Ailem genç kızlık hevesimi elimden aliyor

normalde ben de bi anne olarak birine böyle bir tavsiye vermezdim ama sizin durumunuzda bence yapmanız gereken şey dışarda istediğiniz gibi makyaj yapıo eve gelirken yüzünüzü yıkamak. zorla kapattıkları düşünülürse fazla muhafazakarlar bu yüzden baskı yapıyorlar size. içinde olduğumuz durumlara bakarsak çocuklarını korumaya çalışıyor da olabilirler ama bu şekilde olmaz

Okuluma devam ediyorum ama piskolojik sorunlarım yüzünden biraz ara verdim sadece. Ki böyle bir ailede akademik durumumun kötu olma gibi bi şansım yok

Şu düşünceniz beni çok mutlu etti.Psikolojiniz çok sağlıklı olmamasına rağmen gayet aklı başında düşünüyorsunuz.Ben zamanin sizin lehinize işleyeceğini eminim

İşte o zaman arkanıza bakmadan gidersiniz .Şu an gitseniz yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur.

Öncelikle hemen bir psikolog randevusu alın, size çok iyi gelecek. Sankinlesip kendinizi toparlayinca okulunuza dönün, inanin her şey daha iyi olacak. Para güçtür, sen para kazanıp ben görevime gidiyorum dedikten sonra kimse hiçbir şey yapamaz. Yaşça çok daha büyüğüm sizden, bu kadar olmasa da baskıcı bir ailem vardı, şimdi ne yapacaksam önden haber dahi veriyorum. Üniversite sonuna kadar kendimi genç kız gibi hissedemedim, aynı şekilde baskı altında hissettim.

Her şey düzelir, yeter ki kariyerin olsun

Anladim. Evet bazen bu da ise yarayabiliyor. Ustteki uye de hakli. Ama her seye supheyle bakar olduk biz de. Devlette ne kadar verimli olur bilmiyorum ama bi psikologa gitmelisin evet.

Benim buraya bu yaşadığım şeyleri yazmam, açılıp saçımı kazitmam bilene Atatürk sayesinde oldu gerçekten ona çok fazla borcumuz var. İnşallah tüm kadınların mutlu bir hayatı olur.

Bizzat yaşayam biri olarak yazdım, eğer evlenmesem ailem benimle gelirdi atandığım şehre. Bu tür ailelerde hele 20 yaşında kolay değil ben ayrı eve çıkacağım deyip çıkmak.

Açıkçası bir benzerini çok küçükken yaşadım ve o dönemde bunların hepsine karşı geldim. Yıllarca ailemden ayrı yaşadım şuan ise evliyim. Evet benim için zor zamanlarda oldu ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Yanlış yönlendirmek istemem ama 20 yaş küçük bir yaş değil bende şuan 23 yaşındayım. Çalışıp birikim yapıp yaşantını ayırmanı tavsiye ederim. Onlar senin ailen olabilirler ama kim olursa olsun kendine böyle bir haksızlık yapılmasına izin verme. Umarım hayat boyu güzelliklerle karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…