Ailem sevdiğim insanı istemiyor her an kaçabilirim napmam lazım?

Bekleyin. Askerden gelsin, işe girsin. Düzen kursun. Belki ailenizin fikri değişir. Allah aşkına kaçmayın. Kaçanlardan hayatını iyi devam ettiren sayısı çok az. Böyle şeylerin sonu çok nadir iyi bitiyor.

++++
Kaçmak = apar topar evlilik + pişmanlık
Kaçıp da pişman olmayanı görmedim

Öncelikle herkese merhaba, sevgilimle 2 senedir birlikteyiz hatta şu an asker de. Ailesiyle tanıştım hepsi çok iyi insanlar ve gercekten ailesiyle aram da ki bağ çok güçlü sürekli görüşüyorum. Benim ailem hiç bir şekilde destek olmuyor. Erkek arkadaşımı hiç bir şekil de istemiyorlar sebebi de asker de olup işi olmadığı için babam kesin ve net hiç bir şekilde seni vermiyorum hatta kapı orda gidebilirsin ama benim seni onları vermemi bekleme dedi. Ben İstanbul’da yaşıyorum o Tekirdağ da o yüzden benim ailem destek değil köstek oluyor. Napıcağımı hiç bir şekil de bilmiyorum.
Kac bence kaç da gör bakalim nasil oluyormus. Sonra gelir burda anlatirsin nasil uzuldugunu.

Yıl olacak 2019 hala kaçmaktan göçmekten bahsediyorsunuz. Ne kaçması ayol kaçmak neymiş kimden neyden kaçıyorsunuz. Yetişkin insanlarsınız gider istediğiniz gibi evlenir evinizde oturursunuz bu kadar. Ama ailenin onayı yoksa o adamda bir bit yeniği mutlaka çıkar aileni dinle. Adam daha askerde bak bakalım ne olacak. 40 tane psikolojık buhran geçirip 40 kere sevgililerinden ayrılıyorlar erkekler askerde. Sen aileni dinle.

Back
X