anılarım depreşti. senin geçtiğin yollardan ben de geçtim ama onları ikna etmeye çalışırken gel gör ki biz anlaşamadık ayrıldık.
sana tavsiyem sevgilini çok iyi tanı. onun için ailenle zıtlaşmaya değer mi düşün. ne kadar zamandır berabersiniz? bu zamana kadar bi hatasını gördün mü sana karşı?
çok üzüldüm ya Allah sabır versin ama biraz daha uğraşırsan yumuşarlar bence hem bu ayrım niye ?
Ben trabzon'luerkek arkadasim Bitlis'li ama ikimiz de istanbul da yasiyoruz. Onun ailesi bitliste yasiyor
Gerçekten çok zor bir durum, :26: insanları din, dil, ırk ayırmak çok kötü ; bu uğurda ne kayıplar verdi milletimiz ama hala aynı kafa.. İnşallah ailen yaptığı hatayı fark eder canım, gerçekten seven bir kalp bulmak kolay mı bu devirde..
benm erkek ark aslen trbzonlu ama samsunda yasıo.doguluları sevmıyolar o doğru ama insan olmak onemlı. smdı karadenız ınsanı da çk inatçıdır bilirim işin zor ama baban ıkna olacaktır babalar kızlarına dayanamaz.
Ben bunlari gorebiliyorum ama ailem o kadar onyargili ki. Erkek arkadasim bana diyor ki baban cok yanlis dusunuyor sen benim esim olacaksin ya. Ailemden cok seni gorecegim. Nasil seni ezdiririm. Ayrica benim ailem de oyle birsey yapmaz diyor.babanın zamanla duruma alışacağını düşünüyorum fakat anlamadığım bir şey var. ben de doğuluyum hatta sevgilinin memleketine çok yakın bir ildenim fakat 25 senedir ne babamın ailesinin anneme kırıcı bir şey dediğini gördüm, ne en ufak bir müdahalesini işittim, ne de töre denilip duran şeyden haberim oldu. benim dedem de babaannem de okumamış insanlar ve babam 9 kardeş. buna rağmen bir problem olmadı. bazen halalar seslerini yükseltseler bile amcalarım hep annemin yanında oldu ve hiçbir konu dallanıp budaklanmadı. nereli olduğunun önemi yok, önemli olan kişiliği, seni koruyup kollayabilmesi ve ailesi ile senin arandaki sınırı net olarak çizebilmesi diye düşünüyorum. baban da zamanla senin vazgeçmediğini görünce yumuşayacaktır diye umuyorum.
Üstlerine gitme.. yavas yavas alisacaklar.. 2 sene zaman var diyorsun, zorlama, sevgilini devam tanimaya bak, 2 sene icinde COK seyler olabilir.. kim bilir
Ülkemizde kürtlere karşı tepki malum... kimse sevmiyor ve dışlanıyorlar...
ama şöyle birşey var ki ben gene de insanları ırkına,milletine göre ayırmayı doğru bulmuyorum. Her insan farklıdır sonuçta.
Fakat senin ailen böyle düşünmüyor maalesef bence kızları sevmişse en azından onu tanımak için şans vermeliler... bu kadar önyargılı olunmamalı..
Umarım aileni ikna edebilirsin pes etme derim ben... bol şanslar Allah yardımcın olsun....
babalar kızlarına kıyamazlar canım ben kendi babamdan biliyorum . anlat en azından tanımalarını iste zaten siz hemen evlenelim demiyorsunuz. tanıyalım eksilerini artılarını beraber konuşalım de bence o zaman ikna olabilirler canım
ne kadar seversen sev ilerde büyük ihtimal sorun çıkacaktır aileler arasında tabi daha sonra sizin aranızda kabul edelim etmeyelim bunun ayrımcılıkta hiç bi ilgisi yok ama arada çooook büyük bi kültür farkı var
Ben trabzon'luerkek arkadasim Bitlis'li ama ikimiz de istanbul da yasiyoruz. Onun ailesi bitliste yasiyor
Ouuv canım karadenizli misin bideee çok severim karadenizlileri ama onlar kürtlere karşı ekstra bi önyargılı die biliyorum. Eski sevgilimde karadenizliydi ve en yakın arkadaşım kürt dü hep atışırlardı ordan biliyorum :26: Allah yardımcın olsun ya herşey dilediğin gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?