Ailelerle oturup boşanmayı konuşmak

Benimde kızım olacak allahın izni ile bende eşime diyorum kızımı kimseye ezdirmem evlensin istemem ama evlenirse gözümün önünde olsun damat gözünden yaş getirir se dünyayı onada anasına da babasına da dar ederim diye Allahım büyük lokma yedirsin büyük konuşturmasın bende ezdirmem çocuğumu erkek çocuğum olursada malımdan 1 fazla kıza veririm diyorum herkes garipsiyor...

Eşinizin evlilik öncesi şüpheleri var mıydı?
Bağlanmaktan korkmak vb?

Sanki annesini bahane ediyormuş gibi geldi, küçük sebepler öne sürüldüğünde arkasında bir dağ olur genelde.

Eşinizin evlilik öncesi şüpheleri var mıydı?
Bağlanmaktan korkmak vb?

Sanki annesini bahane ediyormuş gibi geldi, küçük sebepler öne sürüldüğünde arkasında bir dağ olur genelde.
Ya eski konulara baksana parsembe çarşambadan belliymiş

Çok haklısın bacım, dünya biz kadınlar için zaten her anlamda zor, ama evlatlarımızı korumak için gözümüzün önünde olmasına gerek yok, ister evlensin, ister bosansin, isterse dünyanın öbür ucuna gitsin, başına ne gelirse gelsin dönüp siginabilecegi , yargilanmyacagi , maddi manevi güçlü bir ailesinin olduğunu bilerek yetistirirsek onlar zaten doğru ilişkiler kuracaklardir. Gerisi kısmet zaten...

Evliliğimi kurtarayım düşüncesiyle sakın çocuk yapmaya yeltenmeyin önce bunu tavsiye edeyim..
Kaynvaldeyle yaşama konusuna gelince eşinizde maddi sıkıntılar var da annesinden destek alabileceği içinmi yanına istiyor acaba?
Şayet kendinede bakan bir kadınsa aynı ev ısrarını anlayamadım

Ne eşimin ne de annesinin maddi sıkıntısı yok.çocuk fikrimiz yok.boşanma olmasa bile çocuk fikri okmaz uzuun bir süre

2015 te bi konu açmışsınız yani en erken altı yıl önce bile bu adam size kendinizi çöp gibi hissettiriyormuş ama evlenmişsiniz ee babanız da alttan alıyor, adam doktor diye mi bu kadar yapıştınız hangi kafadasınız valla anlamıyorum, sesinizi çıkarmaya hakkınız yok idare edeceksiniz

İşte...

kocanızın bu davranışı zaten sizi yeterince kırmıştır. bu adamdan koca olmaz babnız ameliyat olacakmış adamcagız bari ameliyatını olsaydı. kendi annesini düşümdügü kadar neden siznkileri düşünemiyor.

Yol yakınken boşan. Bir yıl kaybın olsun olacaksa. Sonu hiç iyi değil çünkü.

Ya eski konulara baksana parsembe çarşambadan belliymiş

Baktım.
Çarşambayı geçtim Pazartesiden belliymiş ne yazık ki. Zira konu sahibinin sıkıntı yaşadığı çoğu konu aslında çok ciddi.

Anne nerede yaşayacak, evin bütçesinin hesabı üstüne hakaret, aşağılama.

Konu sahibi size bir aile terapisti öneriyorum kabul etmezse kendiniz gidin. Ne yapacağınızı kafanızda bir bir oturtun. Yalnız şu anda bir avukata gidin, haklarınızı önce bir öğrenin.

Ortak aldığınız eviniz varsa ce tapusu ondaysa hemen tapudan şerh koydurun yoksa yakınına “sattım” olur. Aman diyeyim. Boşanma kelimesi çıkar çıkmaz yapılacak ilk iş bu, dava olsun olmasın. Zaten bu tip uyanıklıklar dava öncesi yapılıyor. Aslında avukata da gerek yok, tapuya gidin hemen hallederler.

Temel konularda anlaşmazlık yaşadığınız bir birlikteliğiniz var, bu ortamda sakın bebek vb düşünmeyin sıkı sıkı korunun. Eşinizin hamile halinizle tak diye terkedecek potansiyeli var, ortada kalırsınız.

Kararınız bu süreçte zaten pişecektir, bize sormanıza gerek bile kalmayacak.

Keike ağlamasaydınız.

Ne eşimin ne de annesinin maddi sıkıntısı yok.çocuk fikrimiz yok.boşanma olmasa bile çocuk fikri okmaz uzuun bir süre
Çok geçmiş olsun ayrılmak istemiyorsan biraz daha evinde kal. Babası yeni vefat etmiş kafası karışıktır eşinin. Babanla Gidersen annesi yerleşir evine bir daha da geri dönemezsin.
Olayların bu safhaya gelmesi belki de iyi oldu artık annesi de istemez seninle aynı evde kalmayı bu saatten sonra. Olura olmaza boşanalım diyen adamları da Allah ıslah etsin. Senin de Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…