Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Babam seneler once vefat etti evin en büyüğü olarak hep ben çalıştım anneme kardeşlerime baktim

3 tane yeğenim geliyor onların gürültülerini bile kafam kaldırmıyor. Kardeşlerim de buradan vuruyor elin gülü ele kokmazmış

Şu yaşımda ilk defa aşık oldum biriyle ciddi düşünüyorum ne bileyim artık bende yuva kurmak istiyorum
Ailenize baktığınız için de aileniz istemiyor olabilir.

Bunun yanında bu sizi seven adam size güvenerek mi çocuklarına babalük yapacak. Çocuklar annelerinin yanında mutluyda ne diye yanına alıp onların düzenini bozacak.

Sizi seviyorsa o toplara hiç girmez..

Yazdıklarınız da haklılık payı elbette var. Sanirim benim sorunum ta aileden yani en basindan geliyor. Evin en büyüğü olarak hep fedakarlık yapan biri oldum. Ev ve iş arası mekik dokudum hep sosyal hayatım pek yoktu. Annem özellikle vakti zamanında sen evlenmezsin bana bakarsın derdi.Benimde beynime yer etti sanırım evleneyim de görsün diye. Hiç evlenip gitmemi istemedi neymiş ben evlensem bile bana düğün yakismazmis elalem ne dermiş. Galiba içten içe anneme kızdığım için ilk gördüğüm adamla evlenmek istedim. Tabi sırf ona inat için değil ama yine de payı var...
İyi de adam size Cennet vadetmiyor. Yine fedakarlık yapan siz olacaksınız. Ev ve iş arasında başkalarının çocuğuna bakıcılık yapacaksınız. Hem annenize hem 3 çocuğa bir de elin adamına bakacaksınız, yükünüz daha çok artacak. Dinlenmeye fırsat bulamayacaksınız.
Bu evliliğin size ferahlık mutluluk huzur getireceğini mi sanıyorsunuz?

Bilmiyorum cocuklardan biri seneye uniye gidecek biri lise 2de o da uni kazanıp gider. Diğeri tabi küçük onlara nazaran bakarım diye düşündüm
Belki gitmeyecekler? Giderlerse de çocukların daha üniversite masrafları olacak haberiniz var mı Bi çocuk nasıl okuyor?

Hem maddi hem manevi hem fiziksel sefalet çekeceksiniz bu adamla evlenirseniz.

Ayrıca dayılarınıza güvenin sağlam pabuç değil bu adam.

İnsan kendini bulunduğu durumdan daha kötü duruma sokacaksa evlenmez. Evlilik yapılacaksa konforunu artırmak için yapılır. Ötesi saçmalık.

İnsan kendi çocuğuna dayanamiyor öyle basitti çocuk bakmasi.
Büyüğün büyük küçüğün küçük derdi var ama hep var.
Yaş itibariyle anne olmak istemeniz vs normal anliyorum ama üç çocuklu adamla degil.

Back
X