Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Ananenin baktığı kaç yaşında?
10
Siz bu arada çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuz galiba. Başkalarının ergen çocuklarını avutmaya niye bu kadar meraklısınız?

Üstelik aileniz çok da güzel araştırmış adamın gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Sanki ailenizi 2 senedir, o adamı 20 yıldır tanıyormuş gibi niye davranıyorsunuz?
Yani öyle çok cocuk olsun derdinde değilim. Olursa sevinirim olmazsa da üzülmem yani. Gerçekten sanki onu yıllardır tanıyor gibiyim
Babanız vefat mı etti, anneniz babanızdan mı maaş alıyor ?

Evin yarı bedelini veya ne kadarını siz ödediyseniz toplamda; lütfen geç olmadan ortak tapu veya bunu belgelemek için ne yapılabilir araştırın. Kredi bitmediği için ortak tapu olmayabilir belki. Allah korusun bugün annenize bir şey olsa, kardeşleriniz: "ölüm hak, miras helal; ev annemizin üstüne, sana ek pay veremeyiz vb" diyebilirler.
Babam vefat edeli 13 yıl oldu annem babamdan alıyor maaşı ev konusunda dediğim gibi üzerime almayı düşünmüyorum

10

Yani öyle çok cocuk olsun derdinde değilim. Olursa sevinirim olmazsa da üzülmem yani. Gerçekten sanki onu yıllardır tanıyor gibiyim

Babam vefat edeli 13 yıl oldu annem babamdan alıyor maaşı ev konusunda dediğim gibi üzerime almayı düşünmüyorum
Ama tanımıyorsunuz aileniz araştırmış ve hiç hoş şeyler öğrenmemiş. Hiçbir insan benim şöyle kötü huylarım var, böyle yanlış davranışlarım var demez özellikle evlenme arefesinde iken.

Ama tanımıyorsunuz aileniz araştırmış ve hiç hoş şeyler öğrenmemiş. Hiçbir insan benim şöyle kötü huylarım var, böyle yanlış davranışlarım var demez özellikle evlenme arefesinde iken.
Aynı eve girmeyince hiç birsey gözüktüğü gibi olmaz tabi illaki kötü sevmediğim huyları olacaktır. Ben onu denemek için ailem izin vermiyor kaçarak evlenelim dedim kabul etmedi bana öyle geleceksen hiç gelme dedi. Kötü biri olsa kabul ederdi nasılsa bakıcı arıyormuş ya

10

Evi tamamen üzerinize alın ve kardeşlerinizin hakkını gasp edin demiyorum. Kendi hakkınıza sahip çıkın diyorum. Dinleyip dinlememek sizin tercihiniz. Sizinle aynı durumda olup, sonra pişman olan çok. Bugün annenize bir şey olsa, kardeşleriniz evi satışa çıkarsa; kendi adınıza birikim yapmak yerine yıllarca ödediğiniz kredinin üstüne de 1 bardak su içersiniz.

Aynı eve girmeyince hiç birsey gözüktüğü gibi olmaz tabi illaki kötü sevmediğim huyları olacaktır. Ben onu denemek için ailem izin vermiyor kaçarak evlenelim dedim kabul etmedi bana öyle geleceksen hiç gelme dedi. Kötü biri olsa kabul ederdi nasılsa bakıcı arıyormuş ya
Hahahaha. 18 yaşında değilsiniz ama neyse.
Kırıcı olmak istemiyorum.

Aynen çok aşık size bakıcı aramıyor :KK51: bizler sizin film tadında aşkınızı çok kıskandık ondan öyle diyoruz..
3 tane başkasının çocuğuna bakma şerefine nail olamadık.. siz seçilmiş kişisiniz 💖

Siz evlenene kadar babalık yapmayı niye düşünmüyormuş paşam? Hadi 10 yaşında olan neyse de 15 ve 17 yaşında olanların ekstra bakıma da ihtiyaçları yok gayet de beraber yaşayabilirlermiş.

Aaa ama pardon evde bedavaya yemek temizlik çamaşır işine bakan biri yokken neden çocuklarıyla yaşayıp babalık yapsın dimi?

Sizi sevmiyor sizin ona teslimiyetinizi ona verebileceğiniz konforu seviyor. Annesi vefat edenleri bilmem de diğer eşten olan çocukları anne niye hemen yolluyor bi düşünün bakalım?

38 yaşında değil de 18 yaşında gibi davranıyorsunuz. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz?
Ağzına sağlık. Konu sahibi oku bunları sadece beğen atma cevap da yaz cevap ta. Senden bir Marine vibe I alıyorum da hadi hayırlısı
Ablacım koca dediğine 40 günde doyuluyor. Erken boşalma, sertleşme sorunu da varsa yandın zaten, ben bu adamın öyle seks makinesi olduğunu da sanmıyorum neyse. Sonra ne yapacaksın? Sıkılınca babanneye geri de atamazsın, o babanne sen varken ömrü billah almaz artık o çocukları. Bu yaşa kadar elalemin çocuğuna bakıcılık etmeye mi bekledin?
Ya senin herhangi bir konuda aklı başında olmayan bir tane yorumunu görmedim şu sitedeki en aklı başında kadınsın. Konu sahibi ateşe atlıyor yine bir sabır sınavı geliyor ve de bize. Okudukça çıldırıyorum. Bir marine vibe ı var gibi. Maksus mu denk geliyor bu konular anlamadım
12 saat çalıştığı için çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemeyecegi için çocukları annelerine vermiş diğeri zaten anneannene de. Hafta sonu görüşüyormus hepsiyle evlenince annesinin cocuklari vereceğinden emin misin dedim verecek tabi dedi.
12 saat çalışıp evde çocuklarına bakan anneler de var. Ama sen sırf azıcık sana ilgi gösterdi diye aşık oldun tabi bu adama. Ah yazık 12 saat çalışıyor yoruluyor da dersin.
Babalık yapıyor elinden geldiğince hafta sonu görüşüyor hepsiyle. Bende bilmiyorum nasıl aşık oldum
Haftada bir çocuk alınca en mükemmel baba mı olunuyor? İyi baba olmayan adam iyi koca olur mu? Bu yaşına kadar sorumsuz olmuş evliliğinde mi sorumlu olacak?
ben sordum hatta annesi izin verir mi diye vermek zorunda dedi.
Kaç sene kahrını çekmiş istemez ise vermez. Eski eşinin adına karar alabilen saygısız bir adam bu. Bundan koca mı olur? Ah yazık. Çok yazık. Kendine layık gördüğün adama bak.
Bu arada dayım eniştem sevgilimi benden habersiz araştırmışlar çevresine çalıştığı yerlere. Bana gelip hiç iyi biri değilmiş senden önce bile kaç kişiyle görüşmüş eve çıkan kadınların haddi hesabi yokmuş çalışmayı sevmezmiş falan. Ben tabi inanmadım sordum kendisini kabul etmiyor dediğin yerlerde bile çalışmadım iftira ediyorlar dedi. Annemle tartışmistim o yüzden bana sormadan niye araştiriyorlar diye annemde izin vermediğim halde gider evlenirsen hakkımı helal etmem dedi.
Araştırma işi usuldendir zaten senden izin almaları gerekmiyor. 38 yaşına gelmişsin bu işin usulü araştırmaktır çevrende hiç görmemişsin. Sende bu saflık varken gider o adamla evlenirsin üç beş ay sonra da konu açarsın çok pişmanım diye.
Ve siz bunu bile bile bu herifin "Evliliğim eski karımın kıskançlıkları yüzünden bitti." yalanına inandınız. Adam karısını çatır çatır aldatmış işte. Aferin bütün ailenizi karşınıza alın ki, nasılsa elsiz ayaksız elime düştü diye ezsin de ezsin sizi. Siz belayı bulmadan akıllanmayacaksınız.
Katılıyorum.
Peki canım akıllı kardeşim evlendikten sonra çalışma saatleri mi azalacak bu adamın?

Anlasana seni eve hizmetçi alıyor tek başına çocuğun yemeği çamaşırı bulaşığı uğraşmayacağı için almamış yanlarına. Şimdi bedava bu işleri yapacak saf gözü kör birini buldu. Bunu nasıl görmezsin?

Ayrıca anneleriyle konuşmaya tenezzül bile etmeden çocukları hakkında karar vermiş. Ne kadar modern ne kadar düşünceli çocukların iyiliğini düşünen bir baba!!!
Aaa niye öyle diyorsun konu sahibi aşık olmuş. Aşk böyle hırt adamların yaptığı ve yapacağı herşeyi meşru kılıyor(!) aman canım sende.

Evi tamamen üzerinize alın ve kardeşlerinizin hakkını gasp edin demiyorum. Kendi hakkınıza sahip çıkın diyorum. Dinleyip dinlememek sizin tercihiniz. Sizinle aynı durumda olup, sonra pişman olan çok. Bugün annenize bir şey olsa, kardeşleriniz evi satışa çıkarsa; kendi adınıza birikim yapmak yerine yıllarca ödediğiniz kredinin üstüne de 1 bardak su içersiniz.
Krediyi ben çektim borç bitmediği için de tapu daha kimsenin üzerinde değil daha 5 senesi var o zamana kadar kim öle kim kala.

Aynen çok aşık size bakıcı aramıyor :KK51: bizler sizin film tadında aşkınızı çok kıskandık ondan öyle diyoruz..
3 tane başkasının çocuğuna bakma şerefine nail olamadık.. siz seçilmiş kişisiniz 💖
Belki de öyledir benim de hayatta ki sınavım bu olur kim bilir

İlk eşi çok kıskançmıştı sürekli sorgu sual sonunda ayrılmışlar. İkinci eşi vefat etmiş

Bilmiyorum tabi de öyle biri değil yalnız aksine muhafazakar biri

17-15-10

Daha önce hic ciddi bir ilişkim olmamıştı aslında şu zamana kadar evlenmek niyetin de değildim. Bu adamı tanıyınca birden evlilik meraklısı biri oldum çıktım ailem de o yüzden şaşırıyor sen böyle değildin diye. Beni sözleriyle hareketleriyle resmen tavladi

Bilmiyorum kendisi almak istiyor ama gelirler mi. İkisi baya yetişkin diğerine anneanne bakıyormuş o da verir mi bana güvenip

Adamın ilk eşinden olan çocukları 17 ve 15 yaşında; vefat eden ikinci eşinden olan çocuğu da 10 yaşında sanırım.

Bu çocukların masraflarını ödeyince, kendisine para kalıyor mu ?

Bugüne kadar çalışıp, kazandığınızı üzerinize olmayan bir evin kredisine vermişsiniz; şimdi de adamın çocuklarının masraflarına mı vereceksiniz ?

Sınavla ne ilgisi var ? Gidin adama benzer bir hikaye anlatın,bakalım o duracak mı yanınızda.
17 ve 15 yaşındaki çocuklarını niye bugüne kadar yanına almamış , kanunen çocuk olsalar da kocaman bireyler onlar. Seneye evlenseniz, çocuklardan biri reşit olacak. Velayet bile 18 yaşa kadar. Anne ve baba ölene kadar anne baba da adamın yıllarca yanına almadığı çocukları sizinle evlenirse yanına alacak olması çok manidar.

Adamın ilk eşinden olan çocukları 17 ve 15 yaşında; vefat eden ikinci eşinden olan çocuğu da 10 yaşında sanırım.

Bu çocukların masraflarını ödeyince, kendisine para kalıyor mu ?

Bugüne kadar çalışıp, kazandığınızı üzerinize olmayan bir evin kredisine vermişsiniz; şimdi de adamın çocuklarının masraflarına mı vereceksiniz ?
17-15 ilk eşten 10 yaşındaki vefat eden eşinden. Para kalıyor mu bilmiyorum sorgulamadim hiç. Evlenirsek evin borcunu ödemeye devam edeceğim dedim sevgilime maaşına karışmam neye harcamak istersen harca dedi

Sınavla ne ilgisi var ? Gidin adama benzer bir hikaye anlatın,bakalım o duracak mı yanınızda.
17 ve 15 yaşındaki çocuklarını niye bugüne kadar yanına almamış , kanunen çocuk olsalar da kocaman bireyler onlar. Seneye evlenseniz, çocuklardan biri reşit olacak. Velayet bile 18 yaşa kadar. Anne ve baba ölene kadar anne baba da adamın yıllarca yanına almadığı çocukları sizinle evlenirse yanına alacak olması çok manidar.
Koca olsun da isterse 10 çocuğu olsun. Konu sahibi için fark etmiyor.

Madem fikrin sabit kalacak niye konu açıyorsun? Burada senin yanlışını meşru kılacak kimse bulamadın işte? Konuyu kapattır bence çünkü fikrimizin senin için önemi yok aşıksın ya hani.

Şöyle 2.evliligini yaparken ilk evlilikten çocukları küçük olduğu için annede kalmış sonrada velayeti istememiş. Şimdi de almak onlarla aynı evde yaşamak istiyor

Madem fikrin sabit kalacak niye konu açıyorsun? Burada senin yanlışını meşru kılacak kimse bulamadın işte? Konuyu kapattır bence çünkü fikrimizin senin için önemi yok aşıksın ya hani.
Farklı fikirler almak istedim belki benim fark edemediğim şeyleri görüp yazarlar diye konu açtım. Belki de benim bildiğim ama bilmek istemediğim şeyler konusunda ikna olmak için de açmış olabilirim. Evet hayatımda ilk defa aşık oldum

Ayy ne kadar meraklısınız dert çekmeye konu sahibi. Bu yaşta kaçarak evlenmek ne demek yahu?! Yaşınızı bilmesem 22-23 derdim. Bir de sınav diyorsunuz. Yahu siz koşarak gidiyorsunuz bu zorlu sınava zaten. Başkası itmiyor veya başkası zorlamıyor. Gerçekten bu kadar insanın yazdığı şeyler sizi hiç mi düşündürmedi, etkilemedi, ben ne yapıyorum dedirtmedi?
Ben pes ettim valla. Evlenin gitsin. Madem illa tecrübeyle öğreneceğim, rahat bana batıyor, huzursuzluk olsun umurumda değil, ben evlenmek istiyorum diyorsanız buyurun evlenin. Ailenize de bol sabırlar diliyorum. Yazık insanlara size laf anlatacağız da anlayacak kızımız diye uğraşıyorlar.

Back
X