• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem + mesafe + Sevgilim :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar.
Benim size fikir danışma sebebim AİLEM;
Söyle ki 1 yıldır beraber olduğum,çok iyi anlaştığım,onun kişiliğini aile yapısını bilgisini herşeyiyle tanıdığım bir erkek arkadaşım var fakat ailem istemiyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekilde tanımıyorlar. Tek sorun 2 saatlik farklı şehirlerdeyiz ve internetten tanıştık.Erkek arkadaşım telefonda annemle konuştu ama annem fikrinden vazgeçmedi. Şuan ayrı olduğumu biliyorlar,erkek arkadaşımdan önce 3 yıllık bir beraberliğim vardı ailem istiyordu mesafe yoktu ama eski arkadaşım bana bildiğiniz bir köle gibi davranıyordu 3 yılın içerisinde 2 yıl bana küfürler,hakaretler herşeyi yaptı şuan ayrıldığıma rağmen hala peşimde ailemde onu istiyor ama ben artık onu istemiyorum onun bir hata olduğunu anladım. Annem şuan ki sevgilim için ara ara yumuşuyor,ara ara yine parlıyor. Sizce ne yapmalıyım,ayrılmakta asla istemiyorum. ilerde ailem kabul eder mi sizce ne yapmalıyım, sabretmelimiyim ?

Not:Sevgilim herşeye rağmen yanımda ve ayrılmak gibi bir düşüncesi yok.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ileride değişir mi demişsin. ne kadar ileride. şu an kaç yaşındasın?
2 saat açıkcası pek de sorun yapılacak bir mesafe değil ama annen eğer internetten tanıştığını biliyorsa belki bununla ilgili bir ön yargısı olabilir diye düşünüyorum.
veya evlendiğinde senin sevgilinin yaşadığı yere gitmeni istemiyordur muhtemelen.

ileride değişir mi demişsin. ne kadar ileride. şu an kaç yaşındasın?
2 saat açıkcası pek de sorun yapılacak bir mesafe değil ama annen eğer internetten tanıştığını biliyorsa belki bununla ilgili bir ön yargısı olabilir diye düşünüyorum.
veya evlendiğinde senin sevgilinin yaşadığı yere gitmeni istemiyordur muhtemelen.

18 yaşındayım canım. Üniversiteye gittiğimde değişirmi diye düşünüyorum. Ben istanbulun avrupa yakasındanım,erkek arkadaşım anadolu yakasında. Erkek arkadaşımın kişiliğini hiç bir sekilde bilmiyorlar internetten tanıştığımız için malesef büyük bir ön yargı söz konusu ve evlenince onun yaşadığı yerde yaşıyacağım sorun :(

18 yaşındayım canım. Üniversiteye gittiğimde değişirmi diye düşünüyorum. Ben istanbulun avrupa yakasındanım,erkek arkadaşım anadolu yakasında. Erkek arkadaşımın kişiliğini hiç bir sekilde bilmiyorlar internetten tanıştığımız için malesef büyük bir ön yargı söz konusu ve evlenince onun yaşadığı yerde yaşıyacağım sorun :(

ooo canım aynı şehirdeymişsiniz ya :) ben de farklı şehirler sandım :) bence aranızdaki mesafe hiç sorun edilecek bir mesafe değil. sen anadolu yakasına yerleşsen bile dert edilecek bir mesafe değil bana kalırsa. bence daha üniversite vs. var zamanla annen yumuşar diye düşünüyorum. ama mesela şu anda erkek arkadaşınla ilgili aranızda geçen ufak tefek de olsa sorunları anlatma. bu annende erkek arkadaşına karşı daha fazla ön yargı oluşturabilir.

valla bende farklı sehırlerdensınız sandım.. alt tarafı ıkınızde istanbuldansınz. bence annen yasın ufak dıye böle sorun cıkartıyordur. azcık daha zaman gecsın ozaman alısır

ailen seni ezen eski sevgilini niye istiyor anlamadım? 18 yaşındasın sanırım. bence ilişkini bitirme ama ailenle de aranı bu ilişki için bozma şuan için. çok küçüksün henüz. insana bu yaşlarda öyle gelmez, herşeye hazırım, aradığım adamı buldum, zaten başka sevemem ki bu işte o kişi bu vs. gelir ama ohoooooo daha önünde koca bi hayat var canım. boş yere kendini üzme, gereksiz tartışma yaşama iki tarafla da. herşey olacağına varır.

ailen seni ezen eski sevgilini niye istiyor anlamadım? 18 yaşındasın sanırım. bence ilişkini bitirme ama ailenle de aranı bu ilişki için bozma şuan için. çok küçüksün henüz. insana bu yaşlarda öyle gelmez, herşeye hazırım, aradığım adamı buldum, zaten başka sevemem ki bu işte o kişi bu vs. gelir ama ohoooooo daha önünde koca bi hayat var canım. boş yere kendini üzme, gereksiz tartışma yaşama iki tarafla da. herşey olacağına varır.

bence de cok takılma daha 18 sin hele bir de üni yi kazanıp gidersen görecegın cok gün var :)

bende baya uzak sandım anadolu yakası uzakmı şimdi :)
erkek arkadasını seviyor ve güveniyorsan devam et tabiki ileride ciddi anlamda evlilik düşündügünde ikna olacaklardır olmaması için bir sebep yok anlattıgına göre..sadece tek sorun yasın gibi duruyor bir kac yıl gecsin anlayacaklardır sevdigini :16:eski erkek arkadasındanda hattını degiştirerek kurtulabilirsin

Merhaba hanımlar.
Söyle ki 1 yıldır beraber olduğum,çok iyi anlaştığım,onun kişiliğini aile yapısını bilgisini herşeyiyle tanıdığım bir erkek arkadaşım var fakat ailem istemiyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekilde tanımıyorlar. Tek sorun 2 saatlik farklı şehirlerdeyiz ve internetten tanıştık.Erkek arkadaşım telefonda annemle konuştu ama annem fikrinden vazgeçmedi. Şuan ayrı olduğumu biliyorlar,erkek arkadaşımdan önce 3 yıllık bir beraberliğim vardı ailem istiyordu mesafe yoktu ama eski arkadaşım bana bildiğiniz bir köle gibi davranıyordu 3 yılın içerisinde 2 yıl bana küfürler,hakaretler herşeyi yaptı şuan ayrıldığıma rağmen hala peşimde ailemde onu istiyor ama ben artık onu istemiyorum onun bir hata olduğunu anladım. Annem şuan ki sevgilim için ara ara yumuşuyor,ara ara yine parlıyor. Sizce ne yapmalıyım,ayrılmakta asla istemiyorum. ilerde ailem kabul eder mi sizce ne yapmalıyım, sabretmelimiyim ?

simgeee sen 2 yakadan bahsediyosun ben sivas o istanbuldaydı ailem kesinlikle olmaz derdi ailem onları tanırdı bilirdi ama yinede kesinlikle hayır derdi bizde görüşüyoduk filan netten baskılar mı dersin evlatlıktan red mi dersin yurtdışına göndermeye çalışmalar neler olmadı:)netten görüşülerek evlenilirmi derlerdi tek fark biz senelerdir birbirimizi biliyoduk fakat görüşmeye netten başladık ama pes etmedik direndik ve 4 ay sonra evleniyoruz :21: üni bitti iş özel sektörde 4 yıllık muhasebeciyim falan bahanaleri kpss oldu bende çıktım karşılarına tamam istediğiniz olsun ama ondan başkasıyla evlenmem istediğiniz kadar uğraşın dedim sonra istemeye gelenler filan oldu yok deyince kendileri tamam gelsinler yüzük takak dediler :34: şuan yaşın biraz küçük bişeyleri göze almak için ama okulun bitsin işini eline al öyle geç ailenin karşısına çünkü sen direttikçe bişeyleri bahane edecekler (bu arada yaşım 24)

Merhaba hanımlar.

Yaşın 18 1 yıldır ailenin istemediği çocukla berabersin yani 17 yaşında çıkmaya başladınız ondan önce 3 sene ailenin istediği çocukla beraber oldun yani 14 yaşında sevgilin vardı. 16 yaşında sana köle gibi davranıp hakaretler, küfürler ediyordu Ben mi yanlış anlıyorum bu ne hız böyle ablacım sen nereye koşuyorsun derdin ne?

Yaşın 18 1 yıldır ailenin istemediği çocukla berabersin yani 17 yaşında çıkmaya başladınız ondan önce 3 sene ailenin istediği çocukla beraber oldun yani 14 yaşında sevgilin vardı. 16 yaşında sana köle gibi davranıp hakaretler, küfürler ediyordu Ben mi yanlış anlıyorum bu ne hız böyle ablacım sen nereye koşuyorsun derdin ne?

ağzımdan almışsınız

Her şeyi hızlı yaşamışsın. Muhtemelen annen yaşını ufak bulduğundan tepki gösteriyordur.

Son düzenleme:
Hepinize çook teşekkür ederim.Yorumlarınızla içimi rahatlattınız :))

18 yaşında çok erken bazı düşüncelerin..neden bu kadar stres yapıyorsun anlamıyorum..ayrıca ben de ayrı şehirlerdesiniz sanmıştım..

ben aileni ezip geçmemenden yanayım..yaşın daha çok küçük..anne baba ne düşünürse aslında evlatları için iyisini düşünür..eski sevgilinizi ben de onaylamıyorum.. 3 yıl çıkmışsınız ki o zaman 14 yaşlarındaymışsınız..2 yılı size küfür etmiş..ve siz 2 yıl hala o insanla çıkmaya devam etmişsiniz..ben sizi hiç anlayamadım kusura bakmayın..bundan sonra vereceğiniz kararlar mantıklı olsun..daha yaşınız 18 ..

Back
X