Ailem beni hiç tanımadığım biriyle evlendirmek istiyor üstelik o kişi için türkiyeden Almanyaya gitmemi?

2 ucu b.k değnek.almanya da kız mı bulamamışlar da sana gelmişler .ki madde alkol orda daha yaygın.göruse cıkmak dert degıl dert etme onu.bak nsl biri hatta görüs tanımaya calıs anneler kafasındaysa

Anneler kafasındaysa kac bırak. Telde konuşurken okumak istiyrm calısmak istiyorum sana Almanya'daki destek olacakmı bunları sor mesela.nsl bir hayatınız olacak nerde yaşayacaksınız bir değerlendirme yap ailen gıbıyse kac kadın sığınma evıne komsey3 de birsey deme

Doguda kız evden kovulmaz seninkiler blörf yapıyor gerçekten de kovarlar sa evlenmeden diye kendı hayatını kur bosver ama bilki gıdecegın yer daha kotudür

Benim bir akrabam bu sekilde evlendi, sonra anlasamadi bosandi, hemsireydi zaten, dil bilmedigi icin yatili hastabakici olarak calisti uzun yillar,simdi denklik almis calisiyormus.Konu sahibi lise mezunu,dediginiz gibi bosanirsa orda kalmasi cok zor.
Bu arada dedigim kisinin kocasi madde bagimlisiymis, kiza kakaladilar bir nevi. Yoksa koca Almanyada kiz mi yok Turkiyeden arasinlar.

kardeşim Yusuf suresini oku belki görürsün kim olduğunu. Sen yine de o görücüyü gör biz kendi bulduğumuzla evlendik ne oldu hiç bir şey maddiyatı da iyiyse hiç düşünme kimse kimseye bir anda aşık olmuyor o işler yalan zamanla seversin ama önce gör beğenmediğin konuşamadığın adamla da evlenme en azından bir odaya çekilip sohbet et cesaretli ol.

Evlenme diyen arkadaşlar,bu kızcağızın başka bir evlenme yolu var mı?Meslek yok,iş yok,aile ile yaşıyor;büyük ihtimalle sosyal hayat yoktur.
Her halükarda ailenin ya da bir arkadaşın tanıştırdığı kişi ile yol alacak.Ha şimdi ha beş sene sonra.

Sevgili konu sahibi tanışırsın; için ısınırsa biraz zaman isteyip hem konuşursunuz hem de adayı araştırısınız. Kimse nikahı kıyıp aynı evin içine girmedikçe asla gerçek anlamda birbirini tanımıyor emin ol.Bırada onlarca konu okuyoruz,yıllarca flört edip beraber yaşayıp sonu hüsran olan evlilikler var.Böyle beyaz atlı prens beklemekle gelmez .

Ayrıca 24 yaş benim için gayet makul,erken değil.Eğer dini hassasiyetiniz de varsa en güzel yıllarınızı niye yalnız geçiresiniz.

Ne güzel akıl veriyorsun keşke kendine saklasaydın

Ben orada bir süre konu sahibi gibi kadınlara gönüllü yardım ettim. Evden dışarı çıkartılmıyorlar bırakın okulu kursu. Hele git hayatın kurtulsun anlaşamazsan boşanırsın iş kurarsın diyenleri okuyunca gülümsedim. Gittiğinin ertesi günü kaybedersin diyip pasaportunu alacaklar. İş görsün hizmet etsin diye buralara kadar gelip gelin arıyorlar. Oradaki kız mı yok? Geleneğimiz kültürümüz deseler Almanya'da Türk kızı mı bulamadılar? O kızlar ağzının payını verir çünkü bunların. Hemen çocuk yapıp ayaklarını bağlıyorlar, çocuğu götüremezsin diyip sindiriyorlar. En az 3 sene orada yaşaması lazım. Adamlar devamlı seni gönderirim benim sayemde buradasın diyip tehdit ediyorlar. Bir kere bile görmediğin tanımadığın adamla bu yola çıkılmaz.

Az da olsa lisan bilmeyen, mesleği olmayan genç kızlar sakın bu maceraya atılmasınlar. Bunlar varsa en azından devlet gerisini tamamlıyor.

Kardeşim sen kendi kızını evlendirirsin böyle biriyle başkalarına akıl verme hiç

Son düzenleme:
Oturum alması için a2 fil bilmesi lazım Fransa’da. Mecbur kursa gidecek gibi düşündüm ben ama Almanya’yı bilmiyorum tabii. Türkiye’de kalsa da evlendirilecek, en azından hak hukuk, iş, maddi özgürlük, devlet koruması gibi konularda şansı olut diye evlen git dedim ben ama bilmiyorum dediğim gibi.

Namusumu verecem derken sevmediği biriyle ve çıkarı için cinsel ilişkiyi kastetmiş olabilir ve haksız da değil. Herkesin yapabileceği bir şey değil sevmediği biriyle her gün sevişmek

Namusumu verecem derken sevmediği biriyle ve çıkarı için cinsel ilişkiyi kastetmiş olabilir ve haksız da değil. Herkesin yapabileceği bir şey değil sevmediği biriyle her gün sevişmek
O aileyle sevdiği biriyle evlenmesi, bir erkekle tanışması falan zaten hayal. Bu olmasa başkasıyla evlendirilir ya da kapının önğne koyacaklar sanki. Meslek yok, eğitim yok, para yok, nerde napacak ona bi cevabım yok mesela benim.

Böyle birini görmüştüm evlenip gelmiş Almanya'ya. Kayınvalide görümceler vs betaber yaşıyordu . Evde hizmetçi. Kocası zaten hiç değer vermiyordu..muhtemelen aldatıyordue. Kadın dediki dört ay oldu geleli hiçbiryere gitmedim. Markete de kayımvalidesi ile gidiyormuş. Korkunçtu. Kadın bildiğin tutsak.

İyisi de vardır belki ama bu gördüğüm beni baya şaşırmıştı. Boşanma düşüncesi de yoktu ailesi sahip çıkmıyormus vs vs

İş bulup çalışacağım de , iş ara. Zorlarlarsa da polise git şikayetçi ol, beni zorla tutuyorlar de. Sevmediğin,tanımadığın adamla evlenmek zorunda değilsin, onların cehaletinin bedelini sen ödeme.

Konunun benzeri vardi gecen yil, o konudaki bu kizin evlenmis haliydi, Almanya'daydi, dayak yiyor, hor goruluyordu, kurtulmak icin cabaliyordu ve cocugu vardi.

Ne oldu acaba o? Ara ara yaziyordu, calisiyorum, gizliden kursa gidiyorum diye.

Guzel kizim, ailenin bahsettigi bu Almanci akraba mi? Siz Ic Anadolulu musunuz?@kaderq01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…