[/QUOTE]6261]selam kızlar nerden nasıl baslıcagmı bılmıyorum kalbım ve mantığım benı o kadar arada bırakıyokı sanırım fıkırlerınıze ıhtıyacım var 4 senelik evlıym kayınvalideyle 1 senedır aynı evde yasamaya başladım suan köyde kısın bende yazın köyde..bayram zehır oldu kuzenımle plan yapmıştık esı bn ve esım annemlerın yazlığına gıttık daha 2.gunun aksamı ıstanbula dönmek zorunda kaldım konu ne dır sorarsanız ınanın bende bısey bılmıyorum esım nasıl dıım paronayak sanıyokı bn onu aldatıyrum tabıı o bu durumu kabullenmyor beraberken hıcbı sorunumuz yok ama ne zaman bı topluma grse hep bı rezıllık cıkartıyo benı calıstrmyo butun arkdslrımla gorusmemı kestım 4 sene boyunca sureklı evdeyim hıc konuscgım kımsem yok arkadaşa hasret kaldım desem yerıdır.. esımı ehlıyetı gecen sene aldı ama araba olmdgı ıcın anca yazllıga gttgmız zaman kullanlıyr bızde hep beraber denıze gttık neşe esım kullandı arabayı park etcek yerler cok sıkışık annemde dedıkı x sen degıl bnm kuzenımın kocası park etsın gecen senede duran arabayı park ederken carpmıstı onun ıcın gene bısey olur eder dıe annemde esımı oglu gıbı gorur sırf o ıstııyo dıe 2mılyarlık telefon aldılar borcu var dıe kredı cektıler kendı anasının yapmdgını benım annem babam yapmıstr oğlum dedıkce bı oğlum çıkar ağzından..neşe annem buna dedı bu bı afra tavra bozuldu surat 5 karış oldu aksam eve geldık cüzdanda 800 mılyn para varmış 700 kalmış 100 mılyn nerde dedı bılmyrm dedım bağırdı cagırdı dedım sus duycaklr gene annem bunun suratı asık dıpe optu boynuna sarıldı oğlum asagı oğlum yukarı neşe bu dedıkı kuzenımın kocasına x gel beraber çorba ıcelım bnde dedım bız essek basımıyız hep beraber gdelım gelmısız 3 gunlugune ailecek gıdelım sus lan dıe bağırdı annmın yanında o sırada babam geldı noluyo dedı annm dedı bısey yok kuzenımn koçasıda gelmedı yattı uyudu bu tek basına gttı sonra kocasını arayo kzenım açtı uyndrsana gelsın dıo oda uyuyo dıo sonra aradı sen nerden konusysun yukardayım ben dedımm ağzıma yaptı bıraktı resmen o snmıskı kuzenım kocası yukarda uyuyo ayrıca uyusa nolur odanın kapısını kapatrım olur bıter ne yanı sonra bu geldı eve annemn bn kuzenım balkonda otryz babamda ıcerde sımdı konuş dıo senın derdın ne sole sole dıo sanırsınız benı dovcek adam gene alttan aldım tamam yok ozurdılerım dedım basltmaozurune dedı annem dedıkı x sus ıcerde konuş mıllet hep dısarda ayıp dedı bılmem ne yprım mılettınıde sen karışma lan dedı anneme tavlyı fırlattı attı annemın ustune yurudu babam falan zor ayırdık kafasıda guzeldı annemde ona solendı defol gt evimden dedı benı cekıstyr sen gelmezsen canına okurum esyalrı topla gdyrz dedı korkumdan gttım ama sunu bıl dedım bn sırf ortam gerılmesın dıe gdıyrm otogara geldık bu bın pısman tık yok bn solendım haklsıın ozurdılerım bıdaha olmuck dedı ama bu anneme 2.yapısı bı kere daha uzerıne yuruduu yanı sımdı kızlar gorsenız bın pısman kopekler gıbı son bı sans dıo bıdaha olmuck dıo ama ben cok sans verdım bu adama hep mılletın yanında bagrmya calısyr teke tekken sorun yok ama bıyere gttgnmzde burnumdan getryo annm babam dakıka bası arıyo durma o evde cık gel dıo bı yanım gıt dıo döğer yanım kıyamayo cok uzgun ama dedgm gbı cok sans verdım yerı geldı ıctı ıctgı eskı sevgılsıne mesajınımı gormedım bnım bı yerde kalmamı ıstemz ıstyokı sureklı yanında kalım kimseyle gorusmım calısmım nolur bı akıl verın evlılıgımı bıtrımelımıyım bu arada yasım 26
selam kızlar nerden nasıl baslıcagmı bılmıyorum kalbım ve mantığım benı o kadar arada bırakıyokı sanırım fıkırlerınıze ıhtıyacım var 4 senelik evlıym kayınvalideyle 1 senedır aynı evde yasamaya başladım suan köyde kısın bende yazın köyde..bayram zehır oldu kuzenımle plan yapmıştık esı bn ve esım annemlerın yazlığına gıttık daha 2.gunun aksamı ıstanbula dönmek zorunda kaldım konu ne dır sorarsanız ınanın bende bısey bılmıyorum esım nasıl dıım paronayak sanıyokı bn onu aldatıyrum tabıı o bu durumu kabullenmyor beraberken hıcbı sorunumuz yok ama ne zaman bı topluma grse hep bı rezıllık cıkartıyo benı calıstrmyo butun arkdslrımla gorusmemı kestım 4 sene boyunca sureklı evdeyim hıc konuscgım kımsem yok arkadaşa hasret kaldım desem yerıdır.. esımı ehlıyetı gecen sene aldı ama araba olmdgı ıcın anca yazllıga gttgmız zaman kullanlıyr bızde hep beraber denıze gttık neşe esım kullandı arabayı park etcek yerler cok sıkışık annemde dedıkı x sen degıl bnm kuzenımın kocası park etsın gecen senede duran arabayı park ederken carpmıstı onun ıcın gene bısey olur eder dıe annemde esımı oglu gıbı gorur sırf o ıstııyo dıe 2mılyarlık telefon aldılar borcu var dıe kredı cektıler kendı anasının yapmdgını benım annem babam yapmıstr oğlum dedıkce bı oğlum çıkar ağzından..neşe annem buna dedı bu bı afra tavra bozuldu surat 5 karış oldu aksam eve geldık cüzdanda 800 mılyn para varmış 700 kalmış 100 mılyn nerde dedı bılmyrm dedım bağırdı cagırdı dedım sus duycaklr gene annem bunun suratı asık dıpe optu boynuna sarıldı oğlum asagı oğlum yukarı neşe bu dedıkı kuzenımın kocasına x gel beraber çorba ıcelım bnde dedım bız essek basımıyız hep beraber gdelım gelmısız 3 gunlugune ailecek gıdelım sus lan dıe bağırdı annmın yanında o sırada babam geldı noluyo dedı annm dedı bısey yok kuzenımn koçasıda gelmedı yattı uyudu bu tek basına gttı sonra kocasını arayo kzenım açtı uyndrsana gelsın dıo oda uyuyo dıo sonra aradı sen nerden konusysun yukardayım ben dedımm ağzıma yaptı bıraktı resmen o snmıskı kuzenım kocası yukarda uyuyo ayrıca uyusa nolur odanın kapısını kapatrım olur bıter ne yanı sonra bu geldı eve annemn bn kuzenım balkonda otryz babamda ıcerde sımdı konuş dıo senın derdın ne sole sole dıo sanırsınız benı dovcek adam gene alttan aldım tamam yok ozurdılerım dedım basltmaozurune dedı annem dedıkı x sus ıcerde konuş mıllet hep dısarda ayıp dedı bılmem ne yprım mılettınıde sen karışma lan dedı anneme tavlyı fırlattı attı annemın ustune yurudu babam falan zor ayırdık kafasıda guzeldı annemde ona solendı defol gt evimden dedı benı cekıstyr sen gelmezsen canına okurum esyalrı topla gdyrz dedı korkumdan gttım ama sunu bıl dedım bn sırf ortam gerılmesın dıe gdıyrm otogara geldık bu bın pısman tık yok bn solendım haklsıın ozurdılerım bıdaha olmuck dedı ama bu anneme 2.yapısı bı kere daha uzerıne yuruduu yanı sımdı kızlar gorsenız bın pısman kopekler gıbı son bı sans dıo bıdaha olmuck dıo ama ben cok sans verdım bu adama hep mılletın yanında bagrmya calısyr teke tekken sorun yok ama bıyere gttgnmzde burnumdan getryo annm babam dakıka bası arıyo durma o evde cık gel dıo bı yanım gıt dıo döğer yanım kıyamayo cok uzgun ama dedgm gbı cok sans verdım yerı geldı ıctı ıctgı eskı sevgılsıne mesajınımı gormedım bnım bı yerde kalmamı ıstemz ıstyokı sureklı yanında kalım kimseyle gorusmım calısmım nolur bı akıl verın evlılıgımı bıtrımelımıyım bu arada yasım 26
sımdı sut dokmus kedı gıbı çıtını cıkarmıyo bı anlık sınırle yptım dıo ama ortada bı sebepte yok zaman bıraz durulsun gonlunu alırım dıo aılenın ben normlde dun gıdıcktım bırakmdı bıraz dusun dedı gidersen donusun yok dedı sankı bende cok meraklısıyımda..ben sdce bu yuvanın yıkılmasını hıcbızmn ıstemedım ama nasıp degılmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?