- 24 Ağustos 2016
- 32
- 24
- 88
- 34
- Konu Sahibi Yagmurceren25
-
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama bizim bir tandığımız böyle olduydu cocukları gecici yurda verdi ev tuttu çalıştı düzenini oturttu cocukları aldı şuan yenidenn evlendi karşı tarafında birtane var çok mutlular..
o evde yaşamamalısınız
11.6 yaslari
Off kıyamam ki dayanamam ki öyle ya beni affetmez hemde büyük kızım çok kırılır çok gururluVerebilirsin.. bırakacağın bakacak başka kimse yoksa bu yol var. Çocukların psikolojileride bozulur böyle..
Çocukları vermeyin. Aile kadın bakanlığından geçici sığınma evine geçer ve iş konusunda psikolojik destek alır ve sonrasında iş bulup ev açarsınız. Evin bir odasını öğrencilere kiralar ve kiradan en azından yardım alırsınız. Her şey hallolur. Merak etmeyin.
Çok büyük biriyle olmaz zaten zaten bir evlilik yaptım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum bu olaylar çok etkiliyor beniAllah yardımcınız olsun lütfen evliliği kurtuluş olarak görüp evlenmeyin 50 yaşındaki adamla
Siz niye bu kadar pasif hissediyorsunuz ki? Aileniz kim oluyor da sizi iteliyor, birine yamamaya çalışıyor? Kimsenin böyle bir hakkı yok, sizin de böyle bir sorumluluğunuz yok. Lütfen kendinize gelin. Gereksiz yere üzülüyorsunuz. Umarım ferahlarsınız, umarım tüm kapılar önünüze teker teker açılır. Çocuklarınızın size ihtiyacı var. Onlara iyi örnek olmanız gerekiyor.Çok büyük biriyle olmaz zaten zaten bir evlilik yaptım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum bu olaylar çok etkiliyor beni
İnsanın en büyük desteği ailesidir ailesi sırt dönünce bir kadın olarak çok yanlız kalıyorsunSiz niye bu kadar pasif hissediyorsunuz ki? Aileniz kim oluyor da sizi iteliyor, birine yamamaya çalışıyor? Kimsenin böyle bir hakkı yok, sizin de böyle bir sorumluluğunuz yok. Lütfen kendinize gelin. Gereksiz yere üzülüyorsunuz. Umarım ferahlarsınız, umarım tüm kapılar önünüze teker teker açılır. Çocuklarınızın size ihtiyacı var. Onlara iyi örnek olmanız gerekiyor.
KonyaNerde yasiyorsunuz?
Cevap yazan arkadaş ne demek çocukları yuvaya ver çalış demesi çok yanlış.... O çocukların psikolojik olarak nasıl etkileneceğini bilmiyor ki kızınız bir de 11 yaşında sakın sakın vermeyin ayrılın o evden çocuklarınız kendini idare edecek kadar büyükler sizde çalısır bakarsınız... Kaymakamlıga basvurun ev kirasını ödüyor bizim bir tanıdık 2 çocukla bosandı kaymakamlıktan ev kirasını alıyor sizde araştırın bir lütfenOff kıyamam ki dayanamam ki öyle ya beni affetmez hemde büyük kızım çok kırılır çok gururlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?