Lise mezunuyum kabul etmiyorsan da bu evde kalma diyorlar beni zorluyorlar yani bi yandan karşılarına çıkmazsan millet senin hakkında kötü düşünür diyorlar her türlü zorluyorlar yani hiç tanımadığım insanların karşısına dünden raziymis gibi çıkmak bana doğru gelmiyor.Ne geçi, evliliğin geçi falan olmaz, vakti saati olur, ailen çok biliyorsa kendilerine baksınlar ne kadar mutlular, istemiyorsan istemiyorum de kabul etme, zorla olmaz bu işler. Okudun mu işin falan var mı senin?
24 yaşında kimin 2-3 çocuğu var? kırsalda mı yaşıyosunuz? Nerelisiniz?24 yaşındayım ailem beni görücü usulü evlendirmek istiyor yaşın geldi senin yaşındakiler evli 2 3 çocuğu var deyip baskı yapıyorlar ailemle zaten anlaşamıyoruz beni istemiyorlar uygun gördükleri kişi benimle aynı yaşta Almanya'da yaşıyor yani ailemden Sevgi görmemiş biri olarak bide hiç tanımadığım insanla evlenip ülke değiştireceğim tanıma şansım da yok telefonla görüşüp arayıp tanııyabileceğime de inanmıyorum ve en kötüsü 2 3 gün sonra evimize gelicek bu kişiler ailem karşılarına çıkmamı istiyor bide hizmet etmemi benim tanımadığım insanların karşına çıkıp birde hizmet yapmaya cesaretim yok annem de görücü usulü zorla evlendirildi ama mutsuz sizce nasıl bi yol izlemem lazım ailemden Sevgi görmemiş biri olarak benim adına düşündükleri kararın doğru olmadığını savunuyorum zorbalık gibi bişey bide sanki o kişilerin gelmesini bekliyormuş gibi karşılarına çıkamam dünden meraklıymış düşüncesini sokmaz mi akıllarına evlilik için yaş olarak geç mi kaldım sizcede
Okuyor musunuz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız hemen iş arayın, evlenmek istemiyorum deyip karşı çıkın, hem evlenmek için gençsiniz hem de hiç tanımadığınız biriyle zorla evlilik olmaz.evlilik için yaş olarak geç mi kaldım sizcede
Akraba evliliği yaygın bi topluluk bi kız 17 18 oldumu evlenmesi gerektiğini düşünüyorlar evlenmedimi evde kaldığını yaşım 24 olunca iyice gözlerine batıyorum o zaman bu evden git diyorlar24 yaşında kimin 2-3 çocuğu var? kırsalda mı yaşıyosunuz? Nerelisiniz?
Akraba evliliği yaygın bi topluluk bi kız 17 18 oldumu evlenmesi gerektiğini düşünüyorlar evlenmedimi evde kaldığını yaşım 24 olunca iyice gözlerine batıyorum o zaman bu evden git diyorlar
E ne güzel, en azından şu açıdan şanslısınız: evden gidip kendi hayatınızı kurabilirsiniz. Genelde böyle gerici aileler bağımsız yaşamanıza da izin vermez ama sizinkiler evden git diyor. Nimet valla. Çalışıyor musunuz ya da iş arıyor musunuz?Lise mezunuyum kabul etmiyorsan da bu evde kalma diyorlar beni zorluyorlar yani bi yandan karşılarına çıkmazsan millet senin hakkında kötü düşünür diyorlar her türlü zorluyorlar yani hiç tanımadığım insanların karşısına dünden raziymis gibi çıkmak bana doğru gelmiyor.
Evlen git bence dil öğren, üniversiteye başvur okumak istersen, ya da başla çalışmaya, naparsan yap korun, çocuk sahibi olma. Baktın istemiyosun boşan, orda bi hayat kurmak burda doğuda, lise mezunu olup tek başına parasız pulsuz sokağa atılmaktan daha kolay. Tabii bütün bunlar adamın ruh hastası olmaması ve senin fiziksel olarak antipatik bulmuyor olmana bağlı, yoksa eziyet olur bu plan.
Evlen git bence dil öğren, üniversiteye başvur okumak istersen, ya da başla çalışmaya, naparsan yap korun, çocuk sahibi olma. Baktın istemiyosun boşan, orda bi hayat kurmak burda doğuda, lise mezunu olup tek başına parasız pulsuz sokağa atılmaktan daha kolay. Tabii bütün bunlar adamın ruh hastası olmaması ve senin fiziksel olarak antipatik bulmuyor olmana bağlı, yoksa eziyet olur bu plan.
Lise mezunuyum kabul etmiyorsan da bu evde kalma diyorlar beni zorluyorlar yani bi yandan karşılarına çıkmazsan millet senin hakkında kötü düşünür diyorlar her türlü zorluyorlar yani hiç tanımadığım insanların karşısına dünden raziymis gibi çıkmak bana doğru gelmiyor.
anlamadığım bu zihniyeti biliyorsunuz neden okumadınız neden meslek sahibi olmadınızAkraba evliliği yaygın bi topluluk bi kız 17 18 oldumu evlenmesi gerektiğini düşünüyorlar evlenmedimi evde kaldığını yaşım 24 olunca iyice gözlerine batıyorum o zaman bu evden git diyorlar
Çalışmama da karışıyorlar evleniyorsn da bu evden git diyorlar 2 seçeneğim var ya evlencem yada evden gidicem hiç tanımadığım biriyle nasıl evlenirim hemen evlenmiycen diyorlar ama onu tanıma fırsatım yok almanyada yaşıyor telefonla konuşup tanıyamam kiOkuyor musunuz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız hemen iş arayın, evlenmek istemiyorum deyip karşı çıkın, hem evlenmek için gençsiniz hem de hiç tanımadığınız biriyle zorla evlilik olma.
Namusumu vericem karşılığında ne kadar mantıklıE ne güzel, en azından şu açıdan şanslısınız: evden gidip kendi hayatınızı kurabilirsiniz. Genelde böyle gerici aileler bağımsız yaşamanıza da izin vermez ama sizinkiler evden git diyor. Nimet valla. Çalışıyor musunuz ya da iş arıyor musunuz?
Tanı diyorlar ama almanyada yaşıyor nasıl taniycam görmeden telefonla konuşarakHangi devirde yaşıyoruz dağ başında mıyız ya . Ne demek zorla istemediğim tanımadığım biriyle evlendiriyorlar !
Ne yapacan namusunu sanki turşusunu mu kuracaksın? Evlen git kızÇalışmama da karışıyorlar evleniyorsn da bu evden git diyorlar 2 seçeneğim var ya evlencem yada evden gidicem hiç tanımadığım biriyle nasıl evlenirim hemen evlenmiycen diyorlar ama onu tanıma fırsatım yok almanyada yaşıyor telefonla konuşup tanıyamam ki
Namusumu vericem karşılığında ne kadar mantıklı
Öyle tanımak mümkün değil . Ayrıca 24 yaş evlilik için geç değil. Bunun geçi olmaz zaten. Ben 29 yaşındayım bekarım çocuğum yok. Senin yaşında herkes evli 2-3 çocuklu diyen aileniz çok saçmalıyor. Artık insanlar kariyerine, kendine odaklanıp birikim yapıp gezerek hayatını yaşıyor. 30lu yaşlara doğru evleniyor. Ailenize evlenmek istemediğinizi söyleyin. Eğer ısrar etmeye devam ederseler polis çağırın. Okuyun ya da çalışın.Tanı diyorlar ama almanyada yaşıyor nasıl taniycam görmeden telefonla konuşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?