24 yaşındayım ilk evliliğimi çok küçük yaşta yaptım aile baskısı yüzünden babam bunda da çok sorun çıkartti iftiralar fln attı düğüme bile gelmek istemedi kaçmadim hersey üsülünce oldu ve eşim 3 sene önce vefat etti bende 1 sene önce nisanlimla tanısdim ailelere söyledik bi sorun yoktu istemeye geldiler yine sorun yoktu nişan yapıldı ama babam artik nışanlimi istemediği söyledi nedeni ise maddi durumlarının çok iyi olmaması ve 2 abisi var ikisinin de boşanmış olması babama göre neden çok annemi de kendi tarafına çekti evde kimse istemiyorlar evlenmemi evlenirsen de bi daha bu kapıya gelme senin gibi kızımız yok diyorlar ama nışanlımı çok seviyorum o da beni ama ben ailemi de üzmek istemiyorum sevdiğimden de ayrılmak istemiyorum babam sırf inat yapıyor biraz huysuz çok direndik seviyoruz dedik ayrıca nışanlımın durumu iyi ikibin lira maaşı var babası da emekli memur nışanlım babamla konuşmak istiyor ailesi de öyle ama babam kesinlikle kabul etmiyor. Herşey güzel olsun kırgınlık küslük olmasın istiyorz ama olmuyor kafam cook karışık ne yapıcagımı bilmiyorum nışanlımıda çok seviyorum o da beni kendi kararimi verip nikah yapmalımıyım sizce lütfen fikirlenizi söyler misiniz