- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Erkek olsa dayak yemeyecekti ama buraya doluşmuş aklın başına geldi mi, ders almışsındır umarım bıdı bıdısı.
Cinayet işleyenlere sorun cinayete karşılardır ama haklı gerekçeleri vardır. Buradaki ailenin de var tabi neymiş kızları cinsel içerikli konuşmalar yapmış. Vauuvvv kafasına vura vura aklını başına getirelim o zaman. Bizim kadınlar da bir alkış bir alkış. Ama yine de şiddete karşılardır.
Eve döndüm zaten olay eylül ayında oldu
Kendine gülOweiaa
Lütfen anlatacaklarım için beni yargılamayın bana kızmayın pişmanım zaten. Canım sıkılıyordu ve fake sosyal medya hesabımdan erkekleri işletiyordum eğlenceli geliyordu bana. Eylül ayında aileme yakalandım ve erkeklerle yaptığım cinsel içerikli konuşmalar, küfürlü konuşmalarımın hepsi ortaya çıktı gördüler. İntihara kalkıştım korktum yapamadım Babamdan ve annemden aynı anda odamda dayak yedim darp edildim her yerim kan yara bere içinde kalmıştı. Babam evden çıktı gece sarhoş olarak geri geldi sonra kusup bayıldı ambulans geldi bunun üzerine annem bana beddualar etti.Sabah uyandım eşyalarımı alıp iki hafta civarı bir tanıdığımızın evinde kaldım ne o evi nede o odamı görmek istemiyordum. Olayın üstünden zaman geçmesine rağmen bana travma oldu ambulans ve yediğim dayaklar aklımdan çıkmıyor ansızın hatırlıyorum ve gözlerim doluyor. Anne babamın yüzüne bakarken o anlar aklıma geliyor onlardan soğuyorum. Psikoloğa götürdü beni tanıdığım ama işe yaramadı. Etkisinden nasıl tam olarak kurtulabilirim? Bana yardım edin nolursunuz ben bu durumdan çok sıkıldım
Eleştirmek için sormuyorum.Yakaladılar işte baya
Kes lan beğenemediysen yorum yapmaErkekleri işlettiği gibi bizim klubüde işletiyor
Bizide işletiyor galibaDün açtığın konu
Sen Ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Yani şimdi insanları işletecek kadar aklı başında olan insanın da yediği dayak bu kadar travma yaratmaz dürüst olalım.Lütfen anlatacaklarım için beni yargılamayın bana kızmayın pişmanım zaten. Canım sıkılıyordu ve fake sosyal medya hesabımdan erkekleri işletiyordum eğlenceli geliyordu bana. Eylül ayında aileme yakalandım ve erkeklerle yaptığım cinsel içerikli konuşmalar, küfürlü konuşmalarımın hepsi ortaya çıktı gördüler. İntihara kalkıştım korktum yapamadım Babamdan ve annemden aynı anda odamda dayak yedim darp edildim her yerim kan yara bere içinde kalmıştı. Babam evden çıktı gece sarhoş olarak geri geldi sonra kusup bayıldı ambulans geldi bunun üzerine annem bana beddualar etti.Sabah uyandım eşyalarımı alıp iki hafta civarı bir tanıdığımızın evinde kaldım ne o evi nede o odamı görmek istemiyordum. Olayın üstünden zaman geçmesine rağmen bana travma oldu ambulans ve yediğim dayaklar aklımdan çıkmıyor ansızın hatırlıyorum ve gözlerim doluyor. Anne babamın yüzüne bakarken o anlar aklıma geliyor onlardan soğuyorum. Psikoloğa götürdü beni tanıdığım ama işe yaramadı. Etkisinden nasıl tam olarak kurtulabilirim? Bana yardım edin nolursunuz ben bu durumdan çok sıkıldım
AynenEleştirmek için sormuyorum.
Nasil yakalanabilirsin telefondan, nasil çaktılar.
Baya dediğin şey elindeki aletten oluyor, elinden mi kaptılar ne oldu???
Kes lan beğenemediysen yorum yapma
Seni bi işletirim aklın çıkar yerindenBizide işletiyor galiba
İşte bu cümle sizi fazlasıyla açıklıyor. Anne, babanıza sabırla diliyorum.
Niye travma olamazmış ben robot muyum insan değil miyimYani şimdi insanları işletecek kadar aklı başında olan insanın da yediği dayak bu kadar travma yaratmaz dürüst olalım.
Dayağa kesinlikle karşıyım çok daha farklı olmalıydı yaklaşım.
Bunu yapan kişinin de bu ilk vukuatı değildir. Anne babalar da insan sabrını zorlamamak lazım.
Kes lan beğenemediysen yorum yapma
O üslubunu bir düzelt önce. Haddini bil. Yaptığı rezillikler sonrası Yediği onca dayağın bile aklını başına getirmediği insana kelime harcayacak değilim. Terbiyesizlik yapma insanlara buradaKes lan beğenemediysen yorum yapma
Sen kalk beni sinir et yok bilmem kulübü işletiyormuşum bilmem neymiş sonra ben sinir olunca bana terbiyesiz de oldu cnm ya sen haddini bil insanı delirtmeyinO üslubunu bir düzelt önce. Haddini bil. Yaptığı rezillikler sonrası Yediği onca dayağın bile aklını başına getirmediği insana kelime harcayacak değilim. Terbiyesizlik yapma insanlara burada
Denerim sagolunya çok da küçüksün.
Bak bu yaptığın çok tehlikeli senin geyik diye konustuğun adamların hiç biri normal değil, normal olsa bu tarz konuşmalara girmezler.
Takık olanlari senin kom olduğunu daho bulup musallat olur.
Acı bi tecrübe yaşamışsın.
Olay daha çok yeni, atlatırsın zamanla…
Neler unutulup gidiyor hiç bir olayın acısı eskisi gibi kalmıyor…
Kendine meşgale bul.
Bu olay aklına geldiginde şu teknigi uygula içinden anlamsız kelimeler söyle…
Neden inandırıcı gelmiyorsun acaba….Denerim sagolun
Şiddete karşıyım o başka ama sütten çıkmış ak kaşık gibi konu açmanız çok saçma, kendi yaptıklarınızı da aklınızdan çıkarmayın. Sonucunda dayak yediniz diye değil ama yanlış yaptığınızı anladınız diye.Lütfen anlatacaklarım için beni yargılamayın bana kızmayın pişmanım zaten. Canım sıkılıyordu ve fake sosyal medya hesabımdan erkekleri işletiyordum eğlenceli geliyordu bana. Eylül ayında aileme yakalandım ve erkeklerle yaptığım cinsel içerikli konuşmalar, küfürlü konuşmalarımın hepsi ortaya çıktı gördüler. İntihara kalkıştım korktum yapamadım Babamdan ve annemden aynı anda odamda dayak yedim darp edildim her yerim kan yara bere içinde kalmıştı. Babam evden çıktı gece sarhoş olarak geri geldi sonra kusup bayıldı ambulans geldi bunun üzerine annem bana beddualar etti.Sabah uyandım eşyalarımı alıp iki hafta civarı bir tanıdığımızın evinde kaldım ne o evi nede o odamı görmek istemiyordum. Olayın üstünden zaman geçmesine rağmen bana travma oldu ambulans ve yediğim dayaklar aklımdan çıkmıyor ansızın hatırlıyorum ve gözlerim doluyor. Anne babamın yüzüne bakarken o anlar aklıma geliyor onlardan soğuyorum. Psikoloğa götürdü beni tanıdığım ama işe yaramadı. Etkisinden nasıl tam olarak kurtulabilirim? Bana yardım edin nolursunuz ben bu durumdan çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?