aaa normal doğursun da bir an önce gitsin
üstelik hastasınız ve 5 yıldır bu bebeği bekliyorsunuz
sizin yerinizde olsam doğuma kadar dişimi sıkarım
sonra da o abla olacak bencili de silerim hayatımdan
bir daha da yüzüne bakmam terbiyesizlik resmen
ama canım anne çocuğunu canı gibi sever birde hiç bişey yok diyosun aranızda nasıl olabilirki hamilelik duygusallığı olmasın
canım tüm geçmişi okudum
öncelikle 5 yıldan sonra bebişin oluyor inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde doğumunu yaparsın
şimdi sana ne desek boş sonuçta ailendir atsan atılmaz satsan satılmaz aile olunca mecbur sevmesek de sorumluluklarımız var onlara karşı
maddi durumun var ama eşin üzülmesin aklı sende kalmasın diye ayrı ev ve bakıcıyı düşünmüyorsun bir yönden haklısın da... insan ailesini eşi de olsa kötüleyemez, zor bir durum yani... ama bence siz doğumdan sonra evinize dönünce imkan bulursanız daha iyi bir ev tutun hani konteynır zor olur ya da k.validenize gidin sonuçta tek erkekmiş eşin o yüzden oğlumuzun çocuğu deyip el üstünde tutarlar hem torununuzu her zaman göremezsiniz diye geldim dersin, tabii doğumdan ve tüm herşey yolunda olduktan sonra...
o zamana kadar da artık kulaklarınızı olumsuzluklara mecbur tıkayıp sabretceksiniz evladınız için
aklınıza geldikçe onla dertleşin güzel annelikle ilgili bebek bakımıyla ilgili kitaplar okuyun, kkdaki hamilelik ve annelik sayfalarını okuyun hoşunuza gidecek, size moral veren şeylerle uğraşın eğer internet konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız (hani kota aşımı vs.)
kendinizi böyle şeylerle oyalayın, mesela çocuğunuza bişeyler örün kışın giysin diye... hani öneriler çoğaltılabilir
madme insanlar sadece kendini düşünüyor sizi dinlemiyor siz de o zaman öyle olun
ha acımasızlık değil bu sen de evladını ve sağlığını düşünmek zorundasın
annenin davranışını tasvip etmiyorum anne evladını herşeyden önce düşünmeli ama o da öyle biri demek ki... saygı duymak lazım napalım
ablanın biri kendi halinde işinde gücünde hadi onu geçtim öbürü bir anne üstelik sen yardım etmişsin bunları unutmuş bayram mahvolcak dio, ya tatiline sonra bak sağlık daha önemli... neyse o zaten karışmasa da olur yani evli barklı kadın
velhasıl, sen de bundan sonra mesafe koyarsın aranıza, ha asla gelmem deme ama eşinle gelirsin annene o kadar, aradğında konuşursunuz ama bu kadar samimi olmazsın hepsi bu...
sen üzme kendini bebişine odaklan, gerisi boş...
ailen maalesef çok bencil ve duyarsız özellikle ablana bende sinir oldum ama çarem yok diyorsun mecburen doğuma kadar katlanacaksın canım
Allah hayırlısıyla kurtarsın seni canım
daha doğuma zaman olduğu için belki anneniz köydeki işlerini halledip doğumda sıkıntısız yanınızda olmak istemiştir.bence hormonlarınızdan kaynaklı fazla alıngan ve fazla duygusalsınız.ablanız konusuna gelince çok fazla yorumda bulunamıyorum ama olayları yeğeninizin doğru aksettirdiğinden emin olmalısınız..ablanızla konuşmanızı yapın gerekirse şuanda da bayramdada sizinle ilgilenmek zorunda olmadıklarını bildirin..şuan sizin ve bebeğinizin sağlığınız açısından orada olmanız sizin ailenize bağımlı olduğunuzu göstermez,içinizdeki gücün farkına varın kimseye ihtiyacınız yok unutmayın,gerek duyduğunuz ilgiyi eşiniz sunuyordur ve sunacaktır...
canım,inan çok üzüldüm durumuna..sadece bebeğini düşün,onun sağlığı için herşeye katlanmaya çalış..geçici bir süre,Allah yardımcın olsun.mecbursun çünkü.ablan için bişey demek istemiyorum,ağır konuşurum çünkü.bencil! ama var böyle aileler..annem de senin yaşadıklarının benzerini yaşamış.ben daha 1 yaşındaymışım ,bir gece anneannemin ineği doğum yapmaya başlamı.anneannem tek başına doğurtamamış,anneme seslenmiş.annem tam gidiyorken ben uyanmışım.peşinden koşup ağlamaya başlamışım,yerler buzlu kara kış.annem "anne kadesa uyandı peşimden geliyor yerler kaygan ben nasıl geleyim aşağıya" diyormuş anneannem "gel,kadesayı bırak gebersin sen gel.."diye bağırmış..annem hala anlatır bunu..yani torununun ölmesi ineğin doğumundan daha önemli düşün :) senin hikayeni dinleyince aklıma geldi.
tüm yazılanları okumadım ancak k.validenler nerede yaşıyor?
daha doğuma zaman olduğu için belki anneniz köydeki işlerini halledip doğumda sıkıntısız yanınızda olmak istemiştir.bence hormonlarınızdan kaynaklı fazla alıngan ve fazla duygusalsınız.ablanız konusuna gelince çok fazla yorumda bulunamıyorum ama olayları yeğeninizin doğru aksettirdiğinden emin olmalısınız..ablanızla konuşmanızı yapın gerekirse şuanda da bayramdada sizinle ilgilenmek zorunda olmadıklarını bildirin..şuan sizin ve bebeğinizin sağlığınız açısından orada olmanız sizin ailenize bağımlı olduğunuzu göstermez,içinizdeki gücün farkına varın kimseye ihtiyacınız yok unutmayın,gerek duyduğunuz ilgiyi eşiniz sunuyordur ve sunacaktır...
allah seni öz aileni ıslah etsin...
allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
canım takma kafana yaradan sana mutlaka sahip çıkar...
iyi geceler hanımlar,kimse ile dertleşemiyorum... Ben yaklaşık 7 buçuk aylık hamileyim ve doğum için annemin evine geldim gelmez olsaydım, ben geldim anam hemen köye kaçtı işlerim var diye ben ankarada evde yalnız kalıyorum ewde bir ablam var ama oda çalışıyor ve hep suratı asık işten gelince konuşmaz iftarını açar banyosunu yapar yatar hep bôyledir.bir tane daha ablam var oda herşeyi ben bilirim havalarında.ben doguştan kan hastasıym dogumum sezaryan olacagı için evli olan ablam ille normal dogur diyor e ne yapıyım dr.sezeryan dedi zaten bende sezeryan istiyorum ablam bunu anlamak istemiyor illede diyor bende aynı hastalıktandım beni sezeryan yaptılar çok zorlandım sen normal dogur diye baskı yapıyor kırılmasın die ses çıkarmadım.meger düşüncesi farklıymış.dün ilk okula giden yegenim dediki teyze annemle babam senin hakkında çok kötü konuştular dedi sana diyolarki.pis7li nin kurban bayramında dogurması bayramımızın içine etti bari normal dogursada ayaklansa gitse ewine demişler.bunu duydum kafamdan kaynar sular döküldù çok üzüldüm anam desen ewlat ayırt ediyor ben geleli 15 gün oldu anam bile köyde işlerini benden önemlı tutuyor.eşıme anlatamam bu olanları çok uzulur ewıme gıdemem dogurmak ıcın konteynırda kalıyoruz yer müsaıt değıl hastalıgımdan dolayı kaldiğm yerdekı drlar ankaraya sevk ettı.esıme dıyorum aşkım özledım senı geleym evımıze doguma geleyım dıyorum olmaz aşkım sızın saglıgınız ònemlı annenler ablanlar sana destek olur dıyor benım ne durumda oldugumu bılmıyor garıbım . Hanımlar ıçımı dökmek ıstedım nasıl geçecek 2,5 ay akıl verin bana çok yalnızım
cnm arkadaşın kan hastalığı varmış doğumu Ankara'da takip olduğu yerde yapması gerekiyormuş, bi de kan gerekecek akrabalarının yakınında olması lazım...bi de uçağa almıyorlar diye erken gitmek zorunda kalmış ailesinin yanına...canım tam okuyamadım bılmıyorum bunu söyleyen oldummu kayınvaldenler yokmu onlara gıtsen belkı onlarda ıyı davranmayabılır ama senın aılenın yapması senı daha cok etkıler enazından onlara eldersın bazı sylerı görmemezlıkten gelırsın hem torunları olunca belkı sana ıyı davranırlar bunu da bır dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?