• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem :S

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Ben ailemi çok seviyorum çok anlayışlılar bize iyi bir anne-baba olmak için çabalıyorlar ama bazı konularda hiç anlaşamıyoruz mesela annemle bazen durduk yere tartışıyoruz beni hiç anlamıyor onbeş yaşında bir ergenim bazen agresif oluyorum Annem eskiden bununla çok iyi baş ediyordu ama annem sabırsız biri artık oda ugraşamıyor ve sürekli tartışıyoruz babamla çok iyiyiz sabırlı ama onunada anlaşamadıgımız konular oluyor mesela ben okuma tarafındayım babamda öyle okula gitmedigimde nedenini sorar vs. ama okumak istemesem pek karşı çıkmaz :( of çok çaresizim kendimi çok yanlız hissediyorum :(

Ben ailemi çok seviyorum çok anlayışlılar bize iyi bir anne-baba olmak için çabalıyorlar ama bazı konularda hiç anlaşamıyoruz mesela annemle bazen durduk yere tartışıyoruz beni hiç anlamıyor onbeş yaşında bir ergenim bazen agresif oluyorum Annem eskiden bununla çok iyi baş ediyordu ama annem sabırsız biri artık oda ugraşamıyor ve sürekli tartışıyoruz babamla çok iyiyiz sabırlı ama onunada anlaşamadıgımız konular oluyor mesela ben okuma tarafındayım babamda öyle okula gitmedigimde nedenini sorar vs. ama okumak istemesem pek karşı çıkmaz :( of çok çaresizim kendimi çok yanlız hissediyorum :(

Ben anlamadım..
Annenizin size karşı zamanında sabırlı olduğunu kendiniz söylemişsiniz ama şimdi neden beni idare etmiyor diyorsunuz?
15 yaşındasınız,küçüksünüz ama çocuk değilsiniz annenizin de kendine ait sorunları olabilir bunun farkında değil misiniz?
Babanızla olan sorunu ise hiç ama hiç anlamadım!

15 yaşındasın diye herkes seni anlamak zorunda değil ki canım.
biraz da sen anneni anlamaya çalışsan?
belki o da menopoza giriyordu, belki ev işlerinden bıkmış usanmıştır, belki daha farklı problemleri vardır.
anlattığına göre çok iyi bir annen baban varmış daha ne istiyorsun anlamadım...

Sorunun ne ? :31:
Anne babanın gayet anlayışlı olduğunu söylemişsin, şanslısın o zaman.
Birazda sen onları anlamaya çalış bakalım ne olcak.

ailenin de evli,yorgun,stresli insanlar olduklarını unutma canım. onların da sıkıntıları vardır. bi yandan iyi çocuk yetiştirmeye çalışmak,hayat şartları derken her zaman anlayışlı olamaz insanlar. onlara yüklenme. her zaman ailene ihtiyacın olacak, onların da sana ihtiyacı olacak.

Canım biraz daha sabırlı ve anlayışlı olursan belki aradaki bu çekişmeler olmaz kimsenın ailesi maalesef dört dörtlük değil bizde çoğu kez ters düşüyoruz ki 23 yaşındayım benımde annemle babamla anlaşamadığım konular oluyor ama o kadar onemsenecek şeyler değil bence olur her ailede üzülme

sağolun moral verdiniz =) ben bazen arkadaşlarımdanda uzaklaşıyorum ailemde böyle yapınca kendimi iyice yalnız hissediyorum =) tek sorun bu ayrıca ben maalesef çok duygusalım :(

iyide 15 yaşında ergensin diye herşey senin isetdiğin gibi olacak değil ya. ben 15 yaşımdayken hem okula gidiyor hemde çalışıyordum. ve hafta sonlarıda evi dip bucak temizliyordum bide üstüne misafir ağırlıyordum buna rağmen sesimi çıakrtamazdım. birde sen sabırlı olmayı denesen ne güzel olur. demekki annenin sabrını taşırmışsın artık. sabırlı olmayı öğrenmelisin hayat çok zor.

Back
X