Ailem beni dinlemiyor muş.

Konuda bu kadar sinirlenecek ne vsr size ne yapmışlar anlamadim
Anneniz kv nize saldır ,kavga et demedigi için mi sizi dinlememis oluyor. Hayir herşeyi geçtim üstünüze gelince polisi aramak ya da arar gibi yapmak bu gerçekten mantıklı mı normal bir düşünce tarzı mı?

K.v değil de annem gelinin manüpülasyonuna kanıyor üstüme geldiler. Bu saaten sonra bir daha hesap sorarlarsa ya sizinle konuşmak istemiyorum deyip sınır koyucam. Yada gözleri korksun istiyorum geline ve anneme cok bilendim.

Çok

Çok şükür ki eşim bu hayatta ki en büyük şansım hayat arkadaşım. İyi ki karşıma çıkıp beni ailemden uzak bir şehre getirerek bana en büyük hediye nasip etti.
((((((Bir de eşim de öyle bir sorunumu anlatmak yerine çözüm bulmak yerine dinlememiş o da iki taraf da dinlemeyince çok kırıldım. Eşim zaten hep umursamaz dı ama annemin de böyle olduğunu anlamam cok geç anladım taaa ki psikolog fark ettirene kadar.. Aşırı güvenim sarsıldı ne yapmalıyım bundan sonra....))))))

Şans???

Eşim çoğu konuyu umursamaz ama konu ben olunca farklıdır. Herkese kızarım ama Süleymanıma asla..

Yok ben cok kıskanç biri değilim ama gelin cok kıskanç ve fesat ve bunu herkesin içinde dedi zaten. Şunu net olarak söyliyim ki gelinimizin ve kendi kayınvalide le ilişkim bitince acayip rahatladım. Vucüdüm bile gevşedi zihnim rahatladı meğer bu ikisiymiş sorun çünkü ikisi de kıskanç biri oğlunu yani eşimi kıskanıyor diğeri de annemi ve çocuklarını hayatımdan silince o kadar rahatladım hayatımda hiç bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum.

Anneniz demeden kendiniz akıl edemiyor musunuz evli barklı kocaman kadınınım kendi sorunumu kendim danışmam lazım diye.

Anneniz demeden kendiniz akıl edemiyor musunuz evli barklı kocaman kadınınım kendi sorunumu kendim danışmam lazım diye.
Haklısın sana bişi diyim mi ailem den uzağa düştüm diye önce üzülüyordum ama şimdi o kadar mutluyum ki hayatımın ipleri benim elimde başrol oyuncusuyum. Şunu gözlemledim memlekette meğersem annem bütün hayatımı yönetiyormuş. Sürekli kendi hayatı sürekli meseleleri hayatta figurandım. Sonrasında aslında beni dinlemediklerini hissettim. Dinlenmediğimi hissedince demek ki bundan sonra sorun da anlatılmayacak sevinç de her şey sohbet havasında yüzeysel ve nötr hiç bir konuda fikir almayınca rahatladım....

Akıl etmesine edicem de aile öyle baskın ve dominant ki düşüncelerini söyleyince bile olmaz hayır deyip hala yönetiyorlar....

Yerden göğe kadar haklısın mantıksız davranıyorum. Kıskançlık duygu ile ilgili ama mantık devre dışı oluyor. Dediğim gibi gelini aslında gerçekten kıskanmıyorum. Annem le gelinin ve cocukların gelmesi gitmesi benim hoşuma gidiyor sadece tavırları ve 4 kere görümcem iyi ki uzakta yoksa kavga ederdik deyince yani demek ki istemiyor gibi algıladım. İstenmediğim yere gelmem bende... Kendi evimde gelin beni istemeyecek ve annem de susuyorsa onaylıyor demektir... Kendi aileme gitmeyeviveririm. Ailem benim eşim zaten diğerlerini siler atarım hayatımdan...

Kimseye birşey anlatmayın.
Hayatımla ilgili bir şey hem anlatmıyorum. Hem de kendi aileme de mesafemi koydum artık her iki tarafa da güvenim bitti. Tek başıma dimdik durucam hayata karşı önce yüksek lisans yapıcam sonra tüp bebeğe yeniden başlıcam.

İşte böyle konuşmasini annenizden destek aldığı için yapabiliyor anneniz cevap verse ne demek oda benim kızım nasıl öyle şey konusursun demedgi için demekki anneninde hoşuna gitmiş sesini çıkarmadı bence hiç biriyle konuşma sonra yarın bir gün birşey olduğunda gelinin ilk diyeceği şey kızın baksın olacak

Helal olsun yorumun alnı olsa da öpsem. Aklı sıra kendini iki kız tarafından kıskanıldıpını zannediyor zaten abimle ilişkisi de iyi değil gelinin işe gidiyor abim hiç konuşmuyor akşam olunca da uykum var deyip muhatap olmuyor. Altı üstlü oturdukları için arıyor sabah çocukları aşağıya indirmiyor falan aferin sana bize küstü diye annem de gelinde iki yüzlü bencilmiş. Gerçek yüzlerini gördüm sürekli kendinden gelin veya ben akıl alınca kendini bir şey sandı fasulye gibi nimetten saydı. Bundan sonra anneme hiç bir şey anlatmam kendini akıllı sanıyor ama aptalın tekiymiş bu saaten sonra telefonda iyi misin iyiyim bu kadar akıl almak bişi sormak kan kussam kızılcık şerbeti içtim diyeceğim. BİR BENİM GELMEM DEN RAHATSIZ OLAN GELİN DEĞİLMİŞ AÇIK AÇIK ANNEM DE RAHATSIZ OLMUŞ.... Annemin de gerçek yüzünü gördüm iki yüzlü pislikmiş...

Bu arada gözümü açtığın için teşekkür ederim. Meğersem gelin diyormuş ki kendi mutsuz bizim kaynanamla olan yakın ilişkimizi kıskanıyor... Ya arkadaş senin kaynanana iyi olman benim işime gelir kötü olursan telefon açar bana gelin şöle yapıyor diye annem dıngıldar bu benim için başimda mız mız insan dinleyeceğime iyi olunda başım ağrımaz....Dünya onların etrafında dönüyor sanki siz kimsiniz dedim....

Bu cümleleri okuyunca bir an migi zannettim. Değilmiş. Üslup bu kadar mı benzer.

Bu şekilde bir anne var mı ? Siz hala ailenizden çok şey bekliyorsunuz , terapi süreci yipraticidir ailenin hatalarını ilk kez görüp , sindirmek zaman ister . Aileniz de insan sizin kafanizdaki ideal insanlar değil her şeyi doğru bilip yapamazlar . Çocuğa en büyük zarari da anne verir zaten , çoğu sorun anne baba kaynakli terapide tekrar ilişki kurmayı kendinizi korumayı ogreneceksiniz . Duygularınız çok yüksek sakin olun kimseyle iletişim vs koparmayin bı durun bekleyin , gerçekleri sindirmek zaman ister. Beklentilerinizin hiç biri gerçekçi değil

Ayda bı çok az haftada 1 görüşün mutlaka

Bayramda komşulara gittik. Komşu bişi sordu işle ilgili bende cevap verdim. Gelin de yanımda eve döndük hemen benim hakkımda görümcem komşuya sert cevap verdi gibi bir şey söyledi diye abartarak anlatmış gelmiş annem hesap soruyor hem de gelinin yanında sen komşuya ne dedin diye sonra açıklayınca anladı gelinin yanlış yaptığını. Ama iş işten geçti gözümden de gönlümde düştü... Bunu dediğimde hatırlamıyorum dedi. Hatırlamaz tabi işine gelmeyince beni ezdiler şimdi di geline gezdiriyor. Kaynanam ilgili sorun ise oğlunu kıskandığından sürekli bana saldırıyor. Laf sokuyor ondan mesafe koydum. Meğersem asıl mesafeyi gelin le anneme koymam gerekiyormuş kaynanam değil ama annemin yaptığı daha çok koydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…