Ailelerin yaninda esiniz nasil davraniyor

Ne azginligi yahu

Hanfendi ben burada esimin beni opmesinden rahatsizim falan demiyorum,ailelerimiz kiziyor da demiyorum. Utaniyorum bunu esime soylemeli miyim veya durum herkeste ayni mi diyorum. Igrenclik,azginlik...bunlari iki es arasindaki munasebete soylemeniz cok kirici.
anlamamakta ısrarcısınız.. eşlerin birbirine karşı aşkları sevgileri aşırı derecede normal. öpüşme falan en doğalı tabiki. ben diyorum ki biraz dikkat etmek lazım herşey yapılırda dudaktan öpme abes.. koskoca insanlar bunu görmemek için neleri verirdi kimbilir..

neden dört duvar arası denılen bı mevzu var
bazı özel durumların orada yasanması ıcın
esınızın yaptıgı sevgı göstergesi degil sızın özel anınızı teshir etme dir bana göre
sonradan görme sadece parayı sonradan bulanlara degıl eşiniz gibi davrananlarada denılebılınır
bence hoslanmadıgınızı belırtın kırılmaz bence
sızın cocugunuz oldugu zaman onun yanında neler yapar kımbılır

anlamamakta ısrarcısınız.. eşlerin birbirine karşı aşkları sevgileri aşırı derecede normal. öpüşme falan en doğalı tabiki. ben diyorum ki biraz dikkat etmek lazım herşey yapılırda dudaktan öpme abes.. koskoca insanlar bunu görmemek için neleri verirdi kimbilir..

Hanfendi son kez tekrar ediyorum,ailemizin yaninda sevismiyoruz biz. Ornek veriyoum,esim disardan geldiys ben de annesiyle mutfaktaysam gelip dudagima kucuk bir opucuk birakip "askim naptin bugun" demesi gibi. Dudak dudaga yapisma gibi bir olayimiz yok. Babalarin yaninda zaten oyle bir sey de yok. Ben sadece aileler rahatsiz olmuyor buna eminim ama ben de utaniyorum dedim. Hic bu kadar acimasiz yorumlar gelecegini dusunmemistim.

benim esimde ailsenin yaninda cok rahat bizimkilerin yaninda da en basta öyleydi ben defalarca uyarinca artik biraz gem vuruyor duygularina . bu arada biz 4 yillik evliyiz ama esimin hareketlerinde bi degisiklik yok tamam baskalrnin yaninda öpmez ama oda samimiyeti abartir ailesinde öyle görmüs onlar icin bu problem degil. hatta cogu zaman benim soguk oldugumu söyler bende kizarim ona. yetistirme sartlari degistiriyor insani. bide esimin ailesinde el sakasi cok fazla bizde hic hoslanmayiz bu durumdan cok uyardim bizimkilerin yaninda daha dikkatli ama kendi ailesinin yaninda aman aman taniyamiyorum..ama tek derdimiz bu olsun sükür

Benim esimde böyleydi senin gibi uyardım bende. Bir iki defa konuştum bana ne falan dedi ama zamanla uyardikca azalttı. Hiç değilse opmuyor herkesin içinde ama sarilmayi bırakmadı:KK19:

Hanfendi son kez tekrar ediyorum,ailemizin yaninda sevismiyoruz biz. Ornek veriyoum,esim disardan geldiys ben de annesiyle mutfaktaysam gelip dudagima kucuk bir opucuk birakip "askim naptin bugun" demesi gibi. Dudak dudaga yapisma gibi bir olayimiz yok. Babalarin yaninda zaten oyle bir sey de yok. Ben sadece aileler rahatsiz olmuyor buna eminim ama ben de utaniyorum dedim. Hic bu kadar acimasiz yorumlar gelecegini dusunmemistim.
ailelerin rahatsız olmadıgını düşünmeniz garip.. tmm ozaman istediğiniz gibi cvp vereyim. eşinizi tatlı bir dille uyarın utanıyorum diyin madem..

6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?
bence gayet güze. niye utanıyorsunuz ki . karı kocasınız nihayetinde. hem maşallah eşiniz sizi ne güzel ki seviyor. mutlu olmalısınız. bunlar güzel şeyler. ailelerinin yanında öpmesi sarılması veya yanında oturmanızı istemesi de normal ve güzel şeyler. bazısı var ki ailesinin yanında eşi yokmuş gibi davranıyor. şanslısınız yani onu demek istiyorum.
sevgiler.

Bizimki ailemin yanında sorar, eder, canın birşey istiyor mu, alıyım geliyimmm der, ilgilidir çok ;)

Ama kesinlikle öpme filan hele dudaktan olmaz, yanaktan olur arada :110:

Bir de eşim de hep yanında oturayım ister, yemekte de yanında veya karşısında olmamı ister :KK200:

Ben olsam şöyle derdim. Büyükler geldiğinde ayağa kalkıp onlar otur demeden oturmayan bir aile kültürü içinde büyüdüm. Tabi biz hayatımızı eskiler kadar hazır kıta geçirmedik. Ama büyüklerin karşısında rahat tavırlı olmadım hiçbir zaman. Koltuğuma bile yayılamadım yanlış anlaşılır diye. Senin bu davranışlarını da yanlış anlarlar diye kafama takıyorum. Huzursuz oluyorum. Utanıyorum alışkın değilim bu kadarına. Ailelerin yanında biraz daha resmi duralım istiyorum. Anlıyorsun beni değil mi? gibi şeyler söyleyebilirsiniz.

ailelerin rahatsız olmadıgını düşünmeniz garip.. tmm ozaman istediğiniz gibi cvp vereyim. eşinizi tatlı bir dille uyarın utanıyorum diyin madem..

Ya siz karsinizdaki insanin rahatsiz olup olmadigini bilmez misiniz? Rahatsiz olsalar "ay yerim ben sizi ne guzelsiniz masallah" diyen insan rahatsiz olur mu? Resmen sinir bozmaya yorum yapiyorsunuz. Tesekkur ederim ben esimle konusurum.

İğrençlik diyenler var :oha: Ne zamandan beri eşlerin birbirine samimi sıcak davranması iğrençlik oluyor. Normalde canım cicim olan bir adam neden başka insanların yanında buz kessin ki.. Dudağından öpsün demiyorum ama bana göre diğer yaptıkları normal. Hayret bir şey valla azgınlığa kadar gelmiş olay. Bir de biz varken bunu yapan biz yokken neler yapmaz diye düşünür denmiş. Şaka mısınız siz ya. Sizin ailenizin yanında daha dikkatli olursa bir sorun kalacağını sanmıyorum. Allah mutluluğunuzu bozmasın..

Bence söylemeyin bir şey
kirilabilir
sonra bu günleri arayabilirsiniz
çok da utanılacak bir durum değil
bazıları da kiskanvliktan igrenc lik diye yorum yapmışlar
bence çok takilmayin
mutlugunux daim olsun inşallah

Biz nasıl mesafeliyiz hani su anlatilanlar o kadar yabanci ki bana basbasayken bizde cifte kumruyuz tv de baksa sarılır ama anne baba yaninda saygidan birazda cok orali olmuyoz . Askimizi dolu dolu yasiyoruz hani babasinin yaninda opmesede olur bence . Bir konus yapsin dozu asmadan ama. Dudaktan opmesin babaya anaya dikkat etsin

Benim eşim çok mesafelidr. Kimsenin yanında sarılıp öpmez beni. Fazla konuşmaz da mesafeli. Ailesinden öyle görmüş. Bnde pek takmam davranışlarını. Nasıl istiyorsa öyle davransın

Vallahi kadınları bir ortası yok Kimi az ilgiden şikayet eder kimi de fazla ilgiden. Eşinize söyleyin annemlerin yanında öpme diye bunu söyleyemeyecek kadar da yakın değil misiniz anlamıyorum ilişkileriniz bu kadar uzak mı?

Bence bu çok hoş bir durum. Bir konuda kadinda esim ailemin yaninda gözüme bile bakmiyor sanki ben orda yokmusum gibi davraniyor demisti. Öyle olsa daha mi iyi. Ailende mutlu olur ne kadar seviyorlar diye, sen utanmamaya bak

Sorun edilecek bir şey yok bence. Ne güzel içinden geldiği gibi davranıyor. Aileleri ayırt etmeden üstelik.
Dile getirirsen ters bile tepebilir, sonra bu günleri ararsın.
Ne var canım cicim zamanlarınız. Tadını çıkar bence.
Ne mutlu sana. Rabbim daimi etsin mutluluğunuzu.

ya biz de 3. kişiler yanında çok samimi takılmayız,
ama bazı yorumlar da çok abartı değil mi,
iğrençlik diyen bile var,
adam nikahlı karısını öptü diye iğrenç mi oluyor.

rahatsız oluyorsanız bunu konuşun elbette ama çok da tepkili olmayın,
sevgiyi göstermek gayet de güzel bir şeydir normalde, bu kadar rahatsız olunması çok enteresan...

Back
X