Niye kiz biz oyle degilik:)
Ama aceleciyiz dogrudur. Ne bekliycem uuu bastim nikahi
Kültür çatışması falan bilemem fakat anneler bi şekilde görüyorlar. Beni istemeye geldiklerinde annem hiç razı değildi bu insanlar çok görgüsüz aşağılık kompleksi var sen basedemezsin bu kadınla dedi ama aşkın gözü mü kulagimi artık herneyse vazgeçmedim eşimden. Şimdi ne mi oldu? Ah annem keşke seni dinleyip kapıyı gösterseydim en başta.. ..
ortada cok büyük fark yok kültürel yada egitimle alakalı ama işte annemin ön yargıları sadece tanımayı denese belki o da bana hak verecek ama inatcılık var azcık işteKardes ortada cok buyuk egitim,kultur farkliliklari yoksa sikinti yapma.
Yengem Mersinli,esim Kayserili. Valla yengem abimle hicbir sorun yasamadi. Ben de cok sukur esimle bir sorun yasamadim. Sonucta hepimizin ailesi birbirine benziyor. Buyuk farkliliklar yok. Yalniz esimin kulturunde cok hamur yemek var. Biraz et yiyin la
evet böyle durumlar var tabiki ama o biraz da karakteristik bi özellik gibi yani batılı bi babada çok katı olabilir dogulu bir baba da ılımlı olabilir diye düşünüyorum ama öneriniz için çok teskkür ederimÇok sorun olucak emin ol annem istanbullu babam doğulu anneme gün yüzü göstermedi bide Dogu erkegi çok sinirli olur toleranslı olmaz bu evliliğin çoçukları olarak kendimi hiç sanşlı hissetmem
Anneni dinle doğulu baba çogunlukla katı olur kız çoçuğu olsa bile karşışında genlerinde olan bir durum babalarından öyle görmüşlerevet böyle durumlar var tabiki ama o biraz da karakteristik bi özellik gibi yani batılı bi babada çok katı olabilir dogulu bir baba da ılımlı olabilir diye düşünüyorum ama öneriniz için çok teskkür ederim
peki bu pişmanlığınız eşinizle mi ilgili kaynanızla mı kusura bakmayın belkide çok özel bi soru sordum ama yasayacagm problemleri en azından aynı yoldan gecmiş birisinden dinleyebilrsem daha dogru bi karar verebilirim belkiKültür çatışması falan bilemem fakat anneler bi şekilde görüyorlar. Beni istemeye geldiklerinde annem hiç razı değildi bu insanlar çok görgüsüz aşağılık kompleksi var sen basedemezsin bu kadınla dedi ama aşkın gözü mü kulagimi artık herneyse vazgeçmedim eşimden. Şimdi ne mi oldu? Ah annem keşke seni dinleyip kapıyı gösterseydim en başta.. ..
evet aslında haklısınız mantıklı bi bakış açısı ama işte bende iki kere ailem için bitirmeyi denedim ama basaramadım bu yüzden yardım almaya calıştım cok tesekkür ederim öneriniz içinAnneni dinle doğulu baba çogunlukla katı olur kız çoçuğu olsa bile karşışında genlerinde olan bir durum babalarından öyle görmüşler
denicem tesekkürleranneler bilir anneler hisseder anneleri dinleyin
peki bu pişmanlığınız eşinizle mi ilgili kaynanızla mı kusura bakmayın belkide çok özel bi soru sordum ama yasayacagm problemleri en azından aynı yoldan gecmiş birisinden dinleyebilrsem daha dogru bi karar verebilirim belki
Zaten evlilik hemen olmayacak annemlerle tanistirdiktan sonra daha rahat bi gôzlem yapabilirim onun ailesiyle daha rahat zaman gecirip taniyabilir ve ona gore bi karar verebilirim diye düsünüyorum ki cok haklisiniz bncede aceleye gerek yokmus cok tesekkur ederim soruma cevap verdiginiz icin[/QUOTE]ZateE="shiima, post: 45657772, member: 633934"]Eşimden yana çok memnunum aslında ama bazen işler "dış kapının mandali" yada "kapını örtünce herkes dışarıda kalır" gibi olmuyor.. Kv den dolayı kabullenemedigim çok sıkıntım var. Gözümü karartıp eşimi silecek kadar çünkü eşim bana göre ortada durduğunu sanıp beni daha çok strese sokuyor çoğu durumda. Tarafsız olması gerçekten sinir ediyor insanı. Haklı da olsam annesine laf etmiyor büyük çapta. Kaynanam da sinsi sinsi ajitasyon yaparak hallediyor işini. Bende salak gibi sabahtan akşama kadar kafamda kurup kurup psikolojimi bozuyorum. Bilmiyorum bana sadece eş yetmiyor. Eş ile değil aile ile de evleniliyor çünkü. Ve ben bu insanları görmeye bile tahammül edemiyorum. Bildigin psikologluk oldum ben. Ama sana tavsiyem annesiyle bi vakit geçir. Tavırlarını konuşma tarzını iyice gözlemle. İnsanlar kendilerini fazla gizleyemez açık verir muhakkak biseyden. Hem acele etmene de lüzum yok daha yasın ufak boşver evlenip napcan bekarligini yaşa keyfince
arkadaslar benim 1 yıllık mutlu bi ilişkim var. ailesini falanda tanıyorum yani ilerde bana huzursuzluk yasatacak gibi değiller zaten bi ablası üst katımızda oturuyo ve kendi halinde bi aile gibi görünüyo ve artık ilişkinin ciddiye binmesini istiyolar yanlız ailem karsı sebebi de erkek arkadasımın üst katımızda oturan ablası ve doğulu olması. ve adetlerinin bizden biraz daha farklı oldugunu düşünmeleri yani annem ve ablam benim o insanla mutlu olabilecegime inanmıyo gibiler çocugu tanımadan ön yargılı bi şekilde red ediyolar annemin diğer gerekçeside çocugun annesini sevmemesi ama ben onunla mutlu olabilecegime inanıyorum ailemi de kesinlikle kırmak istemiyorum ama ondan da vazgecemiyoruım çünkü gercekten bi yıl boyunca ondan vazgecmemi gerektircek bi hareketi olmadı.beni hiç kırmıyo bile hani sesini yükseltse dahi arkasndan haklı olsa dahi aramızda kırgınlık olmasın diye tekrar özür diliyo her konuda alttan alıyo bende onu seviyorum ama suanda ask mantık ve ailem arasında kaldım sizce ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?