• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem mi sevdiğim mi ?

tekstil işi dediğiniz kışın yazın sezon geçişlerinde duran en ufak ekonomik krizden etkilenen bir sektör, yani ailenizin içinin ısınmadığı kadar var.Elle tutulur bir mesleği olsa belki farklı olurdu düşünceleri

bu çocuk nasıl biri sana değer veriyor mu çok seviyor mu gözünden sakınıyor mu onunla mutlumusun bi düşün eğer bu dediklerime cevabın evetse bırakma onu sımsıkı sarıl ailen nasılsa bi şekilde ikna olur ama sakın aileni karşına alma evlenirken iki tarafta gönüllü olsun:KK25:

en azından liseyi bitirsin.

öğretmensin ortamın çok çok elit de olmayacak yani
yine öğretmenlerle arkadaşlık kurarsınız
kuantum fiziğinden de konuşacak değilsiniz
öğretmenlerin de yaptığı en çok şey dedikodu zaten.
kendi aralarında gün falan...

(hayır öyle değil diye tepki göstermeyin lütfen, ben de öğretmenim. şu anda üniversiteye geçtim hala aynı yani ortamlar)

bence liseyi dışarıdan bitirsin en azından 4 sene fark kalır aranızda.
ailenle de tanıştırmaya çalış
önce kardeşlerin varsa onlar ısınsın
sonra annen
annen babanı ikna eder

mutsuz da olabilirsin, çok mutlu da olabilirsin. her evlilikte olabileceği gibi.
burada önemli olan erkek arkadaşının karakteri.
6 senedir ilişkiniz nasıl gidiyor?
ayrıl barış şeklindeyse, kıskançlık varsa, egosu olan bi insansa, kaba sabaysa zaten vazgeç.

hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık :KK1:
canim kuzende ayni durumdaydi peki sevdiginizin bi isi yokmu bi geliri? kuzen simdi ikna etti ve evlendi sukur :) ama tabiki aileniz sizin iyiliginizi dusunuyor bize bisey olunca kizimiz rahat bi yuvasi olsun diolr

en azından liseyi bitirsin.

öğretmensin ortamın çok çok elit de olmayacak yani
yine öğretmenlerle arkadaşlık kurarsınız
kuantum fiziğinden de konuşacak değilsiniz
öğretmenlerin de yaptığı en çok şey dedikodu zaten.
kendi aralarında gün falan...

(hayır öyle değil diye tepki göstermeyin lütfen, ben de öğretmenim. şu anda üniversiteye geçtim hala aynı yani ortamlar)

bence liseyi dışarıdan bitirsin en azından 4 sene fark kalır aranızda.
ailenle de tanıştırmaya çalış
önce kardeşlerin varsa onlar ısınsın
sonra annen
annen babanı ikna eder

mutsuz da olabilirsin, çok mutlu da olabilirsin. her evlilikte olabileceği gibi.
burada önemli olan erkek arkadaşının karakteri.
6 senedir ilişkiniz nasıl gidiyor?
ayrıl barış şeklindeyse, kıskançlık varsa, egosu olan bi insansa, kaba sabaysa zaten vazgeç.
6 senedir çocuk aradaki farkı kapatmak adına hiçbir şey yapmamış. Aileler hakkı.

hayırlı akşamlar. görüştüğüm kişi açığı kapatmak için açıköğretime kaydoldu. okulundan ayrılma sebebi ise ailesinin maddi durumu babası bi rahatsızlık geçirdikten sonra ailenin bütün sorumluluğunu o yüklenmiş. o yüzden okulu bırakmak zorunda kalmış. 6 yıldır ilişkimiz iyi gidiyor her şartta arkamdaydı. bana abimin yapamadıklarını veremediği desteği verdi. ben görüştüğüm kişiden eminim. ailem yada görüştüğüm kişi arasında bi tercih yapmak istemiyorum. sadece ailemi de yanıma alıp yuva kurmak istiyorum. ama bunu yapamıyorum

hayırlı akşamlar. görüştüğüm kişi açığı kapatmak için açıköğretime kaydoldu. okulundan ayrılma sebebi ise ailesinin maddi durumu babası bi rahatsızlık geçirdikten sonra ailenin bütün sorumluluğunu o yüklenmiş. o yüzden okulu bırakmak zorunda kalmış. 6 yıldır ilişkimiz iyi gidiyor her şartta arkamdaydı. bana abimin yapamadıklarını veremediği desteği verdi. ben görüştüğüm kişiden eminim. ailem yada görüştüğüm kişi arasında bi tercih yapmak istemiyorum. sadece ailemi de yanıma alıp yuva kurmak istiyorum. ama bunu yapamıyorum

sevgilinin durumu zormus gercekten. ama herkesinde sordugu gibi meslegindeki durumu nasildir, tekstilde iscimi is verenmi.
sen ogretmen olduguna gore ikinizde 25 yasini asmis insanlarsiniz.
25 yasini asmis ama halen daha pek ilerleme kaydedememisse, acaba calsima istegimi yok, kolayami kaciyor diye dusunur insan biraz.
ailenin onu tanimaya calismamasi direk red vermesi gercekten kotu bir durum.
benmde bir benzeri basimdan gecti ki esimle aramizda ne maddi ne manevi bir dengesizlik yoktu ama aileler bazen cok duygusal tepkiler verebiliyorlar.
umarim ailen onu ve ailesini tanimayi dener.
belki bir tanisma yemegi daha yapmalisin, sadece aileler baska akraba olmayan.
biraz konusup anlasirlar belki.
evlilikte statu farkinin onemli oldugunu dusunuyorum ama soyleside cok var.
erkek iyi bir is sahibidir ama uni mezunu degildir kadin ogretmendir zorun cikmaz.
ama sevgilin dedigim gibi yillardir dusuk maasli bri isciyse ve yukselme istegi ve durumu yoksa, 10 yil sonra nasil bir halde olursunuz bunu dusunebilirsin.
Hakkinda hayirlisi olsun ins.

Şu geçen yıllarınizda liseyi bari bitirseydi açıktan, en azından kararlı olduğunuzu görürlerdi. Aileler çoğunlukla haklıdır bunu da unutmayın.

hayırlı akşamlar. çok karmaşık bir durumdayım. 6 yıllık görüştüğüm biri var. ben üniversite mezunuyum o ortaokul. 3 yıl önce istemeye geldiler beni. ve ailem bu duruma karşı çıktı ama biz birbirimizden vazgeçemiyoruz . ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum artık :KK1:
yaklaşık 6yıl önce bende böyle bir durum yaşamıştım. ben ünv eşim lise terkdi aile yapımızda birbirine aşırı zıttı ailemle sürekli konuşmama rağmen kabul etmediler 3yıl kabul ettirmek için uğraştım sonunda annem ben karışmam git babanla konuş o ne diyorsa o dedi. babamla ağlayarak konuştum keşke önceden söyleseydin araştırırdık ama artık sen kararını vermişsin gelsinler dedi. fakat tüm sülalem hala karşıydı olaya annem o ara kansere yakalandı benim yüzümden olduğunu bile söylemişlerdi sözde dayım yüzüğükleri ben kesmem dedi kardeşlerim bile çok karşıydı sonuç olarak çok uğraşmama rağmen evlendik hala kardeşlerimle zıt düştüğü konular var kültürlerimiz çok farklı nedeni o arada benlede sorun oluştursada bu durum sonuç olarak mutluyum. sana tavsiyem önce bir uğraş kabullendirmeye çalış aileni fakat olmaz illede tercih yapman gerekiyorsa ailenden kesinlikle vazgeçme derim ama tüm bu sorunlardan kurtulabilmeniz için çift taraflı sabır gerekli başka birşey değil emin ol hayırlıysa kaderinde varsa kimse önüne geçemiyor ;)

10 yil mi:KK57::KK57: Arkadasiniz cok sabirliymiss..
10 yil gonlumu yoran aile...sirf ego derdim..
Gercekten ne istemisler bukadar bu genclerden..

Konu sahibi ikna etmeye calis kararliligini goster napalim artik kismet moduna girsinler..
Cogu aile egitim durumuna bakar ozellikle kiz aileleri...
Erkek arkadasiniza is dusuyor, madem ortaokul mezunu 6 yilda disardan liseyi bitirebilirdi, ondan sonra aof fln..
Yani tum yorumlari okumadim ama problem diploma ise zaten ailen 3 yil once durumu belirtmis, biraz bir seyler yapsaymis keske sevglin..

Aynen tam tamına 10 yıl beklediler. Çocuğun mezhebinden dolayı. . Saçmalık işte. .

Back
X