Ailem beni dışlıyor

Yagmurceren25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
32
24
88
34
Merhaba arkadaşlar ben 29 yaşında iki çocuk annesiyim beş yıl önce eşimle ayrıldım defalarca evden kovuldum diğer kiz kardeşlerimi çok sevip beni evden kovup istemiyorlar nafakami aileme veriyor işe girsem kenara para atıyorum diye evden kovuyolar çok kez çocuklarımla evden kovulup parkta bekledim evimi ayırdım olmadı 50 yaşındaki adama vermek istiyorlar kimse almaz seni diyorlar çocukları babasına ver diyorlar babası aramıyor bile birilerine küstükleri zaman ben küsmüyorum diye kızıp bağırıyorlar annem evini ayır diyip duruyor çocuklarımı dışlıyorlar sadece dertleşmek istiyorum

Bunları aile olarak kabul etmeyin. 29 yaş çok gençsiniz. İş bulun ve çocuklarla olmadı, kız öğrenci alırsınız evin bir odasına, evin kirasını paylaşırsınız, bir yandan çalışırsınız. Asla yalnızım demeyin. İnsanın aileden şansı olmayabilir ama bu sizin kaderiniz diye düşünmeyin. Siz ayaklarınızın üzerinde durunca anne ve ailenizdekilerle bir daha görüşmeyin.

çok tşk ederim

Çok büyük biriyle olmaz zaten zaten bir evlilik yaptım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum bu olaylar çok etkiliyor beni
Siz niye bu kadar pasif hissediyorsunuz ki? Aileniz kim oluyor da sizi iteliyor, birine yamamaya çalışıyor? Kimsenin böyle bir hakkı yok, sizin de böyle bir sorumluluğunuz yok. Lütfen kendinize gelin. Gereksiz yere üzülüyorsunuz. Umarım ferahlarsınız, umarım tüm kapılar önünüze teker teker açılır. Çocuklarınızın size ihtiyacı var. Onlara iyi örnek olmanız gerekiyor.

İnsanın en büyük desteği ailesidir ailesi sırt dönünce bir kadın olarak çok yanlız kalıyorsun

Yok artık ne alaka 50 yaşındaki biri ne alaka kimse almazmış hangi devirde kaldılar bunlar. İşin varsa evi ayır çocuklarına yaşa belediyeden devletten yardım iste. Çabalarsan yollar açılır sakin evlenme

Çocuklarınız belli tembihlerde bulunduğunuz zaman birbirlerine bakabilecek vaziyette. Okullar da açılırsa daha iyi. Bir iş bulun 1+1 eşyalı bir ev tutun. Asgari ücret sigorta ile kendinize küçük de olsa bir düzen kurarsınız. Zamanla ev de büyür eşyada alırsınız. Nasip ya biri çıkar mutlu yuva da kurarsınız. Yaşınız çok genç.

Off kıyamam ki dayanamam ki öyle ya beni affetmez hemde büyük kızım çok kırılır çok gururlu
Cevap yazan arkadaş ne demek çocukları yuvaya ver çalış demesi çok yanlış.... O çocukların psikolojik olarak nasıl etkileneceğini bilmiyor ki kızınız bir de 11 yaşında sakın sakın vermeyin ayrılın o evden çocuklarınız kendini idare edecek kadar büyükler sizde çalısır bakarsınız... Kaymakamlıga basvurun ev kirasını ödüyor bizim bir tanıdık 2 çocukla bosandı kaymakamlıktan ev kirasını alıyor sizde araştırın bir lütfen

Çocukları yuvaya verseniz daha kötü hissedersiniz. Zaten bir çocuğunuz ergenlik çağına girmek üzere. Bu onun psikolojisini bozar. Arkadaşlar çözüm üretmiştir onların üzerinde yoğunlaşain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…