Benimde kızım olacak allahın izni ile bende eşime diyorum kızımı kimseye ezdirmem evlensin istemem ama evlenirse gözümün önünde olsun damat gözünden yaş getirir se dünyayı onada anasına da babasına da dar ederim diyeBen yine evdeki en uzlaşmacı ebeveynim, böyle bı durumda babası terminatör olur damadın kafasını çitos gibi ezerşaka bı yana eğer damat bu tür ilk olayda kadının ailesinin tepkisinin kadına sahip çıkmak yerine "aman yavrum bosanmayin, güzel güzel gecinin" olduğunu anlarsa sonrasında " nasılsa ne yapsam sahip çıkanı yok bunun" diye eziyor da eziyor. Keşke konu sahibinin babası bı dış gosterseydi
Ya eski konulara baksana parsembe çarşambadan belliymişEşinizin evlilik öncesi şüpheleri var mıydı?
Bağlanmaktan korkmak vb?
Sanki annesini bahane ediyormuş gibi geldi, küçük sebepler öne sürüldüğünde arkasında bir dağ olur genelde.
Çok haklısın bacım, dünya biz kadınlar için zaten her anlamda zor, ama evlatlarımızı korumak için gözümüzün önünde olmasına gerek yok, ister evlensin, ister bosansin, isterse dünyanın öbür ucuna gitsin, başına ne gelirse gelsin dönüp siginabilecegi , yargilanmyacagi , maddi manevi güçlü bir ailesinin olduğunu bilerek yetistirirsek onlar zaten doğru ilişkiler kuracaklardir. Gerisi kısmet zaten...Benimde kızım olacak allahın izni ile bende eşime diyorum kızımı kimseye ezdirmem evlensin istemem ama evlenirse gözümün önünde olsun damat gözünden yaş getirir se dünyayı onada anasına da babasına da dar ederim diyeAllahım büyük lokma yedirsin büyük konuşturmasın bende ezdirmem çocuğumu erkek çocuğum olursada malımdan 1 fazla kıza veririm diyorum herkes garipsiyor...
Bak bu çok doğru dikkatini cekerim"Geçinmeye gönlün var mı" diye sorarmış eskiler.
Bazı kız babaları kızlar başlarına kalmasın diye hep yapıcı rolüyle alttan alırlar,anlamazdan gelirler, bana da sinir basar...halbuki mesela benim kızıma sebebi ne olursa olsun , hele benim yanımda höt höt konuşup, boşanma naraları atıp , bı de yavrumu ağlatacak adamın önce ağzını yüzünü indirecegimi sonra da bı daha o şehirde barındırmayacağımı herkes bildiği için bana yapamazlar bunu
kocanızın bu davranışı zaten sizi yeterince kırmıştır. bu adamdan koca olmaz babnız ameliyat olacakmış adamcagız bari ameliyatını olsaydı. kendi annesini düşümdügü kadar neden siznkileri düşünemiyor.Merhabalar öncelikle söylemek istiyorum hesabımı ilk açtığımda yazdığım konu gerçek değil yıllar önce öylesine bu foruma girip sevgilimle dalgasına konu açmıştık malesefki silemiyorum o yüzden diğer konularımında inancılığı olmuyor
Derdime gelecek olursak kayınpederimin vefat ettiğini kayınvalidemin bizimle yaşaması için eşimle tartıştığımızı söylemiştim önceki konumda.bu olay hala netlik kazanmadı bayramda memlekete gittik kayınvalidem eşim ben.dönüşte benim annem babamda geldi babam bizim yanımızda ameliyat olacaktı.bugün yani pazar öğlende evimize vardık eşimle bi tartışmamız oldu ve 2-3 aydır bitmeyen kavgalarında etkisiyle annemgille konuşmak istedi biz anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ben dedi annem babam kayınvalidem eşim 1-2 saat konuştuk kesintisiz ben ağladım sürekli büyükler barışmamızı istedi eşim boşanma kararından dönmek istemiyor bende eşimi sevdiğimi ama beni istemeyeni bende istemiyorum dedim en sonunda babamada biz dönelim memlekete dedim.konuşmalarda eşim benim çok kıskanç olduğumu bir sürü derdi varken benimde dert olduğumu annesini yalnız başka şehirde(kayınvalidem bziden 5-6 saat uzakta) asla bırakamayacağını kardeşininde işinden dolayı annesiyle ilgilenemeyeceğini benimde altlı üstlü karşılıklı daire tutup oturalım dememe rağmen annesini istemediğimi söyledi.daha 1 yıllık evliyiz.çocuk yok.lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
Yol yakınken boşan. Bir yıl kaybın olsun olacaksa. Sonu hiç iyi değil çünkü.Merhabalar öncelikle söylemek istiyorum hesabımı ilk açtığımda yazdığım konu gerçek değil yıllar önce öylesine bu foruma girip sevgilimle dalgasına konu açmıştık malesefki silemiyorum o yüzden diğer konularımında inancılığı olmuyor
Derdime gelecek olursak kayınpederimin vefat ettiğini kayınvalidemin bizimle yaşaması için eşimle tartıştığımızı söylemiştim önceki konumda.bu olay hala netlik kazanmadı bayramda memlekete gittik kayınvalidem eşim ben.dönüşte benim annem babamda geldi babam bizim yanımızda ameliyat olacaktı.bugün yani pazar öğlende evimize vardık eşimle bi tartışmamız oldu ve 2-3 aydır bitmeyen kavgalarında etkisiyle annemgille konuşmak istedi biz anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ben dedi annem babam kayınvalidem eşim 1-2 saat konuştuk kesintisiz ben ağladım sürekli büyükler barışmamızı istedi eşim boşanma kararından dönmek istemiyor bende eşimi sevdiğimi ama beni istemeyeni bende istemiyorum dedim en sonunda babamada biz dönelim memlekete dedim.konuşmalarda eşim benim çok kıskanç olduğumu bir sürü derdi varken benimde dert olduğumu annesini yalnız başka şehirde(kayınvalidem bziden 5-6 saat uzakta) asla bırakamayacağını kardeşininde işinden dolayı annesiyle ilgilenemeyeceğini benimde altlı üstlü karşılıklı daire tutup oturalım dememe rağmen annesini istemediğimi söyledi.daha 1 yıllık evliyiz.çocuk yok.lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
Ya eski konulara baksana parsembe çarşambadan belliymiş
Keike ağlamasaydınız.Merhabalar öncelikle söylemek istiyorum hesabımı ilk açtığımda yazdığım konu gerçek değil yıllar önce öylesine bu foruma girip sevgilimle dalgasına konu açmıştık malesefki silemiyorum o yüzden diğer konularımında inancılığı olmuyor
Çok geçmiş olsun ayrılmak istemiyorsan biraz daha evinde kal. Babası yeni vefat etmiş kafası karışıktır eşinin. Babanla Gidersen annesi yerleşir evine bir daha da geri dönemezsin.Ne eşimin ne de annesinin maddi sıkıntısı yok.çocuk fikrimiz yok.boşanma olmasa bile çocuk fikri okmaz uzuun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?