Ailem mi ,"O" mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tutu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zor bir durum ama bunları başından konuşup tam anlamıyla netlik kazandırmanız gerekıyordu bence.onünüzdeki sorunları halletmeden nişanlanmanızda büyük bi hata olmuş.aileninde bu konuda hatası var madem öle izin vermiceklerdi.4-5 yıl beklemek senin içinde ailen içinde çok zor bi durum olur.
hakkında hayırlısı olur inşallah canım.

2 gündür giremiyorum ama hepinizin yorumlarını tek tek okudum..yüzüğü çıkarttıpımız gün düşündüm de suç bende ben gerçekten ona çok ağır sözler söyledim onun hayalleriyle dalga geçtim bir erkeğe söylenmiycek sözler söyledim...o gece aradım onu özür diledim seni çok seviyorum dedim bende seni köpekler gibi seviyorum acı çekiyorum ama mantığım bitti diyo dedi.sonra bida aradı yine aynı şeyler, sonra sabaha karşı msj attım "benim sinanım beni teketmezdi ,pes etmezdi.. sen o değilsinki....artık ne desem boş"..yazdım.sabah aradı uyandırdı beni açar açmaz aşkım ben seni terketmedimki seni hala seviyorum hep sevicem acı çekiyorum ama sen bittin bitirdin dedi..sonra görüşelim yüzyüze dedim.bidaha aradı kendini üzme dedi nasıl yapcam dedim formülünü bilseydim kendim uygulardım dedi neyse capıtolde buluştuk gittim elini tuttum bana bunu yapma tülay dedi ağladı..sen benim evleniceğim kriterde değilsin dedi seni ailenden , seni senden daha çok seviyorum ama bitti dedi elimi tutuyodu çektim elimi daha sıkı tuttu hızla çektim aldım çantamı eve gelirken aradı açmadım, sonra msj attı bidaha başka dialog olmasın yazdı eve geldim ağlaya ağlaya eniştem evdeydi (ablamın nişanlısı) akşam onu almaya gitti arabayla içmişler ağlamış,sonra bizi aldılar gece...hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı gözleri şişmiş ağlamaktan kapanmış sarıldım öptüm ağladım özür diledim bi ayağını öpmediğim kaldı ama bana sadece sürekli"sen bana ne yaptın ölücem ben" dedi ağlaya ağlaya sonra eve bıraktık arabadan inemiyo yürüyemiyo eniştem yardım etti annesi çıktı kapıya girdi koluna aldı içeri.sonra sabah yani bu sabah gittim kapılarına annesi sinan uyuyo ben çok korkuyorum sinandan ona sormadan seni alamam eve dedi şok oldum... tamam uyandır o zaman dedim uyandı geldi bana bunu yapma dedi..beni eve almıycakmısın dedim, hayır dedi o zaman sen gel dışarda konuşalım dedim kapının önünde bekledim neyse geldi yalvardım ağladım taş olsa erirdi beni eve götürüyodu gitmem dedim birazda parkda oturalım parkta da bitti dedi bu sefer kendimi kaybettim resmen... ağladım ağladım ilgilendi benle seni eve bırakıyım bize zaman lazım dedi,kalktım ittim onu git dedim defol git evine dedim beni hayattından çıkartan biri eve niye bırakıcakmışki beni dedim beni bidaha görmiyceksinki bidaha sesimi duymıycaksın ki dedim defol git ben eve tek giderim dedim bırakmam seni biliyosun dedi ittim çok ağar konuştum..sonra durdu durdu sarıldı bana o kadar kuvvetli sarıldıki dedi ben seni bırakamam zaman lazım bize dedi hadi gidelim dedi..yolda ben seni aramadan duramam görmeden duramam dedi eğer söylediklerini unutmazsan herşey düzelebilir dedi tamam söz veriyorum dedim öptü beni eve girdim..herşey düzelicek diye düşünürken aradı "tülay birdaha beni arama evime gelme görüşmiycez bidaha" dedi hani zaman dı dedim "zaman falan yok bitti" dedi telefonumu değiştircem falan dedi... evet suçlu olabilirim evet onu çok üzdüm çok ağlattım ama yaptıklarımın karşısında taş olsa erirdi...söylediklerimi pikolojim bozukken söyledim dedim affetmedi beni....napıcam nasıl davranıcam bilmiyorum...sonuçta biz nişanlıydık bu kadar kolay çıkmazki o yüzük..aldatmadım kimseye yan gözle bakmadım bilmiiyorum ....

Son düzenleme:
bence nişanlında değil ailesinde bi istememezlik durumu var gibi..
bir anne bunu yapmamalı..ara bulmalı..

2 gündür giremiyorum ama hepinizin yorumlarını tek tek okudum..yüzüğü çıkarttıpımız gün düşündüm de suç bende ben gerçekten ona çok ağır sözler söyledim onun hayalleriyle dalga geçtim bir erkeğe söylenmiycek sözler söyledim...o gece aradım onu özür diledim seni çok seviyorum dedim bende seni köpekler gibi seviyorum acı çekiyorum ama mantığım bitti diyo dedi.sonra bida aradı yine aynı şeyler, sonra sabaha karşı msj attım "benim sinanım beni teketmezdi ,pes etmezdi.. sen o değilsinki....artık ne desem boş"..yazdım.sabah aradı uyandırdı beni açar açmaz aşkım ben seni terketmedimki seni hala seviyorum hep sevicem acı çekiyorum ama sen bittin bitirdin dedi..sonra görüşelim yüzyüze dedim.bidaha aradı kendini üzme dedi nasıl yapcam dedim formülünü bilseydim kendim uygulardım dedi neyse capıtolde buluştuk gittim elini tuttum bana bunu yapma tülay dedi ağladı..sen benim evleniceğim kriterde değilsin dedi seni ailenden , seni senden daha çok seviyorum ama bitti dedi elimi tutuyodu çektim elimi daha sıkı tuttu hızla çektim aldım çantamı eve gelirken aradı açmadım, sonra msj attı bidaha başka dialog olmasın yazdı eve geldim ağlaya ağlaya eniştem evdeydi (ablamın nişanlısı) akşam onu almaya gitti arabayla içmişler ağlamış,sonra bizi aldılar gece...hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı gözleri şişmiş ağlamaktan kapanmış sarıldım öptüm ağladım özür diledim bi ayağını öpmediğim kaldı ama bana sadece sürekli"sen bana ne yaptın ölücem ben" dedi ağlaya ağlaya sonra eve bıraktık arabadan inemiyo yürüyemiyo eniştem yardım etti annesi çıktı kapıya girdi koluna aldı içeri.sonra sabah yani bu sabah gittim kapılarına annesi sinan uyuyo ben çok korkuyorum sinandan ona sormadan seni alamam eve dedi şok oldum... tamam uyandır o zaman dedim uyandı geldi bana bunu yapma dedi..beni eve almıycakmısın dedim, hayır dedi o zaman sen gel dışarda konuşalım dedim kapının önünde bekledim neyse geldi yalvardım ağladım taş olsa erirdi beni eve götürüyodu gitmem dedim birazda parkda oturalım parkta da bitti dedi bu sefer kendimi kaybettim resmen... ağladım ağladım ilgilendi benle seni eve bırakıyım bize zaman lazım dedi,kalktım ittim onu git dedim defol git evine dedim beni hayattından çıkartan biri eve niye bırakıcakmışki beni dedim beni bidaha görmiyceksinki bidaha sesimi duymıycaksın ki dedim defol git ben eve tek giderim dedim bırakmam seni biliyosun dedi ittim çok ağar konuştum..sonra durdu durdu sarıldı bana o kadar kuvvetli sarıldıki dedi ben seni bırakamam zaman lazım bize dedi hadi gidelim dedi..yolda ben seni aramadan duramam görmeden duramam dedi eğer söylediklerini unutmazsan herşey düzelebilir dedi tamam söz veriyorum dedim öptü beni eve girdim..herşey düzelicek diye düşünürken aradı "tülay birdaha beni arama evime gelme görüşmiycez bidaha" dedi hani zaman dı dedim "zaman falan yok bitti" dedi telefonumu değiştircem falan dedi... evet suçlu olabilirim evet onu çok üzdüm çok ağlattım ama yaptıklarımın karşısında taş olsa erirdi...söylediklerimi pikolojim bozukken söyledim dedim affetmedi beni....napıcam nasıl davranıcam bilmiyorum...sonuçta biz nişanlıydık bu kadar kolay çıkmazki o yüzük..aldatmadım kimseye yan gözle bakmadım bilmiiyorum ....

Ay aklim karisti.
Hele o kirmizi yaptigim yerler yüzünden.
Hem "Askim ben seni terketmedim", "Birakam seni", "Aramadan göremeden" duramam diye ama yinede sonunda olmaz diyor.
"Sen benim evleniceğim kriterde değilsin" sözlerine cok kizdim. Eger öyleyse neden nisanlandi ki? Öyleyse daha yeni mi farkina vardi?
Cok karisik bir durum gercekten.
Bence aslinda seviyor ve ayrilmak istemiyor ama baska bir sebepten dolayi ayrilmak daha iyi diye düsünüyor. Abisi ve annesi yüzünden olabilir mi acaba?

üzüldüm:( Alalhım sana sabır versin.Ama söylemeden edemeyeceğim bu zaten en başındna belliymişki.
Sevdiğin adam zaten evliliği istemiyormuş. Hep bir bahane hep bir kaçış yok şu karşı yok bu karşı yok ev vs... bunlar sadece sebep başka birşey değil.Seni başkasına emanet edemezmiş bu laf çok çirkin çok kırıcı çok ayıp bir laf bana göre.Bir başkası dediği kim ? senin ailene mi emanet edemiyormuş yıllarca bakan bu günlere getiren yoksa kendi ailesine mi ?Ben olsam bu lafı sorun yapardım inanki...dediğin gibi senin yaptıklarını okuyunca seninde tabir ettiğin gibi taş olsaydı erirdi.taa ayağına kadar gitmeleri yalvarmalarııı vs.. ları geçtim seven insan sevidiğinin ağlamasına dayanamaz hemen yelkenleri duya indirir.Onda böylesi bişi göremedim.Çok üzülüyorsun için çok yanıyor biliyorum ama daha yolun başındayken bunları yaşaman senin için hayırlıymış demkki

Son düzenleme:
sizin işler bayağı karışmış yahu :uhm:
istemeye gelirken hersey konusulmadı mı yüzükten sonra fikir değiştirmek karsı tarafa yani sizin ailenize saygısızlık olur
madem 3-5 yıl bekleyecektın aileler arası söz yapsaydınız bi 2 yıl daha gecti mi nişan yapardınız
kendi kendinizi bitirmişsiniz yıpratmıssınız ya

bence sen hiçte suçlu değilsin zaten ilk mesajlarda belliydi bi tuhaflık olduğu belliydi
bence unut gitsin onu.....

aynı durumdayım seninle
ama ben 3 ay önce evlendim
eşim okuluna devam ediyor
hem 4 yılda ev falan alınmazki
bence siz okulun bitmesini beklemeyin
evliyken erkegin okumazsı o kadar zor olmaz
eşim akşamları derse gidiyor
bizde sadece çocuk için askerligi beklemeyi düşünüyoruz
hayırlısı olsun canım ama evliligi ertelemeyin

direkt söylüyorum..kesinlikle aileni dinle...emin ol onların tecrübesi ve hayat hakkında görüşleri senden çok daha fazla ve objektiftir..

ya hepsini okumamışdım kusura bakma
senin yaşadıklarını bende yaşadım bu süreçde biraz sakin ol
sen de o da çok acele kararlar vemissiniz
anladıgım kadarıyla aranızda büyük bir aşk var
bir erkek sevdigi için içip yürüyemicek duruma geliyorsa durum ciddi
benden sana tavsiye
erkegin sevmesi lazım
seven erkek çok mutlu yaşar va yaşatır
bir kız kendini deli gibi seven biriyle daha huzurlu ve mutlu olur diye düşünüyorum
bizde çok sorunlar oldu ben yüzük atınca eşim eve geldi babama agladı kaç kere
bana agladı yolda sokakta bayıldı eline yüzügü verince bayıldı

hattımı yeni değiştirmişti ben yeni numaramı arkadaşlarıma bile vermedim...bugün ben onu hiç aramadım ki arayamam....gizli numaradan 2 kere arandım açtım konuşmuyo sesimi dinliyo kapatmıyoda telefonu ben kapatıyorum....yani ondan başka kimse olamaz..neden kendine de bana da eziyet ediyo benim bilmediğim başka şeyler de mi var acaba....

bana kalırsa çok ta fazla sorun yapılacak bir şey yok...birbirinize olan sevginiz ve saygınızla bu olayın üstesinden gelebilirsiniz ve bir orta yol bulabilirsiniz...her derdin mutlaka bir dermanı vardır güzelim hiçbir şey senin mutluluğundan önemli değil nişanlılığının keyfini çıkar va olayları hiç olmadı biraz zamana bırak.

tatlım gerçekten üzüldüm mesajlarının tamamını okumamıştım az önce yazarken herşeyin hayırlısı...allah yardımcın olsun inşallah

evet gizliden arayan oymuş...dün gece aradı beni bana "beni evlilikten soğuttun aşkından sevginden soğutacak bi laf söyle soğuyım senden dedi dinledim sadece seni çok seviyorum dedi...gizliden arayan senmiydin dedim evet bendim sesini duymadan duramıyorum dedi..herşeye en başından başlamaya var mısın dedi kimseyi karıştırmadan dedi tamam dedim....neyse bu akşam buluştuk sanki yeni tanışmışız gibi davrandı bana en sonunda patladım kusura bakma sen benim nişanlımdın ben geri adım atıpta sevgili olmak istemiyorum,biz o yüzükleri çok güzel şeyler paylaşarak taktık onlar hiç yaşanmamış gibi yapamam dedim...seninle evliliği düşünemiyorum şu anda ama bu düşünceyi zamanla sen bana düşündürebilirsin dedi ben de ona ben evlenilecek bi insanım benimle evliliği düşünmeyen bi insanın hayatımda yeri yok dedim...sen o sinan değilsin ben bunu gözlerinden anlıyorum benim sinanım bu lafları bana söylemezdi anladımki o sinan öldü bidaha olmıycak o zaman bari öyle hatırlıyım ben onu dedim...elimi tuttu öptü beni gözleri doldu ben o sinanım seni çok seviyorum biraz birbirimize ayıralım zamanımızı aileleri karıştırmayalım dedi tamam dedim...beni eve bıraktı sonra aradı "tülay ben eskisi gibi seninle evlilik düşünebilirmiyim bilmiyorum uzun bi süre düşünemem sanırım seni üzmek istemem ,biz yine böyle görüşmeye devam edelim"dedi sözünü kesidim beni dinle dedim"sen evlilikten korkan korkağın tekisin,benim seninle işim olmaz beni bidaha asla arama" dedim.....artık sabrımın son sınırı,düşünebiliyo musunuz o benim nişanlımdı şimdi bana diyoki flört edelim ben senle evliliği düşünmüyorum...yani benle laylaylommu takılıcak bunun bi mantığı var mı? bu nasıl bir insan? ben nasıl onu tanıyamamışım...yaptığım harekette bi yanlış var mı sizce?

valla cnm korktum nişanlından çok politik yaklaşio.. yok evlilkten soğudum falan.zaten evlenmek istemiodu ki.evlilik lafı geçince de allam etti kullam etti hemen yüzüğü eline sıkıştırı verdi.şuan ikili davranarak hem seni sevdiğine(elinde tutmaya çalişio) hemde ayrılmak istediğine inandırmaya çalişio.

tek istediği ikide bir evlilik bahsi geçmesin sevgili olarak devam edin.kafam rahat ben rahat mantığı.işte ayrılarak da seni dediğine boyle getircek elinde kozu var(benc cok cirkin bi yaklaşim)

cnm tek diceğim sakın geri adım atma amacı ipleri eline alıp istediği gibi davranmak..sen özür dileyecek bişey yapmadın.

evet gizliden arayan oymuş...dün gece aradı beni bana "beni evlilikten soğuttun aşkından sevginden soğutacak bi laf söyle soğuyım senden dedi dinledim sadece seni çok seviyorum dedi...gizliden arayan senmiydin dedim evet bendim sesini duymadan duramıyorum dedi..herşeye en başından başlamaya var mısın dedi kimseyi karıştırmadan dedi tamam dedim....neyse bu akşam buluştuk sanki yeni tanışmışız gibi davrandı bana en sonunda patladım kusura bakma sen benim nişanlımdın ben geri adım atıpta sevgili olmak istemiyorum,biz o yüzükleri çok güzel şeyler paylaşarak taktık onlar hiç yaşanmamış gibi yapamam dedim...seninle evliliği düşünemiyorum şu anda ama bu düşünceyi zamanla sen bana düşündürebilirsin dedi ben de ona ben evlenilecek bi insanım benimle evliliği düşünmeyen bi insanın hayatımda yeri yok dedim...sen o sinan değilsin ben bunu gözlerinden anlıyorum benim sinanım bu lafları bana söylemezdi anladımki o sinan öldü bidaha olmıycak o zaman bari öyle hatırlıyım ben onu dedim...elimi tuttu öptü beni gözleri doldu ben o sinanım seni çok seviyorum biraz birbirimize ayıralım zamanımızı aileleri karıştırmayalım dedi tamam dedim...beni eve bıraktı sonra aradı "tülay ben eskisi gibi seninle evlilik düşünebilirmiyim bilmiyorum uzun bi süre düşünemem sanırım seni üzmek istemem ,biz yine böyle görüşmeye devam edelim"dedi sözünü kesidim beni dinle dedim"sen evlilikten korkan korkağın tekisin,benim seninle işim olmaz beni bidaha asla arama" dedim.....artık sabrımın son sınırı,düşünebiliyo musunuz o benim nişanlımdı şimdi bana diyoki flört edelim ben senle evliliği düşünmüyorum...yani benle laylaylommu takılıcak bunun bi mantığı var mı? bu nasıl bir insan? ben nasıl onu tanıyamamışım...yaptığım harekette bi yanlış var mı sizce?

Bence senin hareketinde bir yanlis yok cünkü dedigin gibi daha önce nisanlin olan birisiyle simdi sadece sevgili gibi olmak imkansiz gibi.
Öyle birseye bende asla katlamanazdim....

face den msj falan yazıyo...ben eski hattımı taktım onu aramıyor...ama hala aynı şeyler yani benim ondan beklediğim ders çıkartmasıydı bana sahip çıkmasıydı...bir aylık nişanlıyız ve bu kadar problemimiz oldu 3-5 senede biz 1000 kere ayrılırız yıpranırız...insanın sevdiğiyle evlenmesi o kadar zor mu? bana yüzüğü takarken beni tanımamış mıydı?gerçekten çok sevmiş olsaydı bu kadar yıprandıktan sonra evlenme teklifi ederdi oysa o yüzükleri boşver sevgili olalım diyor!!!

canım benim hayatta kararlar birlikte alınır ve insan gerçektende evlenmek istiyorsa en kestirme yoldan gider.öyle onu bekle bunu bekle olmaz..ha şu da var iş ne kadar uzarsa o kadar da sıkılırsın,soğursun...bunu da diyim yanii..o yüzden işleri kestirmeden halletmeyen brisi ile benimde işim olmazdı..sonuçta evlilik kolay değil ve askerlik gerçektende çok büyük engel iş bulma konusunda..

canım benim hayatta kararlar birlikte alınır ve insan gerçektende evlenmek istiyorsa en kestirme yoldan gider.öyle onu bekle bunu bekle olmaz..ha şu da var iş ne kadar uzarsa o kadar da sıkılırsın,soğursun...bunu da diyim yanii..o yüzden işleri kestirmeden halletmeyen brisi ile benimde işim olmazdı..sonuçta evlilik kolay değil ve askerlik gerçektende çok büyük engel iş bulma konusunda..

aynen söylediğin gibi canım....çok güzel bir işi var maaşı gayet iyi tek sorun askerlikti ona da 2 buçuk sene sonra gidecek...askere gitmeden evlenirsek beni 5 ay kimseye emanet edemiyceni söylüyodu ama beni bitirerek ( yüzüğü atmak sevgili gibi devam edelim demek bitirmekle eşdeğerdir bence) hayatından silerek beni birdaha görmemeyi,başkalarına bırakmayı göze alabiliyor bunun neresi sevgi? malesef herkese dur deyip benimle evlenebilecek,benim için planlarından vazgeçebilecek kadar yürekli değilmiş demekki? soruyorum size nişanlınız "yüzüksüz devam edelim ben seninle evliliği düşünmüyorum ilerde belki fikrimi değiştirebilirsin" deseydi siz çoook sevsenizde kabul edermiydiniz?

Son düzenleme:
Back
X