- 20 Mayıs 2022
- 726
- 911
- 33
Peki ısrarla aileniz istemedi diyelim yinede bir adam için ailenizden vazgeçebilecek misiniz? Ben bugüne kadar ailem neyi onaylamadıysa başta değil ama sonunda hep çok şükür demiş biriyim. Misal ben böyle biriyle olsam başka bir ile gidecek olsam ben o an ki sevinçle gözümü bürüyen o aşk ile yaparım derim ama ailem bilir yapamayacağımı. Ve karşı çıkarlar senin yaşlarındayken bende yaparım ederim diyordum ama zaman geçince anladım ki yapamazmışımdı. Her zaman için ailemin sözü herşeyden önemlidir sonuçta benden daha tecrübeli insanlar en önemlisi kendi çocuklarını tanıyorlar. Şeninde ailen seni herkesten iyi tanıyor ve onlara uymayan bazı noktalar var demek. Ee sende ille evlencem koca istiyorum diyorsan buyur evlen umarım pişman olmazsın. Ne diyeyim daha yani he bide umarım ailen istemiyor diye kaçarak evlenme gibi bir saçmalık yapmazsın.Neden böyle söylediniz?Çocuğu çevresini vs.biliyorum aile yapılarımız uyuyor, bana karşı anlayışlı en önemlisi iletişim kurabiliyoruz aşırı kıskançlığı yok yani böyle birini bulmuşken neden kaybedeyim? Siz neden böyle düşündünüz peki