Ailem sevdiğim insanı istemiyor her an kaçabilirim napmam lazım?

Uzzmtn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
35
6
1
Öncelikle herkese merhaba, sevgilimle 2 senedir birlikteyiz hatta şu an asker de. Ailesiyle tanıştım hepsi çok iyi insanlar ve gercekten ailesiyle aram da ki bağ çok güçlü sürekli görüşüyorum. Benim ailem hiç bir şekilde destek olmuyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekil de istemiyorlar sebebi de asker de olup işi olmadığı için babam kesin ve net hiç bir şekilde seni vermiyorum hatta kapı orda gidebilirsin ama benim seni onları vermemi bekleme dedi. Ben İstanbul’da yaşıyorum o Tekirdağ da o yüzden benim ailem destek değil köstek oluyor. Napıcağımı hiç bir şekil de bilmiyorum.

Öncelikle herkese merhaba, sevgilimle 2 senedir birlikteyiz hatta şu an asker de. Ailesiyle tanıştım hepsi çok iyi insanlar ve gercekten ailesiyle aram da ki bağ çok güçlü sürekli görüşüyorum. Benim ailem hiç bir şekilde destek olmuyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekil de istemiyorlar sebebi de asker de olup işi olmadığı için babam kesin ve net hiç bir şekilde seni vermiyorum hatta kapı orda gidebilirsin ama benim seni onları vermemi bekleme dedi. Ben İstanbul’da yaşıyorum o Tekirdağ da o yüzden benim ailem destek değil köstek oluyor. Napıcağımı hiç bir şekil de bilmiyorum.

Cok iyi ya adam askerde ailesine mi kacacaksin :KK70:

Tatlım aklın varsa aileni dinle, seni seviyorsa ikna eder bi türlü aileni. Bundan 6 ay önce bende ailelerin önyargılı olduğunu düşünüyordum çoğu zaman, ama İnan bana var bi bildikleri. Tecrübe ile sabittir bunu bilir bunu söylerim

Sakın kaçmayın.
Bitirsin askerliğini düzgün bir iş bulsun.öyle çıksın ailenizin karşısına.

Hayır siz de mi sorun etmiyorsunuz işsiz askerde olan birine kaçmayı? Bu mudur kendinize reva gördüğünüz gelecek?

İşsiz ve askerde olan birine kacip ne yapacaksin? Gidip kaynana yaninda mi oturacaksin? Cocugun evi var mi? Kaynananin evine girersen muhtemelen oradan cikamayacaksin. Sonra güçlü baginizi gorursunuz.

Bi dur cocuk askerden gelsin bir iş bulsun ayri ev acacak duruma gelsin. Sonra illa evlenecegim diyorsaniz ailenize soylersiniz yine kabul etmezlerse nikah kiyacaginizi soyleyin ister katilirlar ister katilmazlar. Ne kacmasi?

Benim kuzenimi erkek arkadasinin ailesi istemiyordu adam evlenecegiz dedi nikahi basti. İşi gücü var kimseye muhtac olmadan ayri bir yerde yasiyorlar.
Azcik akilli olun.

İşsiz ve askerde olan birine kacip ne yapacaksin? Gidip kaynana yaninda mi oturacaksin? Cocugun evi var mi? Kaynananin evine girersen muhtemelen oradan cikamayacaksin. Sonra güçlü baginizi gorursunuz.

Bi dur cocuk askerden gelsin bir iş bulsun ayri ev acacak duruma gelsin. Sonra illa evlenecegim diyorsaniz ailenize soylersiniz yine kabul etmezlerse nikah kiyacaginizi soyleyin ister katilirlar ister katilmazlar. Ne kacmasi?

Benim kuzenimi erkek arkadasinin ailesi istemiyordu adam evlenecegiz dedi nikahi basti. İşi gücü var kimseye muhtac olmadan ayri bir yerde yasiyorlar.
Azcik akilli olun.

Azıcık akıllıyız çok şükür hemen kaçalım demedik zaten evi var çok şükür ki en son ki çare diyoruz bizde kaçamaya hevesli değiliz

A

Hayır tabi ki keşke iyice okuyup dalga geçmeden cevap yazsanız askerden geldikten sonra.

Askerden gelince issiz gucsuz nereye kaciyorsun arkanizdan kovalayan mi var? Kaynanam diye konu acarsin sonra.

Sakın kaçmayın.
Bitirsin askerliğini düzgün bir iş bulsun.öyle çıksın ailenizin karşısına.

Hayır siz de mi sorun etmiyorsunuz işsiz askerde olan birine kaçmayı? Bu mudur kendinize reva gördüğünüz gelecek?
AŞ’lerden geldikten sonra işi hazır ailem askerde olduğunu bildiği için işi yoktur diye engelleme yapıyor anlatabildim umarım.

Ailenin rızası olmayan her şeyin sonu kötü oluyor ben bunu bilir bunu söylerim. Aileniz haksız da değil ayrıca, şu an çok seviyor olabilirsiniz ama kaynanayla oturma, geçim sıkıntısı gibi şeyleri yaşayınca aşk falan kalmıyor ortada. Üzgünüm yani hayat maalesef o kadar toz pembe değil.

Azıcık akıllıyız çok şükür hemen kaçalım demedik zaten evi var çok şükür ki en son ki çare diyoruz bizde kaçamaya hevesli değiliz

Iyi o zaman bekleyin gelsin iş bulsun evlenirsiniz. Ailenizin tek derdi işsiz olmasiysa iş bulunca sorun kalmaz belki ama nolursa olsun ayri ev acip, evi gecindirecek duruma gelmeden kacmayin bari illa kacacaksaniz. Kacmak uzereyim diye baslik atip kacmaya hevesli degilim diyorsunuz.

Ailenin rızası olmayan her şeyin sonu kötü oluyor ben bunu bilir bunu söylerim. Aileniz haksız da değil ayrıca, şu an çok seviyor olabilirsiniz ama kaynanayla oturma, geçim sıkıntısı gibi şeyleri yaşayınca aşk falan kalmıyor ortada. Üzgünüm yani hayat maalesef o kadar toz pembe değil.
Evi var ve annesiyle oturmamak için gelmesini bekliyoruz

Evi var ve annesiyle oturmamak için gelmesini bekliyoruz

Gelmesini bekleyin, işi gücü elinde askerliğini yapmış olarak düzgünce gelsin istesin o zaman. Kaçtığınız zaman saygı falan görmezsiniz onun ailesinden. Tersine "Oğlumuza çok hevesli bak kaçtı geldi" derler.

Bekleyin. Askerden gelsin, işe girsin. Düzen kursun. Belki ailenizin fikri değişir. Allah aşkına kaçmayın. Kaçanlardan hayatını iyi devam ettiren sayısı çok az. Böyle şeylerin sonu çok nadir iyi bitiyor.
Hayırlısı bekliyorum ama bekledikçe konu açıldıkça evde şiddete yönelik olaylar olabiliyor

Back
X