız
Kimse kimsenin tavuğuna kışşş bile demez :confused:
Ama aşkım, bitanem felan aşk sözcükleri ile hitap ederiz
Oda ağız alışkanlığı 5 yıldır beraberiz:KK37:

iğrençlik.. yan yana oturmak elini tutmak vs oluyor bizdede ama dudaktan öpmek iğrenç. ailen biz varken bunu yapıyorlar diyerek neleri düşünüyorlardır kimbilir.

iğrençlik.. yan yana oturmak elini tutmak vs oluyor bizdede ama dudaktan öpmek iğrenç. ailen biz varken bunu yapıyorlar diyerek neleri düşünüyorlardır kimbilir.

Abartmasaniz? Igrenclik ne demek yani ne zamandan beri evli insanlarin birbirini opmesi igrenclik oluyor? Ben oturdugumuz yerde opusuyoruz demiyorum.

Kaynanamla annemin yaninda bende cekinmem ama isin icine babalar ve abiler girince bende sorun oluyor :)
dediğim gibi bizde de durum aynen böyle kp yanında mesafe şart :) eşine bunu böyle hafif fısıldayarak çekinerek çocuksu masum bi ifadeyle söylersen bence kırılmadan anlar durumu.

6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?
aynı model bendede var esimin ailesi alısmıs onlarn yanında öpüsmeye sevmee herlade esim erkek kardesinin yanındada annesinin hatta babasının yanındada öper sarılır kı bizimkiside fazla cok mıc mıc ben sevmem ama onun ailesi napıyım benim ailemin yanında yapınca sorun cıkıyo

gecen ben annemlerdeydim esim sabha süpriz yapıp erken geldi kahvaltıda bana catalla peynir domatez verdi diye babam sofradan kalktı anneme bi ton söylendi bizimkilerde tam geri kafalı kı esim her fırsatta onları yanında sarılır gıcıklık olsun diye

Benim eşim de senin eşin gibiydi biz muhafazakar bir aileyiz eşimde aynı kesimden ama yetiştirilme tarzı bana nazaran daha rahat ona tatlı dille bu durumu anlattığım da anlayış göstermişti sende uygun bir dille anlat anlayış göstereceğini düşünüyorum eşinin

Cnm bunda esinin kirilacagi bi durum yokki..Sevgini gostermene bunu bana hissettirmene bayılıyorum ama başkalarının yanında beni öpünce ben cok utanıyorum cnm azıcık dikkat edebilirmiyiz dersin:KK48:bide bunu en masum halinle soyledimmi tamamdır:oops::oops:

Benim esimin aileside normal karsiliyor böyle seyi dudaktan öpme haric, o biraz abarti gibi:) Bir keresinde yolda yürürken görmüslerdi esimle beni, niye el ele tutusarak gezmiyosunuz aranizdan kamyon gecer demisti kaynatam. Ama benim ailem öyle degil. O yüzden esimle konusup anlattim, sizinkiler seviyor ama bizimkiler alisik degil öyle samimiyetlere falan diye. Bizde yeni evliydik ozamanlar, konustuktan sonra yapmadi bidaha. Kirilir falan demissin, kirilmaz merak etme, bazi konularda erkekleri yönlendirmek gerekiyor.

Abartmasaniz? Igrenclik ne demek yani ne zamandan beri evli insanlarin birbirini opmesi igrenclik oluyor? Ben oturdugumuz yerde opusuyoruz demiyorum.
bizde birbirimizi öpüyoruz öpüşmek iğrençlik demedim farkındaysan.. koskoca insanlara bunu göstermek hareketi iğrençlik dedim.... azgınlık ta diyebiliriz

bizde birbirimizi öpüyoruz öpüşmek iğrençlik demedim farkındaysan.. koskoca insanlara bunu göstermek hareketi iğrençlik dedim.... azgınlık ta diyebiliriz

Ne azginligi yahu

Hanfendi ben burada esimin beni opmesinden rahatsizim falan demiyorum,ailelerimiz kiziyor da demiyorum. Utaniyorum bunu esime soylemeli miyim veya durum herkeste ayni mi diyorum. Igrenclik,azginlik...bunlari iki es arasindaki munasebete soylemeniz cok kirici.

aynı model bendede var esimin ailesi alısmıs onlarn yanında öpüsmeye sevmee herlade esim erkek kardesinin yanındada annesinin hatta babasının yanındada öper sarılır kı bizimkiside fazla cok mıc mıc ben sevmem ama onun ailesi napıyım benim ailemin yanında yapınca sorun cıkıyo

gecen ben annemlerdeydim esim sabha süpriz yapıp erken geldi kahvaltıda bana catalla peynir domatez verdi diye babam sofradan kalktı anneme bi ton söylendi bizimkilerde tam geri kafalı kı esim her fırsatta onları yanında sarılır gıcıklık olsun diye

Yok babamda oyle bi sikinti cikmiyor. Esim de babamin yaninda en fazla sariliyor ya da bir durum olursa egilip yanagimdan opuyor o kadar. Annelerin yaninda biraz daha rahatiz ama

Back
X