• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni istemiyor

Boyle bir konu uydurulmaz emin ol sürekli yaptıklarına göz yumdum verdıgım para karşılığında evinde kalayım dedim bana. Burası otel değil istwdiğin gibi eve girip çıkamazsın dedi ama hıç bır zamanda kapıda bırakmıyordu benı işten geç saatlerde çıksamda eve alıyordu en son ne oldu bilmiyorum yine cıldırdı senın yuzunden hayatım bıttı baban yuzunden hayatım bıttı dıyıp ellerimi tırmaladı bu evi terket yoksa öldürürüm dedi üzerime saldırdı artık dayanamadım canımdan şüphe etmeye başladım kalıcaktım evde yine işten geri döndüğüm de esyalarım kapıdaydı ayrı eve cıkıcak gücüm yok dedim paramı ver xıkayım sen o parayı unut dedı ve ileride en büyük hayalim kendıme motor almaktı onun için biriktiriyordum parayı ve iyi kötü annem dedım zora düşmüş dedım verdım şuan bin pişmanım Ankarada yasıyorum dedemi aradım gel diyor babannem arkadan bagırıyo gel gel dıyorsun da nere gelecek dıye param olsa gidicem ama dıpdızlagım yine olmadı üvey annemın yanına gıdıcem para bırıktırdıkten sonra eve cıkıcam
Uydurulmaz olur mu,neleer uyduruldu burada.
Ama gerceksen de masallah 10 kapi olsa sen bir kapalisina rastgeliyorsun.
Otur bir dusun,olmadi belediyeye git Ankaradaymissin,durumunu anlat.Bu yurt sikintisinda hic bir genci acikta birakmadilar,seni mi birakacaklar..

Merhaba arkadaşlar derdim biraz uzun 20 yasındayım getirde kuryecilik yapıyorum annem babam ben küçükken ayrılmışlar. Küçük yaştan beri onları ayıran benmişim gibi sürekli beni suçladılar. Hangi tarafa gitsem hep dertlerini dinledim kimse beni derdimi dinlemedi babam 2.evliliğini yaptı evlenmeden önce cok gğzel baba cocuk ilişkisi vardı aramızda üvey annem bana cok iyi davranıyordu taki cocukları olana kadar babama ya bız yada cocugun dedi babam secim yapamadı bendr guzurlaeı bozulmasın dıye dedemle babannemın yanına taşındım. Cok yaşlandılar orda mutluydum babannem artık yaşlandık sana bakamıyoruz dıye bı konusma yaptılar benımle ben tekrar esyaları toplayıp busefer annemın yanına tasındım annem tek yasıyor ama hıc bır zaman benı sevmedı hergün üstüme yürüyo saldırıyo ellerım kan revan içinde babamla iletişime geçtiğimi duyunca agır hakaretler işitiyorum ve dırek şiddet gösteriyor bır kere bile elimi kaldırmadım sürekli dışlanan bır insanım en sonunda eşyalarımla bırlıkte benı kapıya attı ve dısarda kaldım babamın yanına gıttım babamın dükkanı var üst katında tek odalı bır yer yapmıs 1 haftalığına kendıme yer bulana kadar orda kalabilirmiyim dedim benı orda istemedım kalacksan eve gıt üvey annenle yaşa dedi benım mutlulugum için orası daha iyiymiş ama ben o kadınlar aynı evde yaşamak istemiyorum uzun lafın kısası dısarda kaldım 25 bıne yakın bırıkımım vardı bundan 3n4 ay önce annem bana iyi davranıyodu akıllandı sanmıştım benden para istedi bütün paramı ona verdim borcu varmıs suan param da yok gidecek yerımde yok intihara kadar herseyı düşündüm ne yağıcağımı bilemedim akıl ne yapmam gerekiyor aileme karsı benım mı bir sucum var aileme nasıl kendımı kabul ettırtebilirim boyle bır durum yasıyan varsa bana yol gösterebilir mi suan dipdızlak bı bavulla dısarda kaldım kımse benı evıne kabul etmıyor
30 aylık kızım var,hergün yataga yattıgımda bugun iyi anne oldum mu beni sevdi mi diyorum.Hergün😑
İnsan kendi evladına sunu nasıl yasatır ya😒
Bir su konuda gözlerim doldu bir de sıgınakda bekleyen cocukları görünce bugun.
İs güc varmıs.
Kendinize bi hayat kurmaya calısın ,anneyi de babayı da silin valla.
Para mara da vermem ölüyorum dese.
Allah yardımcınız olsun🙏🏻

Boyle bir konu uydurulmaz emin ol sürekli yaptıklarına göz yumdum verdıgım para karşılığında evinde kalayım dedim bana. Burası otel değil istwdiğin gibi eve girip çıkamazsın dedi ama hıç bır zamanda kapıda bırakmıyordu benı işten geç saatlerde çıksamda eve alıyordu en son ne oldu bilmiyorum yine cıldırdı senın yuzunden hayatım bıttı baban yuzunden hayatım bıttı dıyıp ellerimi tırmaladı bu evi terket yoksa öldürürüm dedi üzerime saldırdı artık dayanamadım canımdan şüphe etmeye başladım kalıcaktım evde yine işten geri döndüğüm de esyalarım kapıdaydı ayrı eve cıkıcak gücüm yok dedim paramı ver xıkayım sen o parayı unut dedı ve ileride en büyük hayalim kendıme motor almaktı onun için biriktiriyordum parayı ve iyi kötü annem dedım zora düşmüş dedım verdım şuan bin pişmanım Ankarada yasıyorum dedemi aradım gel diyor babannem arkadan bagırıyo gel gel dıyorsun da nere gelecek dıye param olsa gidicem ama dıpdızlagım yine olmadı üvey annemın yanına gıdıcem para bırıktırdıkten sonra eve cıkıcam
Ileride hayatini duzene sokup yine birikim yaptiginda eger iletisime gecmeye calisirsa annen, baban, deden vs asla ama asla vicdan yapma ve hepsini hayatindan cikar. Allah boyle anneyi bildigi gibi yapsin.

Bi kere bu olanların hiç biri senin suçun değil bunu kabul et bazen böyle toksik bi aileden kurtuluş özgürlük
Bana en güvenlisi bi süreliğine kadın sığınma evi gibi geldi en azından devlet idaresinde biraz para biriktirip öyle atıl hayata Allah hep yardımcın olsun

Suan bıraktınuz mı işi eger hemen alım oluyorsa tekrar kuryeyi deneyin.ve gerekirse bir muddet babannede falan kalın volca ders calısın polislik askerlik bankacılık vs sınavlarına girin sansını deneyin herseyde.iyi bir yer tutturunca o annen o baban sana sahip cıkasıları tutar. Bence Boyle bişey yapın kendinizi salmayın hemen.üvey anne daha da morelinizi dusurur hiç gitmetin babaanne yannda su sınavları arastırıp hazırlanın bir yandan yorucu olmayan bir işe girin. Beyaz esya magazalarında clısabilirsiniz, avmlerde,bir diş kligininde veya kurye işlerinde devam edin bi yandan deli gibi ders calısın bazen ders calısmak insanı güzel oyalıyor motive ediyor.bazı 2.el uygulamaları var oralarda derse kıtapları alın calsın bolbol.boyle işlerle malesef kimse sahıpte cıkmaz begenmezde. Anca ne zaman iyi bir memur falan olursun ozaman goguslerı kabarıp cocukları oldugu akıllarına geliyor. Annende vallahi degişişkmiş affedersin annem ne iş yapıyor calıaıyor mu ne için borclanmıs ? Evde oturan bir kadın 25 bin neye borclanır merak ettim.

Ben okurken çok üzüldüm.
20 yaşında ama kalbi incinmiş, çocukluğunu hiç yaşıyamamış, kimsenin bırakın evine kalbine bile sığamamış bir çocuk…
Bu saaten sonra ne yapacağını arkadaşlarımız yazmış. Umarım her şey gönlünce olur. Silkelenip ayağa kalkma zamanın gelmiş, sende o güç var.

Çok üzüldüm.
Anne babaya söyleyecek neler varda, bişey değiştirmeyecek.
Deden çağırmış, babaannen niye nasıl gelecek diyor? Yaşlı başlı kadın anlıyorumda sizde çocuk değilsiniz artık onlara yük olmasınız, çalışıyormuşsunızda maddi destekde olursunuz az az. Niye istemiyorlar seni?

ben seyi anlamadim babaanne ve dede sana bakamiyoruz artik derken neyi kastetti.
yani altinizdan almiyorlar agziniza kasıkla yemek koymuyorlar sonucta.
maddi olarak yardimda ediyorsunuzdur heralde ne mana bakamiyoruz artik dediler.
koskoca genç kizsiniz faydaniz bile olurdu onlara.
ev arkadasi bulmaktan yada simdilik apartlarda kalmak sizin icin en iyisi sanirim

Anlattiginiza gore uvey anneniz annenizden daha iyi. Kotu olsa bile dovmez sizi en azindan. Uvey annenizin evine gidin zaten calisiyorsunuz aksam geçe ruyirsunuz. Evde de rahat edin babanixin evi sonucta. Siz niye kendinizi geri cektinizki birakin u ey anneniz geri ceksin. Annenizden de paranizi isteyin . Tekrar birikim yapip 1+1 daireye cikın. Maaşin yarisinı kiraya verseniz yarisiyla da geçinirsiniz kafaniz rahat eder en azınan

Kadın sığınma evine gidin. Para biriktirene kadar kalın. Bir akrabam.orada çalışıyor. Bir adamın ıssız kaldifi için eşi ve çocuğunu bıraktığını ,iş bulunca geri gelip aldığını. Herkese kapılarının açık olduğunu söylemişti. Az çok düzen Kurana kadar kalın

Herkes kıza yaşın küçük değil demiş ama 20 yaşında ailesi tarafından hiç istenmemiş bir çocuk var ortada. Bu kız mantıklı düşünebilse zaten buraya konu açmazdı elimde bavulla kaldım diye gider apart tutardı. Demek ki kendinde o özgüveni göremiyor çıkmaza girmiş.

Arkadaşların varsa birkaç gün idare et sonrasında paylaşımlı evlere bak. İstanbul'da yaşıyorsan seçeceğin daha çok olur
Evet sonuçta çokta büyük değil ki daha gencecik kız.Üstelik koca koca kadınlar bile kocalarının ayrılırken bin kere düşünüyor acaba tek başıma bir düzen kurabilir miyim diye.Kolay şeyler değil kızın yaşadıkları.Üstelik birikmiş parasınıda vermiş anne bozuntusuna,şu an parası var mı acaba kızın.Bir anda eve çıkmak kolayda değil ki.

Ben gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına canım ya bu mübarek günün suyu hürmetine inşallah kendine güzel bir hayat kurabilirsin.O hayırsız anana,babana muhtaç kalmazsın inşallah.
Annenden ne yap et al o paranı.Elinde dekontun falan varsa eğer acıma git icraya ver.Ciddiyim.
Annen acınmayı hak etmiyor çünkü.Babannenle dedenede yazıklar olsun.20 yaşında kızın bakımlıl neyi var ki de bakamayız demişler.Sanki bebek bakıyolar.Maddi olarak mı kaldıramadılar acaba daha fazla?

Hiç arkadaşın falanda mı yok beraber eve çıkabileceğin ya da bir süre yanında kalabileceğin?

Evet sonuçta çokta büyük değil ki daha gencecik kız.Üstelik koca koca kadınlar bile kocalarının ayrılırken bin kere düşünüyor acaba tek başıma bir düzen kurabilir miyim diye.Kolay şeyler değil kızın yaşadıkları.Üstelik birikmiş parasınıda vermiş anne bozuntusuna,şu an parası var mı acaba kızın.Bir anda eve çıkmak kolayda değil ki.

Ben gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına canım ya bu mübarek günün suyu hürmetine inşallah kendine güzel bir hayat kurabilirsin.O hayırsız anana,babana muhtaç kalmazsın inşallah.
Annenden ne yap et al o paranı.Elinde dekontun falan varsa eğer acıma git icraya ver.Ciddiyim.
Annen acınmayı hak etmiyor çünkü.Babannenle dedenede yazıklar olsun.20 yaşında kızın bakımlıl neyi var ki de bakamayız demişler.Sanki bebek bakıyolar.Maddi olarak mı kaldıramadılar acaba daha fazla?

Hiç arkadaşın falanda mı yok beraber eve çıkabileceğin ya da bir süre yanında kalabileceğ

Merhaba arkadaşlar derdim biraz uzun 20 yasındayım getirde kuryecilik yapıyorum annem babam ben küçükken ayrılmışlar. Küçük yaştan beri onları ayıran benmişim gibi sürekli beni suçladılar. Hangi tarafa gitsem hep dertlerini dinledim kimse beni derdimi dinlemedi babam 2.evliliğini yaptı evlenmeden önce cok gğzel baba cocuk ilişkisi vardı aramızda üvey annem bana cok iyi davranıyordu taki cocukları olana kadar babama ya bız yada cocugun dedi babam secim yapamadı bendr guzurlaeı bozulmasın dıye dedemle babannemın yanına taşındım. Cok yaşlandılar orda mutluydum babannem artık yaşlandık sana bakamıyoruz dıye bı konusma yaptılar benımle ben tekrar esyaları toplayıp busefer annemın yanına tasındım annem tek yasıyor ama hıc bır zaman benı sevmedı hergün üstüme yürüyo saldırıyo ellerım kan revan içinde babamla iletişime geçtiğimi duyunca agır hakaretler işitiyorum ve dırek şiddet gösteriyor bır kere bile elimi kaldırmadım sürekli dışlanan bır insanım en sonunda eşyalarımla bırlıkte benı kapıya attı ve dısarda kaldım babamın yanına gıttım babamın dükkanı var üst katında tek odalı bır yer yapmıs 1 haftalığına kendıme yer bulana kadar orda kalabilirmiyim dedim benı orda istemedım kalacksan eve gıt üvey annenle yaşa dedi benım mutlulugum için orası daha iyiymiş ama ben o kadınlar aynı evde yaşamak istemiyorum uzun lafın kısası dısarda kaldım 25 bıne yakın bırıkımım vardı bundan 3n4 ay önce annem bana iyi davranıyodu akıllandı sanmıştım benden para istedi bütün paramı ona verdim borcu varmıs suan param da yok gidecek yerımde yok intihara kadar herseyı düşündüm ne yağıcağımı bilemedim akıl ne yapmam gerekiyor aileme karsı benım mı bir sucum var aileme nasıl kendımı kabul ettırtebilirim boyle bır durum yasıyan varsa bana yol gösterebilir mi suan dipdızlak bı bavulla dısarda kaldım kımse benı evıne kabul etmıyor
Kadın sığınma evlerini mi deneseniz?

20 yaşında daha gencecik bir insan var karşımızda.Onu gözümüzde çok büyütmeden yazalım.Çaresiz kalmış buradan büyüklerinden akıl fikir istiyor.Bazen çok gaddar oluyor bazıları nedense.Acaba diyorum kendi yapamadıklarının mı acısını çıkarıyor.Çocuğum sen güçlü bir gençsin.Burada seni dibe çeken mutsuz eden paylaşımları denizin dibine at görme okuma.Senin için yazılan akıllı uslu faydalı yorumları oku.Anne ve babandan sana fayda yok Hep diyorum burada neler gördüm diye bu ana babada onlardan işte.Bizim annelerimiz için çocuğu önceliklidir yemez yedirir derler.Annenin yaptıkları karşısında şoka giriyor insan. Psikolojik sorunu mu var acaba diyorum.Normalde insan evladını 20 yaşındaki çocuğunu nasıl kapı dışarı atar.Bu kızgınlıkla bile yapılacak iş değil.Benim önerim sen yinede git deden babaanne ile konuş.Ben ne anne ne baba tarafından istenmiyorum.Bir müddet sizinle kalmam gerekiyor.Çalıştığını söyledin.Babaannene direk kendisine her ay bir miktar para vereceğini geçimine katkı koyacağını söyle.(Yaşlılar sever harçlığı)Biraz kendini toparlayınca ayrı eve çıkacağını anlat. Bunu kesin dille anlat.Orada kalmaya başlayınca arada elinde ufak tefek hediyelerle git iş çıkışı.Çorap çamaşır basit şeyler.Sevdiği bir şeker vb. Örnek verdim.Dediğim gibi yaşlılar çok sever böyle şeyleri.....Sonuçtan da bize haber ver..

Bence üvey anne yanına gidin . Baba kişisine de anlatıp bir şekilde annenizden paranızı alın.. Mantıklı bir çıkar yol buluncaya kadar idare edip ayrı eve çıkın.
Hicbir şekilde o parayı sözde anne musveddesine yedirmeyin!

Bulunduğunuz ilin üniversite sayfaları oluyor,itiraf sayfaları mesela baskentunvitiraf sayfası yardımlaşma syfası falan. Oralarda ev arkadaşı arayan ogrenciler falan oluyor.ilan paylasıyorlar bi bak istersen ama o biraz tekin olmayabilir. G gunestenalelektrigini dedigi gibi yapman en mantıklısı ve saglıklısı basına bişey gelmez en azından

simdilik kadin siginma evine gidebilirsiniz. Calisiyormussunuz en azindan apart tutabilirsiniz baskalarinin yaninda huzursuz olmaktansa

Polise başvur canım kadın konuk evi talebinde bulunacaksın durumu anlat. şikayetçi de olabilirsin şiddet vesair hakaret tehdit nedeniyle. Geçici olarak barınma talep etmiş olacaksın. İş bulup durumun düzelene kadar orada seni misafir edecekler. Çaresiz hissetme kendini. Durumuna göre Sosyal yardım da eve çıkarsan gerekli yardımı yapar. Ailenle ilişkini koparabilirsin. Para için ama şikayetçi olmanda yarar var!

Back
X