- Konu Sahibi pocahontas20
-
(null)
Anneniz nasil oluyorda boyle on yargili davranabiliyor ?
Ben karadenizliyim bu gune dek daha bir erkek gormedim ki sirf laz diye aile kavramindan yoksun olsun !
Önce karakter sahibi olunmali; sütü bozuk olduktan sonra her indan ayridir lazi kürdü yok bu işin..
Ön yargilari olan bir anneye sahipsiniz ; onu nasil bu dusuncelerden kurtarabliceksiniz bilemedim
Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz... ilişkimizin başından beri ailem hep buna karşı olduğu için bende buluşmalarımızı hep gizli saklı yapıyordum.Anneme açık açık sevdiğimi söyledğimde ağladı :s ve bana her geçen gün çeşitli bahaneler sundu.. yok işteo laz, laz erkekleri kadın kıymeti bilmez hem ben o çocugun ailesni biliyorum babası evine çok düşkün biri değil vs vs diyor.. ama bende her geçen gün ondan kopamaz hale gelmekteyim.. napmalıyım lütfen yardımm edin
Annenizin laz takıntısı neden peki ? Bir hadise mi yaşadı da ön yargılı davranıyor ?
Anneniz ailesi önemli demekte çok haklı belki annenin gördüğü senin göremediğin şeyler vardır .
Sakın acele etme .
Laz Geliniyim..
Çok Mutluyum..
Aslan Gibi Evine Bakan,
Oraya Buraya Karısını Muhtaç Etmeyen Kocam Var..
Bak Saat Kaç Oldu Hala Çalışıyor..
Ailene Selamlar..
Laz olmalarını bir kenara bırakırsak ki bu sorun olamaz tek sorun sevgilinizin babası mı ?
annesini bile bahane ediyo çoğu zaman elinden sigara düşmeyen bi kadınmış o kadın beni yermiş miş miş miş....bugün bi tanıdık kzıın evlendimi görünmüyo ne zamandır demiş o kadar sinir olmuşki evlendimi dedği içn :s okuyo benim kızım ne evlemesi dedm diyo .. akşmda evde üzüntüden tansiyonu çıktı bide :s
Annen yasinin genc oldugunu düsünebilir. Okuyormussunda belki egitiminin bitmesini bekliyordur. Bu arada kac yasindasin ?
21 yaşındayım ama ben zten şimdi evlencem demiyorum ki anneme.. annem ilerisi için vermem diyo bana
bu ırk ayrımı yapmak değil aslında diyorumya tamamen bahanesi.. ne yaptıysam kabul ettiremedim anneme.. bana bir sürü örnek gösteriyo bak onun kocasıda lazmış böyle böyle olmuş diyo.. inanın napcagmı şaşırdım bende artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?