Ailelerin yaninda esiniz nasil davraniyor

Benim eşim sözleriyle çok yakın davranır öyle dudaktan öpüyım sarılıyım yapmaz ama ağzından sevgilim canım karım bitanem eksik olmaz annesine çok seviyorum bunu diye gözleriyle haraketler yaparak sever beni sizin temas cokmuso_O

6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?
Bende sinir olurdum esime bazen soguk davranirdi ailesinin yaninda .. ama sizinkide fazla abartiyor .bizde sakalasir guleriz arada elini omzuma atar ama daha fazlasi onunda hosuna gitmez. Esimin kuzenide boyle oper sarilir acayip samimi haraketler esim cok kizar

bence bu durum daha iyi. bende eşime hep yakınırım başkalarnın yanında farklı dawranıon sewgini göstermion die. rahatsız olma. o senin helalin. demekki çok sewiyor seni sorun yapma bnce

dudaktan öpmek hariç eşim de başkalarının yanında normalde nasıl davranıyorsa öyle davranır bana. bunda sorun edilecek bir şey yok.

Eşiniz sizi seviyor maşallah.. Bu güzel bişey.. Ama usulünce anlatın ona utandığınızı en azından öpüşme gibi daha yakın temasları Başbaşa yapsın bari :) kız Ada'mın içi kaynıyor demek ki :KK70: sen güzelce konuş onunla eminim dikkat edecektir..
ayyyy aynen :KK70:

bende sevmem bu kadar gereksiz samimiyeti. ben olsam siizin yerinizde güzel bir şekilde durumdan hoşlanmadığımı söylerdim. neden çekiniyorsunuz ki anlamadım yani

Hoş değil gerçekten. Ama kırmadan söyleyebilirsiniz. Çekinecek ne var...

dudakktan opmek bi de babanin yaninda samimiyet disinda hersey normal benm esimde kaynamlardayken gel kimse yok bi opuym nolr falan der kaynanama cok seviyom bn ya falan der cok tartisiriz falan ama bole davranmasi hosuma gider yani ama babanin yaninda asla sanki kardesi gibiyimdir hic alakamiz yoktur yani az once ki adamdan eser kalmaz:KK70: bence bi kinus hani benimde hosuma gidiyo ama insanlar gorur utaniyorum falan de esinn yer zaman ayirt etme gibi bi sorunu var

6 yıldır evlisiniz sonuçta kırılmaması gerek..açıkça söyle..ya annenin babanın yanına dudaktan nasıl öpebilir hiç aklım almıyor valla...

Ay canım ya derdin bu olsun okuyunca sevindim bile çok tatlı. Sen tatlı bi dille söyle utanıyorum de ,rahatsız oluyorum deme, utanıyorum canım ya falan de. Genelde erkekler ailelerin yanında duvar örer eşlere öküz gibi davranırlar. Allah bozmasın canım hep sevsin seni:KK36:hep mutlu olun inşallah.

Valla biz cok resmiyizdir. Normalde kendi evimizde surekli dip dibeyiz ama ailelerin yaninda yaklasmiyoruz birbirimize. Sevmeyiz bizde aile ortaminda cok samimi olmayi.

Ne güzel eşin çok seviyor işte seni. Bırak böyle kalsın uyarma uzaklaşmasın senden. O dikkat edeceğine sen utancını yenmeyi öğren bence :D

Bana garip geliyor bu durum.
Şahsen arkadaşlarımın yanında bile mesafeli davranırım ben kaldı ki babamın annemin yanında dudaktan opecek :110:
Kesinlikle ters bana aşkımı da sevgimide kimse yokken gosteririm mahrem olaylar bunlar bence.

Benim esimde mesafeli davranir bende öyle. Ben zaten annemin babamin xaninda esimi öpemem utanirim yani ama herkes öyle düsünmeyebilir kültürle de alakasi yok bunun insanin kendisi ile kimine göre adap ama öpen insanlarda adapsiz olmuyor sonucta esini öpüyorsun yoldan gecen herhangi birini degil. Bence esinle konusmalisin utaniyorsun birazcik mesafeli davransin.

eşin herşeye alınan, ota b.ka küsen bi adammı ki, kırılcak diye çekiniyosun. 6 aydır bu rahatsızlıkla yaşıcana söyle ne var bunda kırılcak. dudaktan öpmekte fazla olmuş.
bizde ne dudaktan, ne yanaktan öpme olmadı hiç. en fazla küçük şakalaşmalar oluyo. ben o şakalaşmlarda bile çekiniyorum. eşim özellikle benim annemin yanında resmen şımarıyo, şakalaşmlar el kol teması biraz fazla belki ben izin versem öperde bilmiyorum. annemden nasıl yüz bulduysa bu kadar.ama kimse yokken kaçamak öpücükleri seviyorum ben öyle daha heycanlı oluyo :KK60::KK70:
eşimin annesi ve babası bizi hiç ayrı oturtmaz. ikisinden biri onun yanında oturuyosa, ben gelince hemen kalkarla. bu çok hoşuma gidiyo. :oops:
ay bide yorumlarda herkes sevgi pıtırcığı :nazar: her gün uğruna bi sürü konu açılan, kıskanç kaynanalar nerde :KK70:

Adamın ne iğrençliği kalmış,ne laubaliliği ne de azgınlığı.

Pes yani. En fazla davranışları hoş değil dersiniz,uygunsuz dersiniz ama bu tabirler nedir böyle? Ayıp vallahi.

Biz de canımlı cicimli konuşuruz,dışarıdan geldiyse yanağımdan öper ama abartmayız tabi.

Biz başkalarının yanında başbaşa olduğumuzdaki hitapları bile kullanmıyoruz, isimle hitap ediyoruz. Fiziksel temasımız falan da olmaz başkaları varken. Ben hoşlanmıyorum.

Back
X