Söyle ki ya onları ikna et yada onlar seni vazgeçirsin.Konu çok farklı anlaşıldı ben aileme söylemeli miyim yoksa biraz daha gizli kalmalı mı demek istemiştim
Kendi ailene yalan soyluyorsun ve gidip sevgilinin annesiyle geziyorsun oyle mi. Bak bu yaptigin en buyuk yanlis.Her hafta gidiyorum evlerine annesiyle görüşüyoruz geziyoruz vss
Bende daha fazla yalan söylemek istemiyorum zaten bişeyler yapmak için konuyu açtım fikir alıyorumKendi ailene yalan soyluyorsun ve gidip sevgilinin annesiyle geziyorsun oyle mi. Bak bu yaptigin en buyuk yanlis.
Annesinin babasinim haberi yok onlari bahaneler uydurup kv yanina kosuyorsun yarin bir gun kv kp olurlarsa bi sikintida sen kosa kosa geldin her hafta evimizden cikmiyordun dediklerinde icine koca bir tas oturur.
Senden 10 yas buyugum istedigin gibi yasayabilirsin ama is aileye gelince evlenmeden vicik vicik iliski senden cok sey goturur.
Uzuldum ailen adina
Annene acikca soyle yaniyin bi bakin sizin karariniz onemli. Siz arkamda olmadan hic bir karar almam zaten falan de.Bende daha fazla yalan söylemek istemiyorum zaten bişeyler yapmak için konuyu açtım fikir alıyorum
Aklımın 5 karış havada olmasıyla ne alaka şimdi anlayamadım. Erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Sokak köşelerinde buluşmaktan iyidir.Çocuğum senin her hafta elin evinde ne işin var? Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum valla.. annene babana yazık.
Söyle ailene, söyle ki vazgeçirsinler seni. Zira akıl bir karış havada.
Aklımın 5 karış havada olmasıyla ne alaka şimdi anlayamadım. Erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Sokak köşelerinde buluşmaktan iyidir.
Karşı çıkmasalar bende gizli saklı yapmazdım her şeyden haberleri olurduİnan sokak köşelerinde buluşmak daha iyidir. Yarın öbür gün ailenin kulağına giderse nasıl hesap vereceksin?
Karşı çıkmasalar bende gizli saklı yapmazdım her şeyden haberleri olurdu
Aklımın 5 karış havada olmasıyla ne alaka şimdi anlayamadım. Erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Sokak köşelerinde buluşmaktan iyidir.
Karşı çıkmasalar bende gizli saklı yapmazdım her şeyden haberleri olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?