- 1 Nisan 2025
- 53
- 32
- 3
- 32
- Konu Sahibi basakburcubiri16
Merhaba kizlar, eylul ayinda 33 yasina girecegim. Bekarim ve issizim. Is ariyorum. Ailemle yasiyorum. Ama mental olarak cok bedeller oduyorum. Ailemle surekli beraberiz evde. Annem , cocuklugumdan beri beni elestirir durur.Yaptigim hic bir seyle gurur duymadi su zamana kadar. (Babama ve erkek kardesime de boyle ama onlar rahatlar, takilmiyorlar) Hep kuserdi alttan alip dururdum. Annemin bu küsme huyu bende uzaklasma hissiyati olusturdu. Kac kez yemek yaptim kimse yemedi, ziyan olup cope dokmuslugum oldu. (Uzerine titrerim, birsey istedigi zaman kendi isimi birakip onun istedigini yaparim.) bi gun Kuzenlerimin yaninda beni nerdeyse dovecek kadar asagilamisti. Ilkokuldayken, sut almisti kapiya bi amca gelirdi. Sut parasini hesaplayamadim diye okula gondermemisti o gun sinirden. Bi kere de lisedeyken siyah oje surdum diye kurstan kaydimi sildirmislerdi. Cocukken de yine bi gun azarlamisti, karanlik holde ceza olsun diye bekletmisti. O zaman da burnum kanamisti. Akan kani her yerime surmustum temizlemek icin. (Sunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum, halbuki kucuk seyler dersiniz ama icime oturmus yillardir asamadim) Bulasik yikarim onu bile begenmez. (Halbuki bi cok ev hanimindan daha iyi oldugumu bilmesine ragmen) hep o kizar , susarim. (Son 2 senedir artik savunuyorum kendimi) ben de haliyle agresif ve asi birine donustum. Cabucak sinirleniyorum. (Bana bu konuda kiziyor ama beni bu hale getiren o farkinda degil) Hic bir duygumu belli edemem. Gizli gizli aglar, dusunur dururum. Iliskilerimde de ileriye donuk birseyler olmuyor. Basarisizim onun gozunde ve bunu yediremiyor sanirim. Kendi arkadaslarinin cocuklari iyi kotu evlendi, is sahibi ve birseyler yaptigi icin bana istedigi gibi davraniyor. Tam 3 kez evden gittim bu konular yuzunden. Otelde kaldim, arkadasimda kaldim. Fakat geri dondum. (Halbuki birikimim var, 1 sene hic calismasam bile idare ederim iyi kotu.)Aile deyip insan bi zaman sonra unutuyor ama maalesef hayat tekrardan ibaret benim icin. Babamsa tam bi sinsi. Annemin duygusu nasilsa hep oyle hareket ediyor.Kendine ait duygusu pek yok.mesala ikisi kavga edince annem kuser babamla konusmaz, babam da isteyken beni arayip ‘annen benle konusmuyo gel sen hallet , duzelt, isten izin al gel’ der (kac kez annem rahatsızlandi deyip yalan soyleyip izin aldigimi anlatamam size) Hep pohpohlansin istiyor, asla olaylari yonetme huyu yoktur. Cekip gider. Parasina guveniyor. Yani Cok cekmisler Zamaninda ama bilmiyorum dertleşmek istedim ne yapmaliyim ? Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Is bulabilsem belki biraz uzaklasmis olurum ama sansima bulamiyorum. selamlar hepinize.