Bakın nasıl köşeye sıkışınca küfüre başvurmuş. Gerçekten bir aile eğer istemiyorsa ben kulak asarım o uyarıya. Çok nadirdir ailelerin yanıldığını. En azından kendi ailem için konuşabilirim. Babası zaten fiyasko. 24 yaşında adam 2 sene yatacağına mesleğini eline alsaymış şimdi böyle istenmemezlik olmasaymış. En azından baba olayı dışında da sorunlar var.Dünki konumu okuyanlar olmuştur
Kızlar sevgilimi çok seviyorum ama uzmanlığı kazandığı için ailem istemiyor.
Babası adam öldürmeden hapisten çıktı bunu ailem daha öğrenmeden işinden dolayı istemedi. Erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl sonra hiç işe girmedi askerliğini de yapmadı devlet işi olsun diye sonunda istediği da oldu ama ailem istemiyor. Ailem istemediği için benim bulunduğum yerden iş buluyum diyor.
Ama mülakata girmiş 3 4 aya sonuç açıklancak eğer o olmazsa askere giderim sonra iş bulurum yanına gelip diyor. Bende bu zamana kadar okul bitince askere gitcektin 2 yıl evde bekledin herhangi bi işe de girmedin 2 yıl boyunca dedim kavga ettik. Benim işim oldu ailen istemediği için ben bunları yapıyorum dedi küfür falan etti bana.
Bende 2 yıl boyunca evde oyun oynadın evlenmek amacımız vardı o zaman ağğrdan aldın herşeyi geciktirdin şimdi önümüze sorun çıkıyor hepsi karşımıza çıkıyor dedim baya kavga falan ettik. 26 yaşında okulu 23 te bitti 1 yıl staj yaptı sonra başka bir işte çalışmadı bekledi devlet işi olsun diye kafam çok karışık haksızlıkmı ediyorum ona ayrıldım ilerde pişman olurmuyum. Babasının durumundan dolayı ailem istemicek onu çok üzgünüm
Ailem tanışmayı bile kabul etmedi sadece söyledim reddettiler direkBakın nasıl köşeye sıkışınca küfüre başvurmuş. Gerçekten bir aile eğer istemiyorsa ben kulak asarım o uyarıya. Çok nadirdir ailelerin yanıldığını. En azından kendi ailem için konuşabilirim. Babası zaten fiyasko. 24 yaşında adam 2 sene yatacağına mesleğini eline alsaymış şimdi böyle istenmemezlik olmasaymış. En azından baba olayı dışında da sorunlar var.
Onuda umutlandırdım evlilik için işini buldu ailem tanışmayı bile reddetti işinden dolayı en azından görselerdi karar verseydikGelecek geçmişten daha uzundur, bunları hayat dersi say yoluna devam et
Babasını savunmuyor ben mi seçtim babamı diyor onada üzülayorum babasının suçunun cezasını o çekiyor. Ben devlet işi için uğraştım iyi gelirimiz olsun diye dedi bana amacımada ulaştım askerliğe gitmeme gerek kalmadı dedi sen biliyorsun 5 yıldır dedi niye böyle yapıyosun dedi kendimi kötü hissediyorumcok sacmaymis.
konuya da yorum yapayim suc kisisel olabilir ama ben sahsen babasi adam olduren birini istemezdim, ailem de istemezdi. tabi sevgilinizin tavri da onemli ama babasini savunur bir hali varsa hele kosarak uzaklasmaniz lazimdi. onun disinda ailelerin onunde sonunda hakli cikacagini dusunuyorum cogu konuda maalesef. zaten sevgilinizin cok olumlu bir profili de yokmus gibi geldi bana.
Ailem hiç tanışmadı bile kendimi kötü hissediyorum onca yıldır birlikteydik boşluktayımKimse kimsenin günahından mesul değil elbette ama ben böyle biriyle evlenmeyi tercih etmezdim sanırım . Hem de ailem istemiyorken
Bu boşluk diş kaybı gibidir . Uzun süre giden dişin yerini yoklar dil . Zamanla alışır arada aklına geldiğinde dilinle kontrol edersin yok olduğuna o kadar alınmışsındır ki tuhaf gelir o boşluk. Elbet geçecek , zamanla tabikiAilem hiç tanışmadı bile kendimi kötü hissediyorum onca yıldır birlikteydik boşluktayım
Bence ailen istemiyorsa uzak dur. Ben de ailemin istemediği bir evlilik yaptım ve çok pişmanım aileler çok önemli şimdi basit hivi gelebilir ama emin ol pişman olmazsın daha iyi kısmetin olurDünki konumu okuyanlar olmuştur
Kızlar sevgilimi çok seviyorum ama uzmanlığı kazandığı için ailem istemiyor.
Babası adam öldürmeden hapisten çıktı bunu ailem daha öğrenmeden işinden dolayı istemedi. Erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl sonra hiç işe girmedi askerliğini de yapmadı devlet işi olsun diye sonunda istediği da oldu ama ailem istemiyor. Ailem istemediği için benim bulunduğum yerden iş buluyum diyor.
Ama mülakata girmiş 3 4 aya sonuç açıklancak eğer o olmazsa askere giderim sonra iş bulurum yanına gelip diyor. Bende bu zamana kadar okul bitince askere gitcektin 2 yıl evde bekledin herhangi bi işe de girmedin 2 yıl boyunca dedim kavga ettik. Benim işim oldu ailen istemediği için ben bunları yapıyorum dedi küfür falan etti bana.
Bende 2 yıl boyunca evde oyun oynadın evlenmek amacımız vardı o zaman ağğrdan aldın herşeyi geciktirdin şimdi önümüze sorun çıkıyor hepsi karşımıza çıkıyor dedim baya kavga falan ettik. 26 yaşında okulu 23 te bitti 1 yıl staj yaptı sonra başka bir işte çalışmadı bekledi devlet işi olsun diye kafam çok karışık haksızlıkmı ediyorum ona ayrıldım ilerde pişman olurmuyum. Babasının durumundan dolayı ailem istemicek onu çok üzgünüm
Ailem ama benim tanışmadı tanışma olmadan istemediBence ailen istemiyorsa uzak dur. Ben de ailemin istemediği bir evlilik yaptım ve çok pişmanım aileler çok önemli şimdi basit hivi gelebilir ama emin ol pişman olmazsın daha iyi kısmetin olur
Kaçarakmı evlendiniz ikna mı ettiniz zorlaBence ailen istemiyorsa uzak dur. Ben de ailemin istemediği bir evlilik yaptım ve çok pişmanım aileler çok önemli şimdi basit hivi gelebilir ama emin ol pişman olmazsın daha iyi kısmetin olur
Kavga anında olmuş olayBabası neden hapse girmiş?yani adam öldürme demişsiniz ama gerçekten kötü bir insan ve bile isteye mi öldürdü yoksa kaza miydi?kaza ise herkesin başına gelebilir
Benim ailem kültür farklılığından dolayı istemedi onlar da hiç tanımazken başta ben umursamadı ama haklılarmış kesinlikle büyüklerin bir bildiği oluyor ben cahillik ettim yaşım küçüktü şimdi 26 yaşındayım büyük sayılmam ama hayata bakışım çok değişti tecrübem sayesindeAilem ama benim tanışmadı tanışma olmadan istemedi
Özel değilse sizin aile neden istemedi
İyi yapmışlar işte. Daha tanımadan nokta atışı olmuş. Zaten babasını da öğrendikten sonra da olmayacaktı. En başından başlamamış oldu böylesi daha iyi.Ailem tanışmayı bile kabul etmedi sadece söyledim reddettiler direk
Yani benim kararlı olduğumu görünce ikna oldular ama içten hiç istemediler hala da öyleKaçarakmı evlendiniz ikna mı ettiniz zorla
Benim annem bişel demiyor tanıdğığ için seviyordu erkek arkadaşımı ama babam işinden dolayı zaten istemedi babasının durumunu öğrense asla istemicektiYani benim kararlı olduğumu görünce ikna oldular ama içten hiç istemediler hala da öyle
Sizin kararınız elbette ama babasının da durumu böyleyken uzak durun derim ilerde evlenseniz çocuğunuz olsa ne de olsa dedesi olacak aile her zaman evlilikte içinde iyi düşününBenim annem bişel demiyor tanıdğığ için seviyordu erkek arkadaşımı ama babam işinden dolayı zaten istemedi babasının durumunu öğrense asla istemicekti
Keşke ilk başta kabul etmeseydim 4 yıl oldu onunda hayalleriyle oynadımSizin kararınız elbette ama babasının da durumu böyleyken uzak durun derim ilerde evlenseniz çocuğunuz olsa ne de olsa dedesi olacak aile her zaman evlilikte içinde iyi düşünün
Daha geç değil henüz ciddi bir adım da yok ortada ah keşke ben de sizin gibi yolun başında olmuş olsam bir dk tereddüt etmem sonuçta sevgilisiniz evlenmedin çocuk bişey yok aileler arada değil yani çok erken iyi düşün derimKeşke ilk başta kabul etmeseydim 4 yıl oldu onunda hayalleriyle oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?