yorumları okumadım.
evlenmeden önce ilişkiye karşı değilim ama 1 senedir birlikte olmuyorum şu anda 2. sınıftayım dediğine göre ilişki olduğunda üniversite 1. sınıfta ve 18 yaş civarındaydın
bu çoook erken bir dönem, özellikle de öyle ailesi olay çıkaracak, maddi bağımsızlığı olmayan vs. bir kız için. türkiye şartları için (evet memleketimiz bu konuda hastalıklı. batı dünyasında insanlar 15 -16 yaşında birliktelik yaşamaya başlıyor, doğu dünyasında 15-16 yaşında evleniyor..biz varız böyle mal gibi kalmışız ortada hem evleneme hem ilişki yaşayama, çok saçma ama durum da bu..beğendiğimden değil yani ama şartlar böyle)
ben gayet modern bir kadınım ama ben de aileme cinsel hayatımı zinhar anlatamam kaç yaşında olmama rağmen... öldürmezler ama kesinlikle reddederler beni. dahası türkiye gibi bir yerde benim de çocuğum gelse ben daha 18'imde şu adamla yattım dese ben de kabullenemem, umarım hastalık filan kapmamışsındır o manyaktan. sen 1 senedir onunla yatmıyorsun da o ne haltlar ediyor kiminle yatıyor kalkıyor acaba, sendne önce neler yapıyordu acaba haberin var mı?
kıcasacı etmişsin bir halt bundan kolayca kurtulmanın bir çaresi yok mecburen sağlam duracaksın, sinirlerin çelik gibi olmalı bu süreçte. zayıflık göstermemelisin.
okul kısmı tamamen saçmalık okuldakilere netmiş senin ne yaptığından? ben olsam sadece ailemi düşünürüm. ailem kesinlikle böyle bir şeyi kaldıramayacak yapıdaysa -mesela benim ailem öyle. ben olsam inkar politikası güderim. aramızda birşey olmadı sadece öpüştüm, ben evlenmek istemiyorum ayrılmak istiyorum diye yapıyor derim. sinmektense ve korkmaktansa cıngar çıkartan taraf ben olmaya çalışırım. zaten memlekette kimin sesi çok çıkıyorsa o haklı oluyor.
ben yaş ve durum itibariyle ailem isterse reddetsin zaten kendi hayatı olan bir insanım ben sadece onların dünyasından farklı bir dünyada yaşıyorum ve boşuna üzülsünler arada huzursuzluk gerginlik olsun istemiyorum, yaşlı başlı insanlar. Senin içinse daha çok çok küçüksün. Daha ailene ihtiyacın var.