ailem kocam ve kararsızlıgılım

as89247

ah be hayat...
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
964
201
83
selam kızlar nerden nasıl baslıcagmı bılmıyorum kalbım ve mantığım benı o kadar arada bırakıyokı sanırım fıkırlerınıze ıhtıyacım var 4 senelik evlıym kayınvalideyle 1 senedır aynı evde yasamaya başladım suan köyde kısın bende yazın köyde..bayram zehır oldu kuzenımle plan yapmıştık esı bn ve esım annemlerın yazlığına gıttık daha 2.gunun aksamı ıstanbula dönmek zorunda kaldım konu ne dır sorarsanız ınanın bende bısey bılmıyorum esım nasıl dıım paronayak sanıyokı bn onu aldatıyrum tabıı o bu durumu kabullenmyor beraberken hıcbı sorunumuz yok ama ne zaman bı topluma grse hep bı rezıllık cıkartıyo benı calıstrmyo butun arkdslrımla gorusmemı kestım 4 sene boyunca sureklı evdeyim hıc konuscgım kımsem yok arkadaşa hasret kaldım desem yerıdır.. esımı ehlıyetı gecen sene aldı ama araba olmdgı ıcın anca yazllıga gttgmız zaman kullanlıyr bızde hep beraber denıze gttık neşe esım kullandı arabayı park etcek yerler cok sıkışık annemde dedıkı x sen degıl bnm kuzenımın kocası park etsın gecen senede duran arabayı park ederken carpmıstı onun ıcın gene bısey olur eder dıe annemde esımı oglu gıbı gorur sırf o ıstııyo dıe 2mılyarlık telefon aldılar borcu var dıe kredı cektıler kendı anasının yapmdgını benım annem babam yapmıstr oğlum dedıkce bı oğlum çıkar ağzından..neşe annem buna dedı bu bı afra tavra bozuldu surat 5 karış oldu aksam eve geldık cüzdanda 800 mılyn para varmış 700 kalmış 100 mılyn nerde dedı bılmyrm dedım bağırdı cagırdı dedım sus duycaklr gene annem bunun suratı asık dıpe optu boynuna sarıldı oğlum asagı oğlum yukarı neşe bu dedıkı kuzenımın kocasına x gel beraber çorba ıcelım bnde dedım bız essek basımıyız hep beraber gdelım gelmısız 3 gunlugune ailecek gıdelım sus lan dıe bağırdı annmın yanında o sırada babam geldı noluyo dedı annm dedı bısey yok kuzenımn koçasıda gelmedı yattı uyudu bu tek basına gttı sonra kocasını arayo kzenım açtı uyndrsana gelsın dıo oda uyuyo dıo sonra aradı sen nerden konusysun yukardayım ben dedımm ağzıma yaptı bıraktı resmen o snmıskı kuzenım kocası yukarda uyuyo ayrıca uyusa nolur odanın kapısını kapatrım olur bıter ne yanı sonra bu geldı eve annemn bn kuzenım balkonda otryz babamda ıcerde sımdı konuş dıo senın derdın ne sole sole dıo sanırsınız benı dovcek adam gene alttan aldım tamam yok ozurdılerım dedım basltmaozurune dedı annem dedıkı x sus ıcerde konuş mıllet hep dısarda ayıp dedı bılmem ne yprım mılettınıde sen karışma lan dedı anneme tavlyı fırlattı attı annemın ustune yurudu babam falan zor ayırdık kafasıda guzeldı annemde ona solendı defol gt evimden dedı benı cekıstyr sen gelmezsen canına okurum esyalrı topla gdyrz dedı korkumdan gttım ama sunu bıl dedım bn sırf ortam gerılmesın dıe gdıyrm otogara geldık bu bın pısman tık yok bn solendım haklsıın ozurdılerım bıdaha olmuck dedı ama bu anneme 2.yapısı bı kere daha uzerıne yuruduu yanı sımdı kızlar gorsenız bın pısman kopekler gıbı son bı sans dıo bıdaha olmuck dıo ama ben cok sans verdım bu adama hep mılletın yanında bagrmya calısyr teke tekken sorun yok ama bıyere gttgnmzde burnumdan getryo annm babam dakıka bası arıyo durma o evde cık gel dıo bı yanım gıt dıo döğer yanım kıyamayo cok uzgun ama dedgm gbı cok sans verdım yerı geldı ıctı ıctgı eskı sevgılsıne mesajınımı gormedım bnım bı yerde kalmamı ıstemz ıstyokı sureklı yanında kalım kimseyle gorusmım calısmım nolur bı akıl verın evlılıgımı bıtrımelımıyım bu arada yasım 26

öncelikle ne bir noktalama işareti ne bir boşluk paragraf başı var.
doğru düzgün anlayamadım ama

eşin tam ruh hastası
ne demek annemin üstüne yürümek ya?
benim kocam böyle bişi yapsa babam ağzını burnunu dağıtır, üstüne yürümek öyle olmaz böyle olur diye
senin baban bişey yapmadı mı?
annenin üstüne yürüyen senin de yürümüştür hiç olmadı mı şiddet olayı?
seni de kendi gibi sanıyo herhalde
kendi sevgilisiyle mesajlaşmış ya herhalde yoldan gelene geçene de bakıyordur, seni aldatmıştır belki de
kendi böyle bi tip olduğu için de seni de kısıtlıyo farkında mısın?
herhalde çocuğun da yok boşa böyle manyakla ömür mü geçer?

eşinize çok kızdım.. ne güzel bir ailen varmış gel yanımıza diyorlar aman yeter ki siz iyi olun ayrılırsanız elalem ne der dememişler sana sahip çıkıyorlar, anladığım kadarıyla ailenin durumu da iyi hadi senin kendine saygın kalmadı diyelim aileni neden ayaklar altına alıyorsun hiç çekilmez bir kocan varmış hem de üzerine ailecek düştüğünüz için şımarmış.. ayrılmayacaksanız bile bir süre ailenizin yanında kalın ki burnu sürtülsün nerde ne yapması gerektiğini bilsin..

[/QUOTE]

canımn oncelıkle cok uzuldum burda kı yazıları okudukca mıllette ne dertler var dıyorum ve halıme sukredıyorum ama sanslısın aılen yanında en azından anladıgım kadarıyla esın dengesız bırı burda cok net ve acımasız olmak ıstemem ama cekılmez canım boyle yağ bı kere yapan bıdaha yapar sen bılırsın ama ıyı dusun herseyden once kendını dusun

ben en çok da nasıl kararsız kaldığınıza şaşırdım. ne yapması gerekiyordu mesela ayrılığı düşünmeniz için?

inan bana senin yerinde olsam o ayyaş saygısız adamın yanında 1 saniye bile durmam... 1 hata 1 kere yapılır. hele hele aileme bu şekilde davranan ve beni o durumlara düşüren bi adama asla 2. bi şans vermem...

Degmeyen birisine hem ailen hem sen fazla deger vermissiniz canim adam resmen simarmis tepenize cikmis..
Daha fazla aileni ve kendini ezdirme huylu huyundan vazgecmez..
Adamin ustune bi de annesini de kabul etmissin yazik mi degil sana...
Yasin da gencmis bosan derim ben..

bugün üstüne yürüyen yarın döver bi zahmet ailenizi ezdirmeyin orda baban ağzına iki tane çakıp kapıya koyacaktı sen de görüşmycktn bi daha yanına düşüp gidiosun bi de böle bi adamın

ilk sene şiddet oldu daha sonra ölmüş babası uzerıne yemın ettı ve 3 senedır dayak olayı olmadı cocugumuz olmuyo
kendısınden kaynaklanan sorun yüzünden 2 kez tup denedım ve ıkısıde düşükle sonuçlandı..bı arkadasın dedgı gıbı goz capkınlıgı var bakıyo ona sorarsan kızdırmak amaçlı yapıyomus benı benım belkıde cesaretım yok alıskanlıkmı olmuş ne artık
babam ustune yurumedı yanda komsu var karsıda komsu var daha cok rezılıık çıkmasın dedı evet aılem ona cok değer verdı
gıtmek en ıyısı olucak sanırım

Sen annenin suratına tavla fırlatan bi adamın peşine takılıp gitmişsin ne cevap duymak istiyosun merak ediyorum

sorada konu açıp kk yüzünden hayatınız kayabilir diyolar neymiş fevri cevaplar veriyomuşuz şimdi konu sahibi arkadaşa ne yazayim söleyin bakim

Adamın teki kocam bile olsa benim annemin suratına tavla fırlatacak öylemi...kocamda olsa canımda olsa eğer o hayvanlığı yaptıysa zaten beni sevmiyo demektir. Elin oğlunu anneme kurban ederim ben be...kusura bakma ama sen aileni o adama ezdirmişsin telefon almalarına borçlarını ödemelerine izin vererek

Allah yardimcin olsun tatlim, hem simarik, hemde cok kiskanc bir esin var. Kendi ailen ona istedigi ilgiyi alakayi gösterecek, istiyor diye telefon alacak, yazliginda misafir edecek, el üstünde tutacak vs size ve ailenize yapilan terbiyesizlige ve siddete bakin. Sinirlari zorlamis, 2defa da ayni hatayi yapmis. Heleki sizi tek basina biryere yollamiyor, herseyden yoksun birakiyor. Bilemiyorum böyle hayat nereye kadar devam edilir ve ne kadar böyle cekilir. Yipranmissiniz zaten yipranmayada devam ediyorsunuz. Cocugunuzda yok, olsaydi belki karar vermek daha da zorlasacakti. Siz en iyisi arkadasininda dedigi gibi , ailenizin yaninda biraz durun burnu sürtsün. Biraz ayri kalmaniz iyi gelebilir en azindan biraz rahatlarsinit vede sakin düsünmenize yardimci olur. Saglicakla kalin.

sımdı sut dokmus kedı gıbı çıtını cıkarmıyo bı anlık sınırle yptım dıo ama ortada bı sebepte yok zaman bıraz durulsun gonlunu alırım dıo aılenın ben normlde dun gıdıcktım bırakmdı bıraz dusun dedı gidersen donusun yok dedı sankı bende cok meraklısıyımda..ben sdce bu yuvanın yıkılmasını hıcbızmn ıstemedım ama nasıp degılmıs

aslında hiç acımasız değilimdir ama annenize yaptıklarını okuyunca nevrim döndü..
o bir anlık siniriyle belki bir gün size de zarar verebilir garantisi var mı? demekki adamın gözü dönüyor ayrıca bazı şeylerin telafisi yoktur eşinizin bunu öğrenmesi lazım öğretecek olan kişi de sizsiniz.. ailenin gönlünü nasıl alacak alsa bile hiç bir zaman yaptıklarını unutamayacaklar emin ol..

Bir anlık sinirlilikle yaptım lafı kadar illet olduğum bişey yok.İnsanlar zaten sinirli anlarında gerçekten sahip olduğu saygıyı,nezaketi,beyfendi yada hanımefendiliği gösterir .Hepimiz kavga ediyor ve birsürü şey söylemek istiyoruz ama karşımızdakini incitmeyelım diye lafları özenle seçiyoruz.Ağzının ayarı yoksa sonucuna katlanmalı .

Bu arada bırak eşimle eve geri donmeyı ; o tavlayı alır kafasında parçalarım adamın .

Isin cok zor canim, ne güzel Alien varmis arkanda olan. Ona kendi cocuklari gibi davranmislar.
Karsiliginda en büyük saygisizligi görmüsler. Sanada kötü davraniyor, sansda vermissin defalarca.
Cocugun olmadigi Icin sükret ve kosa kosa git ailenin yanina

Ben olsaydım eşimle beraber gitmek yerine ailemin yanında kalırdım. Sanırım ya eşini çok seviyorsun ya da alışkanlıktan dolayı bırakamamışsın. Artık dönmüşsünüz beraber bundan sonrası için iyi düşün taşın. Daha öncede şiddet uyguladı diyorsun insanın kendi huylarını bile değiştirmesi çok zorken karşı tarafın değişeceğine körü körüne inanmamak lazım. Temkinli ol. Ailen yanında ya korkma bir şeyden.

esımle gııtmeyı ınan hıc ıstemedım ama o halını gorseydınız mecburen donerdınız eger orda kalsaydım kan govdeyı goturcektı alışkanlık olmuş benımkısı 4 senenın vermıs olduğu alısknlık kurulu bı düzen sımdı herseye sıfırdan başlamak gözümde o kadar buyutuyrmkı basarabılckmıyım dıe

Seni bu kadar rezil eden ve yoksun bırakan bi adamla ilgili kararsızlıkların şaşırttı beni
Bu adamın peşine takılıp gitmişsin,iyi yapmışsın,bi dahakine yapamadığını yapıp anneni döver artık
Ne de olsa eşi her daim yanında ve tam destek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…