portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
İzmir'e mi? Orayı diyorsanız ailem gelemez inanılmaz pahalı çünküAileni bulunduğun yere alamaz mısın?
Kirayı ben vereceğim, babam bir takım borçlarla uğraşıyorKiraya sen mi verceksin.Baban yok mu? Yani gercekten sana ihtiyaclari varsa maddi anlamda ailenle kal yoksa da diger secenek.
O zaman mecbur ailenle kalcaksin cnm .Zaten Izmire de gitsen kira odeyeceksin ve bircok masraf.Ikisinde de cok para biriktirme ihtimalin yok.Ailenin yanina gidersende ayda bi kucuk altin alip koy kenara.İzmir'e mi? Orayı diyorsanız ailem gelemez inanılmaz pahalı çünkü
Kirayı ben vereceğim, babam bir takım borçlarla uğraşıyor
evli misin ?Önümde iki iş olanağım var birincisi benim okuduğum okulun hastanesi. (Ege üniversitesi) asgari ücret maas,mesai ise 08:00 - 16.30.
Yasadigim yerde (Burdur) ailem burda ise girmemi istiyor. Özel hastanede yani. Orda da 08.00 - 17.00 extra mesai + nöbet.. asgari ücret yine. İzmir'de kalırsam arkadaşlarımla kalırım kira ve faturalar 500 TL tutuyor yaklaşık. Ailemle kalırsam da 55 dk yol, 16 TL gidiş dönüş. Ve ailem yeni bir eve çıkacak orasınin da kirası 500. Annem çalışmıyor bu arada.
Ne yapacağım bilmiyorum aileme çok düşkünm çok özlüyorum görmeyince. Ama memleketimde kalırsam birikim vs yapamayacağım. Çok arada kaldım annem ve kardeşlerim yalvarıyor Burada kal diye.Aglayacagim
Banada ailenizle kalmanız daha mantıklı geldi,ailenin maddi durumu iyi değilmiş bir takım borçlar varmış her iki yerdede asgari ücret alacaksın hem kendi yaşadığın yerde kira-faturalar-yeme-içme hem ailene yardım edersen zorlanırsın ki izmirde kalırsan ev arkadaşın sürekli olmayabilir o zaman ne yapacaksın kira-fatura için 500 lira demişsiniz de evde ki hesap çarşıya uymaz derler kira fiyatı bellidir ama faturlar her ay aynı gelmeyebilir ayırdığınız bütçenin de dışına çıkabilirsin,ailenin yanında gidince iş yerine yakın tutarsınız evi en azından siz 500 lira kiraya verseniz babanızda evin diğer giderleri ile ilgilense size üstüne bile para kalır.Önümde iki iş olanağım var birincisi benim okuduğum okulun hastanesi. (Ege üniversitesi) asgari ücret maas,mesai ise 08:00 - 16.30.
Yasadigim yerde (Burdur) ailem burda ise girmemi istiyor. Özel hastanede yani. Orda da 08.00 - 17.00 extra mesai + nöbet.. asgari ücret yine. İzmir'de kalırsam arkadaşlarımla kalırım kira ve faturalar 500 TL tutuyor yaklaşık. Ailemle kalırsam da 55 dk yol, 16 TL gidiş dönüş. Ve ailem yeni bir eve çıkacak orasınin da kirası 500. Annem çalışmıyor bu arada.
Ne yapacağım bilmiyorum aileme çok düşkünm çok özlüyorum görmeyince. Ama memleketimde kalırsam birikim vs yapamayacağım. Çok arada kaldım annem ve kardeşlerim yalvarıyor Burada kal diye.Aglayacagim
Önümde iki iş olanağım var birincisi benim okuduğum okulun hastanesi. (Ege üniversitesi) asgari ücret maas,mesai ise 08:00 - 16.30.
Bence ege Üniversitesi. Hem devlet, hem de çalışma koşulları daha iyi. Hem yarın birgün evlenseniz ne olacak?Önümde iki iş olanağım var birincisi benim okuduğum okulun hastanesi. (Ege üniversitesi) asgari ücret maas,mesai ise 08:00 - 16.30.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?