Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuryeysen para kazaniyorsundur,arkadaslarinla ortak ev tut,oyle bir yazmissin ki Kemalettin tugcu okuyor gibi oldum.Merhaba arkadaşlar derdim biraz uzun 20 yasındayım getirde kuryecilik yapıyorum annem babam ben küçükken ayrılmışlar. Küçük yaştan beri onları ayıran benmişim gibi sürekli beni suçladılar. Hangi tarafa gitsem hep dertlerini dinledim kimse beni derdimi dinlemedi babam 2.evliliğini yaptı evlenmeden önce cok gğzel baba cocuk ilişkisi vardı aramızda üvey annem bana cok iyi davranıyordu taki cocukları olana kadar babama ya bız yada cocugun dedi babam secim yapamadı bendr guzurlaeı bozulmasın dıye dedemle babannemın yanına taşındım. Cok yaşlandılar orda mutluydum babannem artık yaşlandık sana bakamıyoruz dıye bı konusma yaptılar benımle ben tekrar esyaları toplayıp busefer annemın yanına tasındım annem tek yasıyor ama hıc bır zaman benı sevmedı hergün üstüme yürüyo saldırıyo ellerım kan revan içinde babamla iletişime geçtiğimi duyunca agır hakaretler işitiyorum ve dırek şiddet gösteriyor bır kere bile elimi kaldırmadım sürekli dışlanan bır insanım en sonunda eşyalarımla bırlıkte benı kapıya attı ve dısarda kaldım babamın yanına gıttım babamın dükkanı var üst katında tek odalı bır yer yapmıs 1 haftalığına kendıme yer bulana kadar orda kalabilirmiyim dedim benı orda istemedım kalacksan eve gıt üvey annenle yaşa dedi benım mutlulugum için orası daha iyiymiş ama ben o kadınlar aynı evde yaşamak istemiyorum uzun lafın kısası dısarda kaldım 25 bıne yakın bırıkımım vardı bundan 3n4 ay önce annem bana iyi davranıyodu akıllandı sanmıştım benden para istedi bütün paramı ona verdim borcu varmıs suan param da yok gidecek yerımde yok intihara kadar herseyı düşündüm ne yağıcağımı bilemedim akıl ne yapmam gerekiyor aileme karsı benım mı bir sucum var aileme nasıl kendımı kabul ettırtebilirim boyle bır durum yasıyan varsa bana yol gösterebilir mi suan dipdızlak bı bavulla dısarda kaldım kımse benı evıne kabul etmıyor
Katılıyorum kesinlikle, konu sahibi maalesef herkes aile konusunda şanslı olamıyor ama kendi yolunuzda yürüyüp üzerinizden bu aile yükünü atmak zorundasınız. Geçmişe değil bundan sonrasına bakın para kazanıyormuşsunuz en azından, apartlar uygun ve evlenene kadar kendi yağınızda kavrulursunuz bu şekilde.Yirmi yaş küçük bir yaş değil ki. Neden lise talebesi gibi birilerinin bakımına muhtacmis gibi davranıyorsun? Kimsenin sana bir kuruş katkısı da yokmuş. İstanbuldaysan Fatih'te , Şişli'de, Beşiktaş'ta kız apartlari var. Çalışan ama eve çıkmak istemeyen kizlar için. Paylaşımlı odalar 600 lira falandı geçen sene Fatih'te. Hadi bu sene olsun bin lira. Git orada, keyfine göre yaşa.
Neden seni istemeyen insanlara yük olup duruyorsun?
Karısanin yok,gorusenin yok. Hayatını istediğin şehirde kurabilirsin. At artık ailen olacak kamburu üzerinden
En doğrusu biraz para biriktirene kadar babaanne ve dede yanında kalmanMerhaba arkadaşlar derdim biraz uzun 20 yasındayım getirde kuryecilik yapıyorum annem babam ben küçükken ayrılmışlar. Küçük yaştan beri onları ayıran benmişim gibi sürekli beni suçladılar. Hangi tarafa gitsem hep dertlerini dinledim kimse beni derdimi dinlemedi babam 2.evliliğini yaptı evlenmeden önce cok gğzel baba cocuk ilişkisi vardı aramızda üvey annem bana cok iyi davranıyordu taki cocukları olana kadar babama ya bız yada cocugun dedi babam secim yapamadı bendr guzurlaeı bozulmasın dıye dedemle babannemın yanına taşındım. Cok yaşlandılar orda mutluydum babannem artık yaşlandık sana bakamıyoruz dıye bı konusma yaptılar benımle ben tekrar esyaları toplayıp busefer annemın yanına tasındım annem tek yasıyor ama hıc bır zaman benı sevmedı hergün üstüme yürüyo saldırıyo ellerım kan revan içinde babamla iletişime geçtiğimi duyunca agır hakaretler işitiyorum ve dırek şiddet gösteriyor bır kere bile elimi kaldırmadım sürekli dışlanan bır insanım en sonunda eşyalarımla bırlıkte benı kapıya attı ve dısarda kaldım babamın yanına gıttım babamın dükkanı var üst katında tek odalı bır yer yapmıs 1 haftalığına kendıme yer bulana kadar orda kalabilirmiyim dedim benı orda istemedım kalacksan eve gıt üvey annenle yaşa dedi benım mutlulugum için orası daha iyiymiş ama ben o kadınlar aynı evde yaşamak istemiyorum uzun lafın kısası dısarda kaldım 25 bıne yakın bırıkımım vardı bundan 3n4 ay önce annem bana iyi davranıyodu akıllandı sanmıştım benden para istedi bütün paramı ona verdim borcu varmıs suan param da yok gidecek yerımde yok intihara kadar herseyı düşündüm ne yağıcağımı bilemedim akıl ne yapmam gerekiyor aileme karsı benım mı bir sucum var aileme nasıl kendımı kabul ettırtebilirim boyle bır durum yasıyan varsa bana yol gösterebilir mi suan dipdızlak bı bavulla dısarda kaldım kımse benı evıne kabul etmıyor
Konu biraz dizi gibi geldi ama eger gercekse, yasın kucuk degıl uygun vir muhitte eve cıkabilirsin ya da apartta kalabilirsin ne güze işinde varmış.ayrıca annene verdigin parayı geri alamıyormusun ödeyene kadar git kal evde bişey demeye hakkı yok catır cutur paranı yerken iyiydi.borcunu ode,kendime ev tutacam.tutana kadar burdayım hadi kov de. iymiş valla hem birikimini alsın hem kovalasın. Benim kız basıma sokakta kalmam seni nasıl ilgilendirmiyorsa,seninde borcların beni ilgilendirmez hemen ode ya da evde kalmama karışma de. İnsan kendinden cıkan cocugu nasıl sokaga atar ya kacıp gitseniz iki gün sonra saga sola ekranlara cıkarlar kızım evden kactı gunlerdır haber alamıyorum diye.ve gercekten ben olsam oyle yapardım annemden birşekilde o parayı al,sonra babanlada annenlede babannelrlede iletişimi kes bir sure git Sparta falan cık. Merak etsinler sana ulasamadıkları hergğn kahrolsun. Tabi bu konu gercekse.u
Boyle bir konu uydurulmaz emin ol sürekli yaptıklarına göz yumdum verdıgım para karşılığında evinde kalayım dedim bana. Burası otel değil istwdiğin gibi eve girip çıkamazsın dedi ama hıç bır zamanda kapıda bırakmıyordu benı işten geç saatlerde çıksamda eve alıyordu en son ne oldu bilmiyorum yine cıldırdı senın yuzunden hayatım bıttı baban yuzunden hayatım bıttı dıyıp ellerimi tırmaladı bu evi terket yoksa öldürürüm dedi üzerime saldırdı artık dayanamadım canımdan şüphe etmeye başladım kalıcaktım evde yine işten geri döndüğüm de esyalarım kapıdaydı ayrı eve cıkıcak gücüm yok dedim paramı ver xıkayım sen o parayı unut dedı ve ileride en büyük hayalim kendıme motor almaktı onun için biriktiriyordum parayı ve iyi kötü annem dedım zora düşmüş dedım verdım şuan bin pişmanım Ankarada yasıyorum dedemi aradım gel diyor babannem arkadan bagırıyo gel gel dıyorsun da nere gelecek dıye param olsa gidicem ama dıpdızlagım yine olmadı üvey annemın yanına gıdıcem para bırıktırdıkten sonra eve cıkıcamBöyle bir konu uydurulı