- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Problem değil kötü şeyler olmasın diye bu forumu açtım çünkü çevrem de bu konuları paylaşabileceğim insan yok
Burda kimse cikipta demezki, kacin ailenizi dinlemeyin vs vs..
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problem değil kötü şeyler olmasın diye bu forumu açtım çünkü çevrem de bu konuları paylaşabileceğim insan yok
Bekleyin. Askerden gelsin, işe girsin. Düzen kursun. Belki ailenizin fikri değişir. Allah aşkına kaçmayın. Kaçanlardan hayatını iyi devam ettiren sayısı çok az. Böyle şeylerin sonu çok nadir iyi bitiyor.
İnşallah umarım öyle olur
Onu kast etmiyorumAy iyi o zaman kaç koşa koşa ne diyeyim bacım
Hayırlısı++++
Kaçmak = apar topar evlilik + pişmanlık
Kaçıp da pişman olmayanı görmedim
aynen bekliyorumAmayenGEnC e katiliyorum. Biraz konuyu cok dillendirmemekte fayda var, is inada binmesin.
Simdilik askerse zaten, beklemekten baska cozum yok.
Amin inşallahBurda kimse cikipta demezki, kacin ailenizi dinlemeyin vs vs..
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Bekliyorum zatenBiraz bekleyin çocuk askerden gelsin, iş bulsun. Baban haklı neyle geçiniceksiniz?
Kac bence kaç da gör bakalim nasil oluyormus. Sonra gelir burda anlatirsin nasil uzuldugunu.Öncelikle herkese merhaba, sevgilimle 2 senedir birlikteyiz hatta şu an asker de. Ailesiyle tanıştım hepsi çok iyi insanlar ve gercekten ailesiyle aram da ki bağ çok güçlü sürekli görüşüyorum. Benim ailem hiç bir şekilde destek olmuyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekil de istemiyorlar sebebi de asker de olup işi olmadığı için babam kesin ve net hiç bir şekilde seni vermiyorum hatta kapı orda gidebilirsin ama benim seni onları vermemi bekleme dedi. Ben İstanbul’da yaşıyorum o Tekirdağ da o yüzden benim ailem destek değil köstek oluyor. Napıcağımı hiç bir şekil de bilmiyorum.
Tamam anlaştıkKac bence kaç da gör bakalim nasil oluyormus. Sonra gelir burda anlatirsin nasil uzuldugunu.
Ne varmış cevaplarda?Kızın verdiği cevaplara bak heleYol orda kızım kaç
![]()