- 19 Mayıs 2020
- 47.402
- 212.924
- 598
- Konu Sahibi bizbozdukk
Bu tavrınız sayesinde size kendisini açmaz, siz de karışmak zorunda kalmazsınız.Siz inanmayın zorunda da kalmayın karışırız efenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tavrınız sayesinde size kendisini açmaz, siz de karışmak zorunda kalmazsınız.Siz inanmayın zorunda da kalmayın karışırız efenim
Ailen, sevgilinle ilişkiye girdiğini nasıl öğrendi?Oncekı konuma denk gelmisseniz bilirsiniz yinede kisaca ozetleyeyim , ailem asiri dindar baskici ve sevgilimle iliskiye girdigimi ogrendi ,ozel universtede okuyordum almakla tehdit ediyorlardi , neyseki bu kararlarindan vazgeçtiler, sıkıntı su , artik uniden bile babam aliyor beni (okul cok yakin olmasina ragmen )hic bi sekil de arkadaslarimla aktiviteye izin verilmiyor , hatta bi kere kiz arkadasim cagirdi ders calşsalim kafede diye mesaji gostermeme ragmen inanmadi, dolayisiyla sevgilimle de gezemiyorum hicbi aktivitem de yok robot gibi okuldan eve geliyorum , sevgilimde anlayisli fakat icten ice caninin sıkıldıgını goruyorum sonucta benle vakit gecirmek istiyor , kisaca ailemin guvenını nasil kazanirim , is hayatina atilinca rahatlarsin demeyin bende biliyorum ama o zamana kadar rovot gibi yasayamamki
Benim inançlarıma göre evet evlilik dışı ilişki yaşayacaksa kitlerim30 yaşında çocuğu sırf yetiştirdiğin için bir yerini mi kitleyeceksin ?
Benim inançlarıma göre evet evlilik dışı ilişki yaşayacaksa kitlerim
Konu sahibi de 30 yaşında, yakalanmama konusunda daha dikkatli olabilirdi. Bizim de hayatımıza birileri girdi çıktı. Anne biz sevişiyoruz demedik :) ülkedeki aile profili az çok belli. Onların kurallarına uysun demiyorum ama biraz daha akıllıca davranıp gizleyebilirdi. İnkar edebilirdi. Nasıl yakalanmış olabilir, tam iş başındayken olamaz diye düşünüyorum.Yazık bu ülkenin insanına. 30 yaşında kadın sevişti diye ana baba başına bekçi kesiliyor. Oysa erkek olsaydı hiç bu durumlar yaşanmazdı. Gerçi siz de keşke 30 yaşınıza kadar kendinize artık ayrı bir hayat kursaydınız diyeceğim ama malum ülke şartları.![]()
Burada dini yorum yapmak yasak o yüzden ayrıntıya girmeyeceğim sizi bilemem ama ben yer kabuğunun üstünden çok altını düşünüyorum aynı bu ailenin yaptığı gibi elimden ne gelirse ben de yaparım. Evlilik dışı bir çocuk bir torun dünyaya gelsin istemem.Böyle bir inanç olduğunu sanmıyorum. Sen dini inancın gereği yetişkin bir birey olana kadar çocuğuna gerekli eğitimi vermekle sorumlusun. O alacağını alır. Yetişkin bir kadının hayatına müdahale edemezsin. O izin vermez. Bu örnekte de olduğu gibi. Babası kitlese de okula kendi getirip götürse de yapacağını yapmış yani.
Bu arada bu hikayede aile nasıl öğrenmiş bilmiyorum. Ama ruhunuz bile duymaz çoğu zaman. Bizzat gördük.
Burada dini yorum yapmak yasak o yüzden ayrıntıya girmeyeceğim sizi bilemem ama ben yer kabuğunun üstünden çok altını düşünüyorum aynı bu ailenin yaptığı gibi elimden ne gelirse ben de yaparım. Evlilik dışı bir çocuk bir torun dünyaya gelsin istemem.
Azıcık da kızınızın sizin harika yetiştirme tarzınızın dışına çıkıp, bi boşluk bulup bildiğini okuma ihtimaline karşı onu vücuduna yabancılık çekmemesi için cinsel eğitim verseniz fena olmaz. Sonra korka korka konu açıyorlar, sevgilimin spermi elime değdi, elimle kukumu elledim hamile kalır mıyım diye. Onlar bizim kızlarımız, sizin, benim, komşunun, kuzenin.. Uzak ihtimal olarak görmeyin.Burada dini yorum yapmak yasak o yüzden ayrıntıya girmeyeceğim sizi bilemem ama ben yer kabuğunun üstünden çok altını düşünüyorum aynı bu ailenin yaptığı gibi elimden ne gelirse ben de yaparım. Evlilik dışı bir çocuk bir torun dünyaya gelsin istemem.
Sonra döğüşüyoz altında birbirimizlen.Bu kişi de konuları açıyo açıyo doğru düzgün cevap vermeden kayboluyor sonra aynı konuyla ilgili tekrar konu açıyor
Arkadaşım tüm üniversiteler şu an online eğitimde. Sen boş sınıfa mı gidiyosun okula?
Ülke istanbuldan ibaret değil, ayrıca istanbulda bile artık oda kıralanabilirEvden mi ayrılacak nasıl bir kazanç sağlayacak da ev geçindirecek kiralardan habarınız var mı sizinfaturalar da cabası
Bu kişi de konuları açıyo açıyo doğru düzgün cevap vermeden kayboluyor sonra aynı konuyla ilgili tekrar konu açıyor
Arkadaşım tüm üniversiteler şu an online eğitimde. Sen boş sınıfa mı gidiyosun okula?
Yok onların bile tamamı yüz yüze değil. Tıpın yanlış hatırlamıyorsam 4, 5, 6. Sınıfları, veterinerliğin de son sınıfı falan yüz yüzeydi (ki veterinerlik zaten özel okullarda yok). Arkadaşın okuduğu bölümü çok merak ettim o yüzdenTip , veterinerlik gibi fakültelerde okula gidiliyor , hepsi online degil
Burada dini yorum yapmak yasak o yüzden ayrıntıya girmeyeceğim sizi bilemem ama ben yer kabuğunun üstünden çok altını düşünüyorum aynı bu ailenin yaptığı gibi elimden ne gelirse ben de yaparım. Evlilik dışı bir çocuk bir torun dünyaya gelsin istemem.
Konu sahibi başka bir konusunda şunu yazmış “30 yasindayim cok sonradan bankacilik kazandim isim yok evim yok oaram yok aileme bakiyorum kisaca , babam uni bitirmeden calismama da izin vermiyor , ki babam bu olayi duysa birakin calismayi evlendirip gonderir”Yok onların bile tamamı yüz yüze değil. Tıpın yanlış hatırlamıyorsam 4, 5, 6. Sınıfları, veterinerliğin de son sınıfı falan yüz yüzeydi (ki veterinerlik zaten özel okullarda yok). Arkadaşın okuduğu bölümü çok merak ettim o yüzdenancak cevap vereceğini hiç sanmıyorum.
Bilgilendirme için teşekkürlerKonu sahibi başka bir konusunda şunu yazmış “30 yasindayim cok sonradan bankacilik kazandim isim yok evim yok oaram yok aileme bakiyorum kisaca , babam uni bitirmeden calismama da izin vermiyor , ki babam bu olayi duysa birakin calismayi evlendirip gonderir”
Evden çıkabilmek için olabilir miBilgilendirme için teşekkürlerbölümü online bir bölümmüş hakkaten. Neden okula gidiyor anlamadım
![]()
Canınız istiyorsa hobi olarak yine döğüşünSonra döğüşüyoz altında birbirimizlen.
Saklamayı becerememiş evet. Ama sonucu bu olmamalıydı. Ülkemizdeki bu aile profilinin azalarak bitmesini diliyorum.Konu sahibi de 30 yaşında, yakalanmama konusunda daha dikkatli olabilirdi. Bizim de hayatımıza birileri girdi çıktı. Anne biz sevişiyoruz demedik :) ülkedeki aile profili az çok belli. Onların kurallarına uysun demiyorum ama biraz daha akıllıca davranıp gizleyebilirdi. İnkar edebilirdi. Nasıl yakalanmış olabilir, tam iş başındayken olamaz diye düşünüyorum.
Zaten “bizbozduk” gibi manidar nickli kızımız nasıl öğrendi ailen madem sorularını da bir türlü açıklamıyor. Konu açıp coşku verip kaçıyor genelde. Bende inandırıcılığı ailem öğrendinin ertesi günü annem diktirtecek konusunda bittiKonu sahibi başka bir konusunda şunu yazmış “30 yasindayim cok sonradan bankacilik kazandim isim yok evim yok oaram yok aileme bakiyorum kisaca , babam uni bitirmeden calismama da izin vermiyor , ki babam bu olayi duysa birakin calismayi evlendirip gonderir”