Ailem sabrımı taşırdı taşıracak

Başka türlü birikmez ki şimdi doğudayız ondan birikiyor .
Bence sizin maaşınızı direk koymanız şu an farketmeseniz de sonradan batar bence hem siz hem eşiniz belli Bi yüzdesini koysun ileride benim de Doğuya gitme gibi durumum var sessiz sakin güvenli Bi yer istiyorum hangi şehirdesiniz memnun musunuz

Anneniz sizin kesenize neden karışıyor ki? İster bi köşe de biriktirirsiniz ister bi günde yer içersiniz.Kendi özgürlüğünü kazanan yaşınızı başınızı almış bi bireysiniz sizde.Bu kadar karışmamalı.Kardeşiniz konusunda da bin lira,iki bin lira para göndermek hemde sadece hediye alsın diye bi ihtiyacı yokken göndermek,cidden her ablanın abinin yapacağı şeyler değil.Sömürüldüğünüzü düşünmeye başladım.Anladığım kadarıyla zaten düşünceli bi ablasınız zaten kutlayacaktınız büyük ihtimal ne diye çiçek alma para yolla diye ima eder ki bi anne.

Afedersiniz ozur dileyerek soyleyecegim de
Essek kadar kadina avukatlik gunu diye para mi gonderilir yahu?
Cocuga verilir para bayramlarda. Pes annenize.
Çiçek yerine para göndermişler . Yani kendileri gönderebilir katılamam ama baban bu kadar yolladı ben bu kadar deyip .Anne şimdi benim hesabımda para çöm yok deyince para istemedik diye çıkılmalarına da deli oldum.besbelli istedi

Bence sizin maaşınızı direk koymanız şu an farketmeseniz de sonradan batar bence hem siz hem eşiniz belli Bi yüzdesini koysun ileride benim de Doğuya gitme gibi durumum var sessiz sakin güvenli Bi yer istiyorum hangi şehirdesiniz memnun musunuz
Pek memnun değilim .yazmayım direk neresi olduğunu ifşalarım ama hiç kolay değil baya zorlanıyoruz.

Çiçek yerine para göndermişler . Yani kendileri gönderebilir katılamam ama baban bu kadar yolladı ben bu kadar deyip .Anne şimdi benim hesabımda para çöm yok deyince para istemedik diye çıkılmalarına da deli oldum.besbelli istedi
Bosverin. Sizin aile komple bir tuhaf zaten.

Anneniz sizin kesenize neden karışıyor ki? İster bi köşe de biriktirirsiniz ister bi günde yer içersiniz.Kendi özgürlüğünü kazanan yaşınızı başınızı almış bi bireysiniz sizde.Bu kadar karışmamalı.Kardeşiniz konusunda da bin lira,iki bin lira para göndermek hemde sadece hediye alsın diye bi ihtiyacı yokken göndermek,cidden her ablanın abinin yapacağı şeyler değil.Sömürüldüğünüzü düşünmeye başladım.Anladığım kadarıyla zaten düşünceli bi ablasınız zaten kutlayacaktınız büyük ihtimal ne diye çiçek alma para yolla diye ima eder ki bi anne.
Kesinlikle kutlayacaktım zaten ama zoruma gidiyor ima etmeleri bile sonra da biz senden para istemedik diyorlar

Pek memnun değilim .yazmayım direk neresi olduğunu ifşalarım ama hiç kolay değil baya zorlanıyoruz.
Anladım bana özelden yazar mısınız sadece peki benim de erkek arkadaşımın zorunlu hizmeti olacak muhtemelen onun yanına gideceğim evlenirsek o yüzden soruyorum

Anneniz daha çok çiçek gönderme demek için aramış sanki param yok demek yerine bu yıl çok uçuk hediye alamayabilirim deseydiniz sorun yokmuş aslında ya da direk şu hediyeyi alacağım. Onun dışında yaşanmışlıklar varsa ve biriktiyse ondan kaynaklı ani tepki vermiş olabilirsiniz sizi de anlıyorum. Çok üzerinde durmayın derim zaten artık evlisiniz çok yüz göz de olmazsınız.

Ya bir de bana vicdan yaptırıyorlar . Kendimi de o kadar kötü hissettim ki
annenize ofkelenecek sinirlenecek bir şey yok anneniz sizin çalışan olduğunu biliyor sonuçta o da sizin için söylüyor kendinize harcayın diye haksizda değil anlattiklariniza göre daha yeni evlisiniz mal mülk için bu kadar acele etmeyin demek istemiştir

Hediye gönülden koparsa gönderilir.
Kız kardeşine hediye gönderme konusu annene mi kalmış ?
Annene pek laf düşmüyor ama sende kendine niye eziyet ediyorsun?
O günler bir daha gelmiyor.

Tadını çıkart, daha sonra birikimini yaparsın.

Hediye gönülden koparsa gönderilir.
Kız kardeşine hediye gönderme konusu annene mi kalmış ?
Annene pek laf düşmüyor ama sende kendine niye eziyet ediyorsun?
O günler bir daha gelmiyor.

Tadını çıkart, daha sonra birikimini yaparsın.
Ya bizim durumumuz biraz farklı doğuda memuruz .zaten gezilecek tat alınacak bir yer seneye tayinciyiz .Ne birikirse kar gidince güzel bir ev alalım hayalindeyiz

Ya bizim durumumuz biraz farklı doğuda memuruz .zaten gezilecek tat alınacak bir yer seneye tayinciyiz .Ne birikirse kar gidince güzel bir ev alalım hayalindeyiz
Doğuda bizde öyle yaptık.ekstra verilen parayla güzel bi birikim elde ettik.hele ki küçük bi şehirde çalışıyorsanız gezilecek görülecek hiç bir yeri olmuyor.E bi de koronadan nereyi gezeceksin ki.Şimdi batıda büyük bi şehirdeyiz aldık evimizi mis gibi oturuyoruz borçsuz harçsız.İstediğimiz gibi de gezecektik ama kısıtlamalardan mümkün olmuyor maalesef.

Anne yönlendirmeye çalışmış sizi. Çiçek yollama para yolla demiş. Fakat kimin kime ne hediye alacağına ya da almayacağına da karar vermek biraz sınırı aşan bir davranış. Siz de gereksiz açıklama yapmışsınız. Tamam anneciğim diyip kapatacaktınız. Durumunuza göre ya da istiyorsanız yaptığınız sizle kardeşiniz arasında. Anne biraz kontrolcü gibi. Yeni evliyseniz alışamamış olabilir yeni düzene anneniz.

Doğuda bizde öyle yaptık.ekstra verilen parayla güzel bi birikim elde ettik.hele ki küçük bi şehirde çalışıyorsanız gezilecek görülecek hiç bir yeri olmuyor.E bi de koronadan nereyi gezeceksin ki.Şimdi batıda büyük bi şehirdeyiz aldık evimizi mis gibi oturuyoruz borçsuz harçsız.İstediğimiz gibi de gezecektik ama kısıtlamalardan mümkün olmuyor maalesef.
İnşallah darısı bize .çok küçük yaşadığımız yer zaten akşam 5 Ten sonra yasaklar yokken bile sokaklarda kimse olmaz .bir iki küçük market var başka da bir şey yok zaten

İnşallah darısı bize .çok küçük yaşadığımız yer zaten akşam 5 Ten sonra yasaklar yokken bile sokaklarda kimse olmaz .bir iki küçük market var başka da bir şey yok zaten
İnşallah gönlünüzdeki gibi bi eve sahip olursunuz.Bilmez miyim hiç geldiğimiz yerde öyleydi.3 sene kaldık bizde.

ben sana ve @Alys e takılayım demiştim hani benim paralar diye de

esprisi bile çok çiğ geldi de yazamamıştım

ya bir de hani bu sene mesleğe başlar heves etmiş vs dersin de 4 yıldır avukat olan birine "avukatlar günü hediyesi hesabına para geçtim" demek benim nezdimde hakarettir

çok ciddiyim "avukatım ben, dilenci değil" derim en basiti

(konu sahibi arkadaşım sözüm size değil de bunu normalleştiren kardeşiniz ve ailenize, yani amcası teyzesi para veriyor ve bunu garip dahi bulmuyorlar)

mesela ofis kirasını almasalar bu ay iyi olur aslında, maksat ayağımız alışsın :))))
Ya size ne sorucam yukarıda bir mesajda Bağkur ödemesin mesela yazmışsınız ya o isteğe bağlı bir şey mi yoksa annem kesin yatırılması gerekiyor da biz ödeyemedik onu mu demeye çalışmış beni kandırıp

Aynısını görümcen istese tepkin ne olurdu ? Bu soruya cevap ver önce . Eşinle mantıklı olarak karar vermişsiniz , çocuk olmadan birikiyor ne birikirse . Ama tüm maaşını da birikim için ayırma , elini kuru yere getirme . Yeyin, için , gezin . Doğuda görev yapan arkadaşlarım mesela her ay günübirlik gezilere giderdi .
Annen kardeşini korumak istemiş bence , ayrıca her günü böyle 2k gibi bir meblağ ile kutlamayın bence . Nereye kadar ???
Ben sabrınızı zorlamasa anneniz buraya yazacağınızı düşünmüyorum. Ne iyi amca , teyze var sizde , okumuş avukatım diyen bir yeğene para gönderiyorlar . Annenize bayıldım , ne güzel organize etmiş herkesi .

Aynısını görümcen istese tepkin ne olurdu ? Bu soruya cevap ver önce . Eşinle mantıklı olarak karar vermişsiniz , çocuk olmadan birikiyor ne birikirse . Ama tüm maaşını da birikim için ayırma , elini kuru yere getirme . Yeyin, için , gezin . Doğuda görev yapan arkadaşlarım mesela her ay günübirlik gezilere giderdi .
Annen kardeşini korumak istemiş bence , ayrıca her günü böyle 2k gibi bir meblağ ile kutlamayın bence . Nereye kadar ???
Ben sabrınızı zorlamasa anneniz buraya yazacağınızı düşünmüyorum. Ne iyi amca , teyze var sizde , okumuş avukatım diyen bir yeğene para gönderiyorlar . Annenize bayıldım , ne güzel organize etmiş herkesi .
Para istemedim diyor annem baya da kırıldı ama dedikleri ona gelmiyor mu ? Yoksa niye sabahın 9 unda arayıp bunları desin

Back
X