ailem evliliğimize karşı!!

ben her zaman erkeğin buyuk olmasını ısterım ama 19 yas cok.genellede cevrene bak 10 yastan fazlası sorun oluyor ilerde cocugunuz oldugu zaman daha cok sorun olucak aranızdakı yas farkı ıdeal yas farkı değil en fazla 10 derım

Bence ideal yaş farkı 10u geçmemeli
Yaş farkı büyük sorunlar doğurabilir. Genellemek istemiyorum ama hayata bakış açınız bile farklı olur bi kere :26:

Son düzenleme:

Aradaki yaş farkının çok fazla olduğu zaten belli,ailen sonderece haklı bu konuda 24 yaşındaki genç bir kızın 43 yaşındaki bir adamla evlenmesi normal mi acaba?
Aileye söylenen sözlere ne demeli,pençelerini çıkardılar yazık değilmi o anne ve babaya hak ediyorlarmı bunları duysalar kahrolurlardı.
Öyle bir hakları varki bu evliliğin olmaması için,sonuna kadar ailene hak veriyorum hiç kusura bakma..

Ben gayet aklı başında mantıklı ve kültürlü bir insanım.Buraya yazmamın sebebi her kesimden ,cahil, okumuş ,kültürlü kültürsüz insanın fikrini almak.

Benim evladımla aynı yaştasın,kulaklarından çekmek isterdim..
Buradaki hiç bir arkadaşımıza cahil kültürsüz deme hakkını nereden buluyorsun sen..

canım adam 2 yıl sonra antropoza girecek sen hala neden bahsediyorsun.Yaşım 24 diyorsun tam hareketli yaşlar bende 22 yaşındayım babam 45 yaşında yani baban yaşındaki bi adamla evlenmekten bahsediyorsun.K.bakma ama bir süre sonra birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayamıyacaksınız tek cinsel manada değil her anlamda.

Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda ne diyecek?
Baba mı , dede mi?
Büyük konuşmaya, gülmeye, kınamaya gelmez bu durum.
O yüzden pek bir şey diyemiyor insan.
Ama kesinlikle bi erkek için ailenizi üzmeyin.
Ailenin onayının olmadığı çoğu evlilik uzun sürmüyor.

İdeal evlilik nedir acaba? Her ilişki de kendine özeldir. Yaşı tutar, huyu tutmaz; huyu tuttu mu yaşı olmaz, tipi yakışmaz. Takılmamalı bunlara. Senin içine kim siniyorsa odur. Yoksa karşıdan bakanın bunlar olmuş demesi değildir. Not: ilk defa bu bölümde yorum yazıyorum sanırım. Beni de yakından ilgilendiren bir mesele

Canım seni çok iyi anlayarak buradaki tüm yorumları okuduktan sonra kendisinden 30 yaş büyük birine kör kütük aşık olan ve mutlu bir şekilde birlikteliğini devam ettiren bir kadın olarak yazıyorum. Kabukla ilgilenmeyi bırakın yok sen 30 olunca o 50 olcak cinsel yönden tatmin edemicek ihtiyaçlarınız farklı,çocuklarınız baba mı dede mi diycek bunlar çok çirkin ben gururla söylüyorum evet baban mı diye soran patavatsızlar çok tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kim oluyosunuz (insanlar) yani gerçekten seviyosan bu olumsuz yorumların hiçbirini takma hayatım bikere ten uyumunuz iyiyse görüşleriniz uyumluysa sonuna kadar arkandayım ailene gelince tanrıya çok şükür ki böyle şeyler yaşamadım gayet kişiliğime saygı duyan insanlar daima yanımdalar şayet yaşamış olsaydım onlara bu hayata gelmeme vesile oldukları için teşekkür eder mutluluğuma engel oldukları için hayatımdan çıkarırdım yani sen aklı başında yaşını başını almış bir kadınsın sen başta kendine sahipsin kimse değil sevdiğin adam dahil olmak üzere herkes yerini bilmeli sana gelip bu evliliği tasvip etmediklerini fakat yinede senin hayatına saygı duyduklarını söyleselerdi farklı olurdu :)

Cesaretinizi tebrik ediyorum. Ailenin tepkisi de kesinlikle sınırlı olmalı, katılıyorum. Toplumun genel yapısıbda güven az sanırım, benim yetiştirdiğim çocuk doğru seçimi yapar diyemiyorlar.

Cesaretinizi tebrik ediyorum. Ailenin tepkisi de kesinlikle sınırlı olmalı, katılıyorum. Toplumun genel yapısıbda güven az sanırım, benim yetiştirdiğim çocuk doğru seçimi yapar diyemiyorlar.

Kesinlikle çocuk ailenin aynasıdır sonuçta merak ediyorum o anne baba zamanında aşk denen şeyi yaşamış mı yaşasalardı engel olabilirler miydi ve kendilerine engel olabilmişler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…