- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
canım tam okuyamadım bılmıyorum bunu söyleyen oldummu kayınvaldenler yokmu onlara gıtsen belkı onlarda ıyı davranmayabılır ama senın aılenın yapması senı daha cok etkıler enazından onlara eldersın bazı sylerı görmemezlıkten gelırsın hem torunları olunca belkı sana ıyı davranırlar bunu da bır dusun
cnm arkadaşın kan hastalığı varmış doğumu Ankara'da takip olduğu yerde yapması gerekiyormuş, bi de kan gerekecek akrabalarının yakınında olması lazım...bi de uçağa almıyorlar diye erken gitmek zorunda kalmış ailesinin yanına...
eşinin ailesi hastalığını bilmiyormuş zaten İzmir'deler... bilseler de bir evin bir oğluymuş eşi ondan telaş ederler diye söylememişler... doğumdan sonra evine geri döncek eşiyle de konuşmuşlar azcık sabretmesi gerek maalesef... bebişi ve kendi sağlığı için...
Evlat ayrımı yapan bir anne asla iflah olmaz.
Hepsini eşit ay taşıdın doğurdun bu kayırmak niye?
İleride ablaların annen sana muhtaç olurlar da öyle anlarlar bazı şeyleri...
Eğer mümkünse hastaneye yatmanın yollarını bul. O evde kalma,
Tek de olsan hastanede kal, itilip kakılmaktan iyidir.
rica ederim cnm sen yoktun ondan yazıverdimcnm tşkler çok güzel özetlemişsin
Allah yardımcın olsun.aileden olunca insana daha ağır geliyor.
pis7 li doğumdan sonra yalnız mı olacaksın?yakın olsaydık sana kesinlikle yardımcı olurdum.
az sabret günler geçmiyordur senin için ama evine geldiğinde inan bana bir " oh " diceksin.evladınla oyalanıcaksın mutluluğun o olacak.
Ailen ama üzülrek söylüyorum mesafeni koy araya.çünkü hiç kimse senden ve evladından daha değerli değil ayrıca doktorun en iyisini bilir.tabiri caizse "he" de geç.
rica ederim cnm sen yoktun ondan yazıverdim
bugun nasılsın cnm? bak canın sıkıldıkça gir kkya yaz bişeyler ya da birkaç konu oku bebekle hamilelikle ilgili için açılır rahatlarsın, canın boş yere sıkılmaz
tşkler canım benim.bugün de ne bileyim tatlım aynı hergün yeni birşey söylüyor.kulak tıkıyıp duymayım diyorum ama nereye kadar kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum şuraya geldim ben birşey söyleyince dallanır budaklanır he diyip geçiştiriyrm tatlım
tatlım sen üzme kendini, bebişini düşün bak ne güzel ki yüreğin sevgi dolu kıyamıyorsun kimseye aman sıkıntı olmasın diye düşünüyorsun
boşver sen gel bizle dertleş
bebiş nasıl kıpırdanıyor mu annesi?
sen o meleği düşün üzme kendini o da hisseder seni
bu arada kızın mı olcak oğlun mu? isim düşündünüz mü?
şimdi burda ailenden ve sorunlardan bahsederek canını daha da sıkma güzel şeylerden bahsedelim senin de moralin yerine gelsin
ewet cnm çok haklısın bebişim iyi kıpırdıyor teyzesi kızım olucak allah kısmet ederse saglıklı bir şekilde inşlh.
Bence hiç üzülmeyin ve kendinizi doldurmayın. Belkide hamile psikoloji hassassınız olaylar bu yüzden size abartılı geliyor.Anne kardeş can kan kıyamaz onlar size.Hastaneler hemşiler sağlık memurları zaten gerekeni yapıyorlar.Hiç o durumda kalan varmı Allah yardım eder üzülmeyin.Bebişcik şu an sizin her stresinizi yaşıyor ona bunu yapmaya hakkınız yok. Dua edin enerjinizi bebeğinize kullanın
Gerçekten üzüldüm durumuna canım yaYakın olmuş olsaydıkda elimden birşey gelseydi.Allah sağlık versinde kimselere muhtaç etmesin.Bizler dışardan insanların yaptıklarını çok görürken kendi yakınımız dediğimiz insanlar bunları yaparsa el ne yapmazki?Allah yardımcın olsun kafana çok takmamaya çalış.Sağlığın ve bebeğin için bazı şeylere göz yummak zorunda kalabilirsin.Hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yapta evine geçersin inşallah.Allah annene ve ailenede vicdan korku versin.
herkese iyi geceler kızımla uykumuz geldi öptk sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?