Ailem erkek arkadaşımı istemiyor :(

pocahontas20

Herşey Toz Pembe B-)
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
70
0
36
İstanbul
Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz... ilişkimizin başından beri ailem hep buna karşı olduğu için bende buluşmalarımızı hep gizli saklı yapıyordum.Anneme açık açık sevdiğimi söyledğimde ağladı :s ve bana her geçen gün çeşitli bahaneler sundu.. yok işte o laz, laz erkekleri kadın kıymeti bilmez hem ben o çocugun ailesni biliyorum babası evine çok düşkün biri değil vs vs diyor.. ama bende her geçen gün ondan kopamaz hale gelmekteyim.. napmalıyım lütfen yardımm edin

Anneniz nasil oluyorda boyle on yargili davranabiliyor ?

Ben karadenizliyim bu gune dek daha bir erkek gormedim ki sirf laz diye aile kavramindan yoksun olsun !

Önce karakter sahibi olunmali; sütü bozuk olduktan sonra her indan ayridir lazi kürdü yok bu işin..

Ön yargilari olan bir anneye sahipsiniz ; onu nasil bu dusuncelerden kurtarabliceksiniz bilemedim

Anneniniz niçin ırk ayrımı yapıyor ?

Babasının evine düşkün olmaması sevgilinizinde ilerde aynısı olacağının teminatını vermez.

Anladığım kadarıyla annenizle tam anlamıyla konu hakkında konuşmamışsınız .İkinizde olmasını istediğiniz taraftadasınız .İlk önce annenızın bu ilişkiye neden karşı çıktığını öğrenmelisiniz asıl gerekçe nedir yani ?

Son düzenleme:
bu ırk ayrımı yapmak değil aslında diyorumya tamamen bahanesi.. ne yaptıysam kabul ettiremedim anneme.. bana bir sürü örnek gösteriyo bak onun kocasıda lazmış böyle böyle olmuş diyo.. inanın napcagmı şaşırdım bende artık..

ailesini annem tanıyo babasının gece yarıları eve geldiğini.. ve evlencegin adamın ailesi çok önemli dio sdce eşinle deil ailesylede evleniosun ister istemez dio hiç dinlemiyo beni

Annenizin laz takıntısı neden peki ? Bir hadise mi yaşadı da ön yargılı davranıyor ?

Anneniz ailesi önemli demekte çok haklı belki annenin gördüğü senin göremediğin şeyler vardır .

Sakın acele etme .

Son düzenleme:

Laz Geliniyim..
Çok Mutluyum..
Aslan Gibi Evine Bakan,
Oraya Buraya Karısını Muhtaç Etmeyen Kocam Var..
Bak Saat Kaç Oldu Hala Çalışıyor..

Ailene Selamlar..

bu durumu laz çerkez diye değerlendirmemek lazım..karakter meselesi eve bakıp bakmamak
benim eski sevgilim vardı laz trabzonluydu..benden açıkça para isteyip para kavgası bile yapardı..bunu yapmak ırk meselesi mi bence değil

akrabalarımzdan ve tanıdıklarımzdan çok örnek var annemin bahane edip örnek gösterebileceği.. bu durumda beni hep 1-0 geride bırakıo..

Laz Geliniyim..
Çok Mutluyum..
Aslan Gibi Evine Bakan,
Oraya Buraya Karısını Muhtaç Etmeyen Kocam Var..
Bak Saat Kaç Oldu Hala Çalışıyor..

Ailene Selamlar..

çookk haklısınız ama işte bunu anlatamıyorum nuh diyo peygamber demiyo.. onun aldığı hediyeleri bile göremye tahamülü yok.. ayrılcaksın dedi bana hayır dediğim için hastalandı kadın :s böyle bi çıkmazdayım evlenmemi sanki hiç istemiyormuş gbi dvranıyor.. ama ben sevgilimi asla bırakamam.. her zorluğa benle beraber göğüs gerdi.. kaç defa yakalandık abim tehditler etti bi an bırakmadı beni..

Laz olmalarını bir kenara bırakırsak ki bu sorun olamaz tek sorun sevgilinizin babası mı ?

annesini bile bahane ediyo çoğu zaman elinden sigara düşmeyen bi kadınmış o kadın beni yermiş miş miş miş.... bugün bi tanıdık kzıın evlendimi görünmüyo ne zamandır demiş o kadar sinir olmuşki evlendimi dedği içn :s okuyo benim kızım ne evlemesi dedm diyo .. akşmda evde üzüntüden tansiyonu çıktı bide :s

Annen yasinin genc oldugunu düsünebilir. Okuyormussunda belki egitiminin bitmesini bekliyordur. Bu arada kac yasindasin ?

21 yaşındayım ama ben zten şimdi evlencem demiyorum ki anneme.. annem ilerisi için vermem diyo bana

Belki isin ciddiyeti anneni korkutmus olabilir. Yasin daha genc.40 yasimiza gelsek bile annemizin gözünde halen cocuguz. Ayrica annenin inadi nedir anlamadim ? Böyle yaparak seni sevgiline daha yaklastiriyor farkinda degil...

annenin istememesini anlarım ama ırkcılığın bahanesi olmaz.ben karadenizliyim ve laz hayranıyım keske laz olsaymısım dıyorum ve kesınlıkle lazlara gelın gıtmek ıstıyorum.annenın aklına herhalde kadınların calısıp, erkeklerin kahvelerde oturduğu uydurulmuş hikaye geldi.çevremdeki lazlardan ve karadenizlilerden olayın gerçekliğini net olarak biliyorum.
şöyle söyleyeyim eski erkek arkadaşımın bi tarafı lazdı annesi çok sigara içerdi ve babasınında evle alakası yoktu yani senin olayınla aynı.ama bunların hiçbiri bahane olamaz.belki babası ilerde sorun oluşturabilir ufak çaplı.ama bence bi insan çalışmayı seviyorsa ve eşini ailesine karşı koruyabiliyorsa, ezdirmiyorsa çokta bu dediklerimize bağlamamak gerekir.

Bos ver desin annen.. Omu onun koynuna girecek sanki.. Sen gireceksin!
Bazen annelerimiz cocuklari icin korkar iyi birisinin getirirsin onada diyecek bir şey bulurlar.
Benim annemde başda bahanelerle ikna etti şimdi nişanlıma bayılıyor.
Yasin daha küçük bekleyin.. Annen daha durumun ciddi olduguna inanmiyor. Yol yakinken oyle diyordurki, burakasin.Ilerde ondan vazgeçmediğini anladığından durumun asil ciddi olduguna inanacak. Gercekden anne ise ve oğlana güvenir sana bir koca olacağına inanırsa size kıymazlar.

yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.. içim rahatladı azda olsa... ailem ne kadarda karşı çıksa ben kaçmayı hiç düşünmüyorum ama erkek arkadaşım bunun son çare olabileceğini söylüyor.. İNŞALLAH zamanla hersey düzelir..

laz diyemiii diye yaniiiii ?????? diye tepkiler niye geliyor anlayabilmis degilim..
alevi olunca sasirilmiyor,
kürt olunca sasirilmiyor
da laz olunca niye sasiriliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…