Ailem Onay Vermiyor

Kötü biri diyorlarsa vardır birşey ki diyorlar bence aileni dinle. ben 23 yaşındayım hala doğru erkek seçmeyi başaramıyorum yirmi yaşındaykenki halimle evlilik kararı aldığımı düşünemiyorum.

Koca bulunur aile bulunmaz bunu da unutma
Çocuğun ailesinin sana aile olması nikahı basana kadar oluyor genelde yeme o numaraları

Gençler bu evlilikte ne var sanıyorsunuz ya gezin dolaşın eglenin, gelwcegibizi sağlam temeller üzerine kurun. ana evi gibisi var mı ki ya

Konu çok farklı anlaşıldı ben aileme söylemeli miyim yoksa biraz daha gizli kalmalı mı demek istemiştim

Konu çok farklı anlaşıldı ben aileme söylemeli miyim yoksa biraz daha gizli kalmalı mı demek istemiştim
Söyle ki ya onları ikna et yada onlar seni vazgeçirsin.
Üç dört sene daha o çocuğa harcayıp sonra ayrılmak var tabi tercih senin

Her hafta gidiyorum evlerine annesiyle görüşüyoruz geziyoruz vss
Kendi ailene yalan soyluyorsun ve gidip sevgilinin annesiyle geziyorsun oyle mi. Bak bu yaptigin en buyuk yanlis.

Annesinin babasinim haberi yok onlari bahaneler uydurup kv yanina kosuyorsun yarin bir gun kv kp olurlarsa bi sikintida sen kosa kosa geldin her hafta evimizden cikmiyordun dediklerinde icine koca bir tas oturur.

Senden 10 yas buyugum istedigin gibi yasayabilirsin ama is aileye gelince evlenmeden vicik vicik iliski senden cok sey goturur.

Uzuldum ailen adina

Bende daha fazla yalan söylemek istemiyorum zaten bişeyler yapmak için konuyu açtım fikir alıyorum

Çocuğum senin her hafta elin evinde ne işin var? Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum valla.. annene babana yazık.

Söyle ailene, söyle ki vazgeçirsinler seni. Zira akıl bir karış havada.

Bende daha fazla yalan söylemek istemiyorum zaten bişeyler yapmak için konuyu açtım fikir alıyorum
Annene acikca soyle yaniyin bi bakin sizin karariniz onemli. Siz arkamda olmadan hic bir karar almam zaten falan de.

Ve lutfen sevgilinin evine her hafta gidip annesiyle gezmelerine ara ver. Gittiginde ailemin haberi var diyebilmelisin.

işler güçler dersler nasıl??
kendi ayakları üzerinde durmayan kız evlendikten sonra eziyet çekiyor buradaki konulardan okursun sen de takip edersen..
önce bir ekonomik özgürlüğünü kazan,sonra hala aynı düşünüyorsan aileni de ikna edersin elbet...

Burada o kadar çok konu okudum ki küçük yaşta evlenip aldatılan, madde bağımlısı adamla evlenip elinde küçücük bebe ortada kalan. Çoğu da ailesinden gizli kaçarak evlenmişti ve çok pişmanlardı. Bu tarz bir ikinci konu açmak istemiyorsan aileni dinle. İnsanlar 10 sene ilişki yaşıyor da evlenince yeni yeni huylarını öğreniyor adamın. 2 sene ne yahu hiçbir şey. Bu kadar sevgilinin evine gidersen kusura bakma da kendini onlara yamamaya çalışıyor gibi görünür ve gözlerinde değerin düşer. Hatta çoktan düşmüştür.

Daha ciddi düşünmek için yaşın çok genç 20 yaş evlilik sorumluluğu almak için erken şu an herşey toz pembe geliyor ama bu insanın işi gücü var mı onun da yaşı genç ayrı ev kurabilecek mi geçindirebilir mi evi sen çalışıyor musun yani mutlaka ailenin karşı çıkmasının nedeni.vardır

Daha 20 yasındasın dur hele bismillah
Ailen onay vermiyorsa vardır bir bildigi onları dinlemelisin..
Erkek ark her zaman bulunur ama aile bulunmaz unutma..

Çocuğum senin her hafta elin evinde ne işin var? Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum valla.. annene babana yazık.

Söyle ailene, söyle ki vazgeçirsinler seni. Zira akıl bir karış havada.
Aklımın 5 karış havada olmasıyla ne alaka şimdi anlayamadım. Erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Sokak köşelerinde buluşmaktan iyidir.

Aklımın 5 karış havada olmasıyla ne alaka şimdi anlayamadım. Erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Sokak köşelerinde buluşmaktan iyidir.

İnan sokak köşelerinde buluşmak daha iyidir. Yarın öbür gün ailenin kulağına giderse nasıl hesap vereceksin?

Karşı çıkmasalar bende gizli saklı yapmazdım her şeyden haberleri olurdu

Bu senin hatalarını sıfırlıyor öyle değil mi?

Bak güzelim yarın öbür gün biri gidip babana "senin kızı falancayla evine girerken gördük" dese o adam başını eğecek öne.
Yarın öbür gün sevgilinin şu an çok sevdiğin validesi "evimizden çıkmadın zaten, seni gelin diye mi alacaktık" dese gidip annenin dizinde ağlayacaksın.
Yarın öbür gün oldu da evlendin o çok seviyorum dediğin adamdan şiddet gördüğünde yine annenin babanın kapısına gideceksin.
Burası bu hikayelerle dolu. Şimdi sen "bunlar benim başıma gelmez ki ehehe" diyorsun ama öyle bir gelir ki nerden geldiğini şaşırırsın.
O yüzden adım atarken bir kez değil on kez düşün, kendinden ödün verirken yirmi kez düşün, çıktığın kapıyı arkandan kapatırken kırk kez düşün.
Anne baba olumsuzsa vardır bir bildikleri iyi düşün.

"Aile her şeyin en iyisini en doğrusunu bilir" düsturuna katılmıyorum.

Onun haricinde erkek arkadaşınızın evine gitmeyin, yakışmıyor.
Ve neye göre size zarar vereceğini düşünüyorlar siz de kendinizce bir tartın.
Söylediğiniz şey çok yüzeysel.

Karşı çıkmasalar bende gizli saklı yapmazdım her şeyden haberleri olurdu

Şu yazdıklarından rahatlıkla anlaşılabiliyor daha çok küçük olduğun..

Evlilik düşünmeler, sevgilinin evinde annesi babası ile görüşmeler yerine bence neden okumadığını ya da çalışmadığını düşünmeliydin.. Gerçekten gelecekle ilgili hayalin neler? Ne iş yapmak ne okumak hangi dili öğrenmek hangi ülkeye gitmek istersin? Çok mu uzak şeyler bunlar?

Evlendiğini eteğinin ucunda iki üç bebe ile akşama gelecek bir kocanın hayalini mi kuruyorsun yoksa?

Ailen senin yanında ve o erkek arkadaşınla ilgili ne hissediyorlarsa eminim ki doğru.. Aileler anne babalar kolay kolay yanılmıyor.. 20 yaş heyecanı ile yanlış hareket etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…