- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi pocahontas20
-
laz diyemiii diye yaniiiii ?????? diye tepkiler niye geliyor anlayabilmis degilim..
alevi olunca sasirilmiyor,
kürt olunca sasirilmiyor
da laz olunca niye sasiriliyor..
Yani problem ırkçılık değil, lazlara yapılan ırkçılık mı size göre??
EDİT:Tamam mesajları anlamadan yorum yapmamak gerekiyormuş, bu da bana ibret olsun diye kalsın burada aynı soruyu sormuşuz aslında
cIk cIk cIkgünehimi aldin
Benim beynim dörtlük olarak algıladığı yazdığını '' Diye tepkiler geliyor anlamıyorum'' kısmını okumayınca böyle oldum tabi, anlayamadım bende
Anneler haklı oluyor çoğu zaman...
Lazlık meselesini bahane ediyor gibi geldi...
İstememesinde muhakkak ki bildiği başka birşey vardır...
Tatlım sen kaç yaşındasın...
bu dünyaya kız olarak gelmek zten şanszlık.. bnmde sevebilcegim aşık olabilcegim hiç akıllarna glmiyo.. bırakın lazını kürdünü bi erkek arkadşım olmasına bile izin verilmiyo bu dönemde ve yaşım 21...ALLAH'ım diorum ne zaman rahat etcem ben.. yaşamak istiorum bende :s yaşıtlarım gbi özgürce.. .. en güzel çağlarımı elimden alıyolar..
Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz... ilişkimizin başından beri ailem hep buna karşı olduğu için bende buluşmalarımızı hep gizli saklı yapıyordum.Anneme açık açık sevdiğimi söyledğimde ağladı :s ve bana her geçen gün çeşitli bahaneler sundu.. yok işteo laz, laz erkekleri kadın kıymeti bilmez hem ben o çocugun ailesni biliyorum babası evine çok düşkün biri değil vs vs diyor.. ama bende her geçen gün ondan kopamaz hale gelmekteyim.. napmalıyım lütfen yardımm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?