- 8 Aralık 2015
- 22
- 43
- 3
- Konu Sahibi huzursuztombik
sadece dış görünüşle bi insan hakkında olumsuz karar vermek doğru mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten asıl sebep o değildir, aileniz istememiş eğitim durumunu da paravan yapmış tek olay bu. Hep başka sebepler bulmazlar böyle inşallahaçıköğretimden okumaya başladı zaten ama bitirse de ailemin fikri değişmeyecek. annem içim ısınmadı o çocuğa asla olmaz diyor
Bu iç ısınması da në oluyosa artikaçıköğretimden okumaya başladı zaten ama bitirse de ailemin fikri değişmeyecek. annem içim ısınmadı o çocuğa asla olmaz diyor
Dış görünüşünde ne varmışsadece dış görünüşle bi insan hakkında olumsuz karar vermek doğru mu
Zaten asıl sebep o değildir, aileniz istememiş eğitim durumunu da paravan yapmış tek olay bu. Hep başka sebepler bulmazlar böyle inşallah![]()
renkli gözlüymüş çok fena bakıyormuş ve çok çakal birine benziyormuşDış görünüşünde ne varmış
Ya anne babaların hislerine inanırım ama bilemedim şimdi, renki göz oluşuna bişey diyemem ama bakışından rahatsız oldularsa bir şey var demekki kendisi ne iş yapıyor pekirenkli gözlüymüş çok fena bakıyormuş ve çok çakal birine benziyormuş
renkli gözlüymüş çok fena bakıyormuş ve çok çakal birine benziyormuş
Neyinden utanmam gerek ?Sorduğunuz sorudan utanın.
Evet malesefBunları tanımadıkları biri için mi diyorlar![]()
Bunları tanışıp g gördükten sonra dese neyseEvet malesef
annen evlenmıcek sen evlencen kendı kararlarını kendın ver derımaçıköğretimden okumaya başladı zaten ama bitirse de ailemin fikri değişmeyecek. annem içim ısınmadı o çocuğa asla olmaz diyor