- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.955
- 158
- 40
Üniversite mezunu ve kültürlü birisi eğitim,iş konusunda sürekli destek çıkmaya çalışır,bazen söyler kadın olarak kendin için bir şeyler yapman hoşuma gider ve gidiyor diyor.Hatta çevremdeki çoğu insandan daha kültürdü her açıdan
Yazılımcı olarak tavsiye verelim:
1) Şu anda yemeden içmeden yeni teknoloji öğrenmen lazım. React olur, Java olur olmadı mobil teknolojiler olur. Geçerli sertifikalar CV de mutlaka olsun.
2) Üç iş yapıyorum diyorsun yazılımla ilgili değil mi bu işler? Sektörde maaşlar ilk etapda düşük olur, birkaç yıl sonra zaten ayrılıp deneyimli geliştirici olarak işe girmen beklenir.
3) Programlama dillerinin yanında temel güvenlik kavramları (sql injection mı o da ne demeyelim

4) Yukarıdaki bilgilere istinaden benim önerim “Remote” iş bulman. O zaman istediğin yerde yaşarsın, barınma maliyetleri de düşük olur. İstanbulda iş bulman için İstanbulda yaşamana gerek yok artık.
Şu “her aile haklıdır” yanılgısını da bırakalım artık. Oturup 24 yaşındaki gencecik kızlarının evlenemeyeceğini kusurlu olduğunu falan söylüyorlar böyle saçmalık olur mu?