- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Ne gibi mesela
Olduğu gibi anlattım ne eksik ne fazlaBilmiyorum. Onu siz söyleyeceksiniz.
Sanırım liseye gidiyorsun ya da mezunsun. Kendini derslerine vermeni ve üniversite kazanmanı tavsiye ederim şu durumda.18 yaşındayım
Konuştum evet. Özür dileyen taraf ben oldum onlar da tamam deyip geçtiler hiç özür vs birşey demediler bileYasin kücük. Annen baban muhtemelen tüm o yazdiklarini gercek hayatda da yaptigini zannediyorlar. Yapmadigini nerden bilsinler. Sahsen dövmezdim, ama böyle durumlarda sadece cevap olarak akillarina dayak gelmis demek ki, cünkü cogunluk da öyle büyütüldü. Ailenizle hic konustunuz mu ondan bu yana?
Doğrudur mezunum. Diğerlerine de yazdım benimle hiç ilgilenmediler çok sıkılıyordum başkalarının ilgisini çekiyordum eğlenmek istemiştim. Sanki herkes dört dörtlük tek yapan benim. Yorumlarda herkes üstüme geliyor beni anladığınız icin size teşekkür ederimSanırım liseye gidiyorsun ya da mezunsun. Kendini derslerine vermeni ve üniversite kazanmanı tavsiye ederim şu durumda.
Yaptığın kötü bişey değil, ancak doğru bir şey de değil. Kesinlikle şiddet gerektirecek bişey değil.
Kendince eğlenmişsin, yaşın da küçük olduğu için bunu eğlence olarak görmen doğal.
Ailene göre dünyanın en kötü şeyini yapmışsın, ancak kendini bunları yaptığın için kesinlikle kötü hissetmemelisin.
Mantıklı bir şekilde baktığında gereksiz bir şey olduğunu sende anlarsın.
Eğer psikolog işe yaramadıysa bence başka bir psikolog deneyebilirsiniz. Ortalık biraz daha sakinleşene kadar da bence o tanıdığınızın yanında kalmak daha yararlı.
Konuştum evet. Özür dileyen taraf ben oldum onlar da tamam deyip geçtiler hiç özür vs birşey demediler bile
Iyi yapmislar iyice kirsalarmis kafani bacagini.
Bide travma diyosun, utanmaz
Annen baban asil travmayi yasamis sen degil
Eve döndüm zaten olay eylül ayında olduAile olarak nasil devam etmeyi düsünüyorsunuz? Yani eve dönecekmisiniz?
Yakaladılar işte bayaNasıl yakaladılar?
Gerçekten merak edilmeyecek gibi değil…
Yakaladılar işte bayaNasıl yakaladılar?
Gerçekten merak edilmeyecek gibi değil…
Sende git kendi içi boş olan kafanı kır zaten bi işe yaradığı yokIyi yapmislar iyice kirsalarmis kafani bacagini.
Bide travma diyosun, utanmaz
Annen baban asil travmayi yasamis sen degil
Bayıldı ben çağırmadım annem çağırdıAdam sarhosluktan sizdi diye niye ambulans cagirdiniz ki yaa
Sizmistir o, biraksaydiniz zabahnan kalkardiBayıldı ben çağırmadım annem çağırdı
Bende öyle düşünmüştümSizmistir o, biraksaydiniz zabahnan kalkardi
OweiaaYakaladılar işte baya
Sende git kendi içi boş olan kafanı kır zaten bi işe yaradığı yok
Olduğu gibi anlattım ne eksik ne fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?