Kotu niyetle soylemedim ki kizcem. Bahsettigim kisiler gocmen trakyali gelinle dogulu damat olunca bence hala normal :)
Hep derim bana bi zararlari olmadi. Kaynanam kankim, gorumcelerim kayinlarin falan da benim kardesim kocam damatmis gibi davraniyor. Cunku hem cok yakin hem mesafeliydim. Ama elti adayinin canina okudular isini bozdular kizin. (Ki en yakin arkadasimdi olayi iki taraftan da biliyorum)
Kabul et azicik sicaktan ziyade kaynar iliski seviyonuz
Yok lo saka yapiyorum biliyorum kotu niyet olmadığını.Kotu niyetle soylemedim ki kizcem. Bahsettigim kisiler gocmen trakyali gelinle dogulu damat olunca bence hala normal :)
Hep derim bana bi zararlari olmadi. Kaynanam kankim, gorumcelerim kayinlarin falan da benim kardesim kocam damatmis gibi davraniyor. Cunku hem cok yakin hem mesafeliydim. Ama elti adayinin canina okudular isini bozdular kizin. (Ki en yakin arkadasimdi olayi iki taraftan da biliyorum)
Kabul et azicik sicaktan ziyade kaynar iliski seviyonuz
Yok lo saka yapiyorum biliyorum kotu niyet olmadığını.
Ya dogru diyosun aslinda degisik hayatlar da yasiyoruz. Mesela gelinin canina okurlar bazimiz ama maddi-manevi her kosulda da en buyuk destekcisi de olurlar. Aksam kavga eder sabah koyden 50 kilo domates gonderirler
Bir de (bir kismimiz haric) Turk kizlarini severiz biz. Simdi ortalik karisik diye almiyolar artik bizi
Abimin bi kac görüştüğü oldu kizlarin ailesi kesinlikle olmaz dedi. Önyargılı davrandılar. Abim de ugrasacak halim yok diyo.
Yengem Mersinli. Esim Kayserili ikisi de resti cekti halbuki ailelerine. Biraz cesaretli mi olmak lazim ne? Sen nasil ikna ettin
çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum peki şuanda ailenizle aranızda kırgınlık var mı yoksa onlarda kabullenip eşinize karsı daha iyimser oldu mu acabaBu ara insanlar ayrimciliga bayilir oldu zaten. Kaynim gorucu usulu biriyle tanisti, sozde millet farkindan ona da tas koydu benim esin dogulu ailesi. Onu da bozdular. Hayir kardesim aranizda iki il var hepi topu da diyemedim. Hayirlisi olsun dedim ciktim.
Benim nasil ikna ettigime gelince de, dugun yapicam geliceksiniz dedim. 1 senenin 10 ayinda babamla, 2 ayinda annemle gorusmedim. Isteyen kendini ikna ettiyirtiklik iyidir. Pisman da olmadim simdilik.
Kaynanam da bana mart ayinda kislik erzak yolladi ya, marketten almis onu yolladi ama. Her bakliyattan 5er kg! Kadin istanbulda yasiyor ama aliskanlik cidden baska sey
Sabredek oda yapacak birşey yok seven sabrederbnecede doğru olan zamana bırakmak sanırım ama karsı tarfta küçükte olsa bi adım bekliyomus bi yıl tanımak için yeterli bi süreymiş falan diyo
haklısınızSabredek oda yapacak birşey yok seven sabreder
çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum peki şuanda ailenizle aranızda kırgınlık var mı yoksa onlarda kabullenip eşinize karsı daha iyimser oldu mu acaba
Sana bi umut olsun benim annem bana dedi ki eger onunla devam edersen seni evlatliktan redderim dedi. Ben anneme sen kabul edene kadar beklicem dedim..hatta babamla ben konusmak zorunda kaldim annem babamla konusmama musade etmedi falan sabret dogru insansa emin ol annen kabul.eder. ama tanıdıktan sonra yok derse sakın gözardı etme onu dasizin adınıza sevindim ama bende gercekten bunu istiyorum hani tanısalar ikna olucaklar aslında ama tavırları cok net ve üzerlerine gitmek istemiyorum ama onlarda tavrından taviz vermiyorlar
çok tesekkür ederim önerileriniz içinSana bi umut olsun benim annem bana dedi ki eger onunla devam edersen seni evlatliktan redderim dedi. Ben anneme sen kabul edene kadar beklicem dedim..hatta babamla ben konusmak zorunda kaldim annem babamla konusmama musade etmedi falan sabret dogru insansa emin ol annen kabul.eder. ama tanıdıktan sonra yok derse sakın gözardı etme onu da
anladım insallah benim babam da o kadar anlayıslı olabilir böyle bi konudaBabam esimden ozur diledi. Hicbir sorun yok aralarinda. Adeta baba ogullar.
Annemle gorusmuyoruz. Kendi bilir.
annemde aynı seyleri bana söylüyor evine gelmem vs die hatta gecen gün babanla kendin konus ben konusmam da dedi ama ben babamla konusmaya cesaret edemedim henüzçok tesekkür ederim önerileriniz için
bacım aileni dinle derim sana ne olursa olsun hiç birşeyin bir garantisi yok ama yarın öbür gün baba evine alnın ak dönmen için şimdi onları dinlemen lazım . ben malataylıları çok iyi tanırım hep birbiri içinde evlenirler sizinkilerin düşünceside o yönde galibaya bende doğuluyum aslında yani ben malatyalıyım o batmanlı yani ben malatyanın türklerindenim o kürt
evet tam olarak öyle kendi yöremizden olsun diyolarbacım aileni dinle derim sana ne olursa olsun hiç birşeyin bir garantisi yok ama yarın öbür gün baba evine alnın ak dönmen için şimdi onları dinlemen lazım . ben malataylıları çok iyi tanırım hep birbiri içinde evlenirler sizinkilerin düşünceside o yönde galiba
ailesi istanbulda yasıyo batmandan tasındıktan sonra hiç gitmemişler batmana işi ciddiye bindirmek isteyende karsı taraf aslında evlenince de ayrı yasıcazDiğer arkadaşların da dediği gibi yaşınız 21 ise çok erken değil mi işi ciddiye bindirmek için? Nedir bu aceleniz, ciddiye bindirmek isteyen kim? Kimsenin dolduruşuna gelip de söz, nişan yapmaya kalkmayın sakın. Yerinizde olsam 2 sene daha görüşürdüm, sevgilimi ve ailesini iyice mercek altına alır ondan sonra bir karar verirdim. Bir de en önemlisi aile Batman'da mı yaşıyor yoksa aslen Batmanlılar ama şimdi başka şehirde mi yaşıyorlar? Eğer aile Batman'da ise bayramlarda, tatillerde vs. oraya gideceksiniz demektir. Evlenirseniz nerede yaşayacağınızı hiç konuştunuz mu peki, alıp sizi oralara götürmesin? Çok dikkatli olun.
Karşı taraf değil, siz ne zaman uygun görürseniz o zaman ciddiye bindirin. Kimsenin dolduruşuna gelip apar topar evlenmeyin. Herşey gönlünüzce olsun.ailesi istanbulda yasıyo batmandan tasındıktan sonra hiç gitmemişler batmana işi ciddiye bindirmek isteyende karsı taraf aslında evlenince de ayrı yasıcaz
evet haklısınız tesekkür ederimKarşı taraf değil, siz ne zaman uygun görürseniz o zaman ciddiye bindirin. Kimsenin dolduruşuna gelip apar topar evlenmeyin. Herşey gönlünüzce olsun.
bende o şekilde yapmaya çalısıyorum inatları kırılır insallahBence suanlik zamana birakmanizda fayda var .Yani iyice bir tanıyın yaşınız da zaten 21 li yaşlar. Tanıdıkça birbirinizi anlarsınız ve ailenizde enazindann demekki bunlar ciddi ve hala devam ediyor der ve belkide azda olsa inat larını kirabilirsiniz.onYargıları azda olsa gider gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?