- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Ablam Allah razı olsunAklın basina geldi mi diye yazanların aklı başında mı acaba? Konu fake bile olsa burayi okuyan binlerce genc kiz var. Onlar da babalari kafalarini gozlerini kirinca hakettim demek ki diyecek. Kadın babasından annesinden aynı anda yüzü gözü kan içinde kalacak kadar dayak yemiş. Erkeklerle konuştuğu için. Babasinin evinden altin mi çalmış adam mi öldürmüş. Kaldı ki çalmış olsa bile polis var mahkeme var. Karakolda bile adam öldüren insana şiddet yasak suç. Bu neyin kafası anlamıyorum. Dayağı meşru kılan kişiler kimse ama kimse şiddeti haketmez. Varsa bir suç mahkeme var polis var savcı var. Ki burda karşı tarafa yapılan bir suç bile yok. Allahim deliricem.
Ailen yeterince kemiklerini kırmamış.Kes lan beğenemediysen yorum yapma
Hala da pişman olmamışsın yazından öyle hissettim herkes konusuyor diye seninde konusacan manasına gelmiyor tanıdım cok kişi var konusmuyorlar insanda biraz dahi olsa pişmanlık duygusu olurSanki bu dünyada bir tek ben konuşuyorum bunları ya
Abla sorunun başında pişmanım yazmışım neyden bahsediyosun ama yaaHala da pişman olmamışsın yazından öyle hissettim herkes konusuyor diye seninde konusacan manasına gelmiyor tanıdım cok kişi var konusmuyorlar insanda biraz dahi olsa pişmanlık duygusu olur
Boş konuşmaAilen yeterince kemiklerini kırmamış.
Ergen troll, git sen kendi yaşıtın sitelerde takıl. Açtığın konularda uydurduğun hikayelerden de , bu üslubundan da gerçekten bir terbiye eksikliğin olduğu ortada.Kes lan beğenemediysen yorum yapma
Siz kimin ne yaşadığını bilmeden burda troll diye insana sallamayı bilirsiniz anca şaşırtmıyor bazı insanlarErgen troll, git sen kendi yaşıtın sitelerde takıl. Açtığın konularda uydurduğun hikayelerden de , bu üslubundan da gerçekten bir terbiye eksikliğin olduğu ortada.
İnsansın kuzucum tabi ki insansın ama yaptığımız yanlışların karşılığını bir şekilde görünce hemen travmaya bağlamıyoruz. O zaman annen baban da yoğun bir travma altında kızları böyle bir şey yaptığı içinNiye travma olamazmış ben robot muyum insan değil miyim
Neye bağlıyım ki ozmnİnsansın kuzucum tabi ki insansın ama yaptığımız yanlışların karşılığını bir şekilde görünce hemen travmaya bağlamıyoruz. O zaman annen baban da yoğun bir travma altında kızları böyle bir şey yaptığı için
Çıplak foto video atmismiydin18 yaşındayım
Bi halt etmişsin tamam olabilir cahillik diyelim buna. Ben sana kalkıp nasıl böyle bir şey yaparsın şu bu demiyorum. Ama ailenin yaşadığı hayal kırıklığını bir düşünür müsün. Bak yine söylüyorum dayak asla onaylanacak bir şey değil ama cinnet anı diye de bir şey var biliyorsun değil mi. Daha hala aileni kötülüyorsun.Neye bağlıyım ki ozmn
Canım özelden yazmak istedi öyle yaptım derdim kavga etmek değil sana tm diyom halen diyin fake geldi bilmem ne. İçerik derken ne yani anladım herşeyi anlattım işte bide mesajımı kopyalayıp buraya yapıştırmışsın utanacam falan mı sandın hayırdırKız neden özelden mesaj atıyorsun???
(Ablacım konuya fake falan diyon da yaşadığım travmayı anlatmışım nie fake olsun
Hadi farzedelim konu fake sanane yani neyi kafaya takıyon bu kadar)
Yorumuma cevap neden yazmıyorsun.
Özelden de mi kavga edeceksin???
Konu bana fake geldi.
İçerik soruyoruz yok. Kısa kısa cevaplar, insanlara atarlanmalar.
Nasıl bir cesaret…
Seni ben kınamadım ki ya da dayak oh iyi olmuş yorumu da yapmadım.
Konum fake değil dersin olur biter.
Biz kafaya takmıyoruz ki sen kafaya takıp konu açmışsın bizlerde yorum yazıyoruz…
Ailem herkese eşit davranmıyor tamam mı derdim buBi halt etmişsin tamam olabilir cahillik diyelim buna. Ben sana kalkıp nasıl böyle bir şey yaparsın şu bu demiyorum. Ama ailenin yaşadığı hayal kırıklığını bir düşünür müsün. Bak yine söylüyorum dayak asla onaylanacak bir şey değil ama cinnet anı diye de bir şey var biliyorsun değil mi. Daha hala aileni kötülüyorsun.
Derdin bu olabilir ve bu konuda haklı da olabilirsin. Ama bunun intikamını kendini ortaya koyarak alman kalkarsan haksız duruma düşersin.Ailem herkese eşit davranmıyor tamam mı derdim bu
Ayşegül kimsevgiliMune , ne zamandır görüşmüyoruz. özledim ya. sanırım burada bir başka Ayşegül vakası yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?