Ailem beni dışlıyor

Bulunduğun ilde temizlik işine falan gidebilirsin sigortalı bi iş bulana kadar kızınız büyümüş sayılır kardeşine öğlene kadar yada sonrasında göz kulak olabilir.. ama sakın yurda vermeyin onlar anlamaz ne için yaptığınızı çok incinirler.. Arkadaşlar çok güzel fikirler sunmuş Allahım yardımcınız olsun.. pes etmeyin siz bi annesiniz ve daha çok gençsiniz Rabbim ailenizi de bildiği gibi yapsın nasıl merhametsizlermiş

Çalışın evi ayırın. Aza kanaat edip geçinip gidersiniz. Öğrenci apartı ya da 1+1 küçük bir daire işinizi görür. Evet mesleğiniz yoksa, az bir maaşa tek başına geçinmek hiç hiç kolay değil. Ama böyle de hem çocukların hem sizin psikolojiniz alt üst olur.

Merhaba arkadaşlar ben 29 yaşında iki çocuk annesiyim beş yıl önce eşimle ayrıldım defalarca evden kovuldum diğer kiz kardeşlerimi çok sevip beni evden kovup istemiyorlar nafakami aileme veriyor işe girsem kenara para atıyorum diye evden kovuyolar çok kez çocuklarımla evden kovulup parkta bekledim evimi ayırdım olmadı 50 yaşındaki adama vermek istiyorlar kimse almaz seni diyorlar çocukları babasına ver diyorlar babası aramıyor bile birilerine küstükleri zaman ben küsmüyorum diye kızıp bağırıyorlar annem evini ayır diyip duruyor çocuklarımı dışlıyorlar sadece dertleşmek istiyorum 😢😢
Kız kardeşleriniz tepki göstermiyor mu bu duruma?Bence kendi ayaklarının üzerinde dur çok gençsin😢

Canım benim
Temizliğe bile olsa git paranı kazan bi çatı tut
11 yaşındaki sen yokken 6 yaşındakine bakar bence
Zamanla düzende oturur
Yardıma da başvur devlete, kadın kollarına vs
allah kolaylık versin

Cevap yazan arkadaş ne demek çocukları yuvaya ver çalış demesi çok yanlış.... O çocukların psikolojik olarak nasıl etkileneceğini bilmiyor ki kızınız bir de 11 yaşında sakın sakın vermeyin ayrılın o evden çocuklarınız kendini idare edecek kadar büyükler sizde çalısır bakarsınız... Kaymakamlıga basvurun ev kirasını ödüyor bizim bir tanıdık 2 çocukla bosandı kaymakamlıktan ev kirasını alıyor sizde araştırın bir lütfen
Güzel yorum için tşk ederim ☺️

Back
X