esımle gııtmeyı ınan hıc ıstemedım ama o halını gorseydınız mecburen donerdınız eger orda kalsaydım kan govdeyı goturcektı alışkanlık olmuş benımkısı 4 senenın vermıs olduğu alısknlık kurulu bı düzen sımdı herseye sıfırdan başlamak gözümde o kadar buyutuyrmkı basarabılckmıyım dıe
Şimdi bazıları kızacaklar, yuvanın kutsallığından aile kurumundan filan dem vuracaklar ama lafı dolaştırmadan söyliyim. Bu adamla ömür geçmez. Şuan olmasa ilerde mutlaka boşanırsınız. He zaten olacak birşey vakit kaybetmeye değmez. Dünyanın en iyisi olsa size saygısı yok, ailenize hele de annenize saygısı yok. O kim ki annenizin üstüne yürüyor, ben olsam oracıkta hakkından gelirdim, anne bu ya...
sımdı sut dokmus kedı gıbı çıtını cıkarmıyo bı anlık sınırle yptım dıo ama ortada bı sebepte yok zaman bıraz durulsun gonlunu alırım dıo aılenın ben normlde dun gıdıcktım bırakmdı bıraz dusun dedı gidersen donusun yok dedı sankı bende cok meraklısıyımda..ben sdce bu yuvanın yıkılmasını hıcbızmn ıstemedım ama nasıp degılmıs
hangi yuva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?