Ailem nişanlımın ailesinin evine gitmek istemiyor

Çocuğu tanıyoruz diyorlar

Akrabalık yok alakası yok ucundan başından kimse kimseyi tanımıyo

Babam zaten biliyordu evleneceğimi evlilik teklifine sen nişanlandın diye tepki vereceğini düşünemedim

Canım normal değil gitmeleri gerekir. Hem ayıp hemde insan kızını emanet edeceği aileyi bilmesi gerekir.

Zaten neredeyse 3 yıllık ilişkide bu muhabbet daha yeni oluştu. Fazla muhabbet bi durum yok aileme gidin orada 1 hafta kalın demiyorum izin alın memlekete gidelim 2 saat mesafedeler gider görürüz diyorum ve 1 kere sadece. Sonrasında onlarsa olsun 1 kere ya bunun neresi anormal aradılar öncesinde de kaza olunca müsaitsen gelelim aklımız kaldı dediler geldiler uçakla gördüler gittiler bu bence kötü değil iyi bir şey hala böyle düşünüyorum zaten kimse neden gelmiyorlar demedi sadece müsait zamanda gelin görüşelim sizi ağırlayalım dediler daha nişan olalı 1 ay olmadı. Ailemden de her şeyi gördüm böyle diyemezler sizin kültürünüz nasıl bilmiyoruz söyleyin ayak uydururuz diyorlar hep

Bakalım bu hafta eve gideceğim konuşacağım tekrar

Ailen maddi olarak cimri mi yoksa. Aileyi mi sevmedi.
Cimri değiller daha yeni araba aldılar bana sıfır ama gezmeyi vs fazla sevmiyorlar sosyal değiller aile de sevilmeyecek bir şey yapmadı henüz aksine ev aldılar içini tadilat ediyorlar altın vs istemeden yaptılar saygılılar

Anladım bende evlilik aşamasından geçip ayrıldım. Kız tarafi olmamıza rağmen erkek tarafından evlerine daha çok gidip geldik.
O da garip ama 1 kere gidilse yeter yoksa karşı taraf ev aldı altın yaptı istemeden farklı kültür var aramızda ama anlatın bilelim ayak uydururuz nasıl isterseniz öyle olsun diyorlar hep ailem zaten normalde de tuhaftır benim.

Aileler kaynasmali. Yarın eşinle problemin olsa aileler oturur halleder.

Başka şehirlerde nasıl bilmiyorum .
Ben antepliyim eşimde antepli.
Ailemde eşimin ailesiyle tanışmak istemedi sorun cıkardı .eşime tam anlatamadım inanmadı buna .saçmalıyorsun insan neden tanısmaz kızının evleneceği aileyle.cok mu kötü biriydin .hani evlensin defolsun gitsin cokta önemi yok yada değersiz .seninkiler de benzer yapıda.tanısmada kavga cıkmadı dugunde cıktı .temkinli davran bosver tanınmasınlar.ben gitmiştim eşimin törenine ondan sonra ailesiyle de kalmıştım 1 gun .normal birsey yani.gitmek kalmak .abartmadıkça.eger rahatsız olacaksan hiç gitme bahane uydur.ama aileni zorlama kavga cıkartırlar mutluluğunu komple bozarlar.bazı aileler patolojik.idare et .mumkun oldukça onlara laf hakkı tanıma herseyini kendın hallet ve onları birseye karıştırma.yararlarından ziyade zararları olur

Banamı dediniz
Konu sahibine mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…