- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
Uydurulmaz olur mu,neleer uyduruldu burada.Boyle bir konu uydurulmaz emin ol sürekli yaptıklarına göz yumdum verdıgım para karşılığında evinde kalayım dedim bana. Burası otel değil istwdiğin gibi eve girip çıkamazsın dedi ama hıç bır zamanda kapıda bırakmıyordu benı işten geç saatlerde çıksamda eve alıyordu en son ne oldu bilmiyorum yine cıldırdı senın yuzunden hayatım bıttı baban yuzunden hayatım bıttı dıyıp ellerimi tırmaladı bu evi terket yoksa öldürürüm dedi üzerime saldırdı artık dayanamadım canımdan şüphe etmeye başladım kalıcaktım evde yine işten geri döndüğüm de esyalarım kapıdaydı ayrı eve cıkıcak gücüm yok dedim paramı ver xıkayım sen o parayı unut dedı ve ileride en büyük hayalim kendıme motor almaktı onun için biriktiriyordum parayı ve iyi kötü annem dedım zora düşmüş dedım verdım şuan bin pişmanım Ankarada yasıyorum dedemi aradım gel diyor babannem arkadan bagırıyo gel gel dıyorsun da nere gelecek dıye param olsa gidicem ama dıpdızlagım yine olmadı üvey annemın yanına gıdıcem para bırıktırdıkten sonra eve cıkıcam
Ama gerceksen de masallah 10 kapi olsa sen bir kapalisina rastgeliyorsun.
Otur bir dusun,olmadi belediyeye git Ankaradaymissin,durumunu anlat.Bu yurt sikintisinda hic bir genci acikta birakmadilar,seni mi birakacaklar..