ailem tuhaf görüşü! !

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Merhaba kızlar. Eskiden tuhaf çıkıyordum hele yan profilden hiç fotoğrafım yok.. Ama kimseden bisey duymadığım için ilerde bi şekilde yaptırırım diyordum. Taki 2 3 arkadaşımdan duyuna kadar.. Rahatsız oldum. Sonra tabi doğal olarak bende takıntı oldu. Zaten nefes alma sorunun yüzünden sürekli hastaneye gidip alerjik bisey yüzünden fıs fıs kullanan biri olarak ameliyat olsam mi dedim. Aileme de bunu söyledim. Rahatsız olduğumu hatta bi kaç fotoğrafımı gösterdim bakın burada böyle diye yok kabul ettiremiyorum. Yani bu sen öyle düşünüyorsun bişey yok değil. Bildiğiniz onlara tuhaf ve komik geldi. Tabi bunun maddi boyutu da var ama ben kredi çekip ameliyat olduktan sonra taksitlerini ben ödeyeyim dedim. Yok yine de çok saçma bi istek gibi bakıyorlar. Siz böyle bi durumla karşılaştınız mı? Nasıl hallettiniz?

Son düzenleme:
Bu konuda bir fikrim var.Herhangi bir devlet hastanesinde burun tıkanıklığının en şiddetli olduğu kış aylarında Kulak Burun Boğazcıya gidin annenle beraber.Doktor muayene ederken annen doktorun söylediklerini dinlesin.Sağlık için bir müdahale yaptırman gerektiğini anladığı zaman ''Anne zaten ameliyat olucam şu,siz hayır desenizde ben 50 yaşıma gelsemde bunu yaptırıcam,bari 2 ameliyata sokmayın beni'' diyebilirsin.Nasıl senaryo :))) hahahahaaa

Bu konuda bir fikrim var.Herhangi bir devlet hastanesinde burun tıkanıklığının en şiddetli olduğu kış aylarında Kulak Burun Boğazcıya gidin annenle beraber.Doktor muayene ederken annen doktorun söylediklerini dinlesin.Sağlık için bir müdahale yaptırman gerektiğini anladığı zaman ''Anne zaten ameliyat olucam şu,siz hayır desenizde ben 50 yaşıma gelsemde bunu yaptırıcam,bari 2 ameliyata sokmayın beni'' diyebilirsin.Nasıl senaryo :))) hahahahaaa
Zaten burnumdaki sorunu biliyorlar. Ama yinede 3 gun sonra randevum var kulak burun boğaz bölümünde bidaha deniyecem bu dediğini :D sen oldun mu ameliyat

merhaba arkadaşım,
ben de aynı şekilde ne arkadaşlarıma ne de aileme ameliyat olmak istediğimi anlatamadım. yok "senin burnunda bişi yok" yok "çok güzel", "düşer o kazak fln giyerken" yada "sonra michael jackson gibi bilmem kaç kez yaptırman gerekir"lerden başlayıp hayal gücünüzün aldığına gidiyodu bu korkutmalar.. bi sene bekledim, iki sene bekledim.. e baktım seneler geçti yaş 25 oldu ve ben hala mutsuzum görüntümden kalktım kredi çektim, randevumu aldım ve aileme de daha çok beklemek istemediğimi ve ne kadar mutsuz olduğumu görmüyolar mı diye sordum.. sonuç - dün ameliyat oldum.
sen de üsteki arkadaşın dediği gibi annenle bi doktora git ve burnunla ilgili yolunda olmayan herşeyi o da duysun. inan bana biraz daha sıcak bakacaktır ameliyatına.
çok iyi bi doktor bulup, çook güzel sonuçlarla mutlu olman dileğiyle..
:)

cr3mah 37351886 .!.:
merhaba arkadaşım,
ben de aynı şekilde ne arkadaşlarıma ne de aileme ameliyat olmak istediğimi anlatamadım. yok "senin burnunda bişi yok" yok "çok güzel", "düşer o kazak fln giyerken" yada "sonra michael jackson gibi bilmem kaç kez yaptırman gerekir"lerden başlayıp hayal gücünüzün aldığına gidiyodu bu korkutmalar.. bi sene bekledim, iki sene bekledim.. e baktım seneler geçti yaş 25 oldu ve ben hala mutsuzum görüntümden kalktım kredi çektim, randevumu aldım ve aileme de daha çok beklemek istemediğimi ve ne kadar mutsuz olduğumu görmüyolar mı diye sordum.. sonuç - dün ameliyat oldum.
sen de üsteki arkadaşın dediği gibi annenle bi doktora git ve burnunla ilgili yolunda olmayan herşeyi o da duysun. inan bana biraz daha sıcak bakacaktır ameliyatına.

Azmine hayran kaldim dogrusu :) Ben de pazartesi gunu olqcahim aelmeliyat. Senin nasil gecti? Suan durumun nasil

merhaba arkadaşım,
Hangi doktora ameliyat oldun ve ne kadar ödedin? Bide ben şuan çalışmıyorum. Yani iş bulsam kredi çeksem ameliyat olmak için izin istesem. Ee bide dinlenme süresi var :) bende babamla konuştum dedim bak böyle böyle bana kredi çek. 1 ay süre ver. iyileşeyim biraz. Sonra iş bulup taksidini ben ödeyecem dedim. Yok yani yok kabul etmiyorlar. Ben pişman olurmuşum ne gerek varmış gayet güzelmişim. Ben rahatsız oluyorum anlatamıyorum takıntılısın deyip duruyorlar öyle dedikleri için artık konuyu açmaya korkuyorum. Ben durup dururken ameliyat olacam demedim ki. Bi cok şey duyduğum için düşünüyorum. Gel de anlat bunu .napcam bilemiyorum.

Hangi doktora ameliyat oldun ve ne kadar ödedin? Bide ben şuan çalışmıyorum. Yani iş bulsam kredi çeksem ameliyat olmak için izin istesem. Ee bide dinlenme süresi var :) bende babamla konuştum dedim bak böyle böyle bana kredi çek. 1 ay süre ver. iyileşeyim biraz. Sonra iş bulup taksidini ben ödeyecem dedim. Yok yani yok kabul etmiyorlar. Ben pişman olurmuşum ne gerek varmış gayet güzelmişim. Ben rahatsız oluyorum anlatamıyorum takıntılısın deyip duruyorlar öyle dedikleri için artık konuyu açmaya korkuyorum. Ben durup dururken ameliyat olacam demedim ki. Bi cok şey duyduğum için düşünüyorum. Gel de anlat bunu .napcam bilemiyorum.

ben avusturyada yasiyorum, ben de issizdim annemin hatta bana borcu var onu bana versin ameliyat olucam dedim, ben senin estetik ameliyatina para veremem dedi.. 1 bucuk sene issiz kaldim, ama bizim burda issizlik parasi verdikleri icin bi sekilde gecindim.. kotu zamanlarim oldu, psikolojim gercekten kotuydu.. herneyse baktim kendimden baska kimsenin bana hayri yok, is aradim, buldum calismaya basladim 6 ayimi doldurdum kredimi cektim ben gidiyorum dedim. annem de bisey diyemedi. anliyorum onu da kendime eziyet olarak goruyor boyle bi operasyonu. acikca soyleyim ameliyatlar beni herzaman korkutmustur. ama guzellik icin katlanilmayacak kadar kotu de degil.
doktorum Muhammet Dilber.
gercekten cok memnunum iyi ki onu secmisim. fiyat 7000 tl. ama bi artış olacagini duydum. sen sabret, is ara bul ve kendi isini kendin hallet. inan bana kendi isini kendin halledince sonuctan cok daha mutlu olacaksin. ben de 25 yasimdayim keske once imkanim olsaydi ama olmadi. adim adim ilerle. once isini bul sonra kredini cek ve al randevunu ol ameliyatini.

Azmine hayran kaldim dogrusu :) Ben de pazartesi gunu olqcahim aelmeliyat. Senin nasil gecti? Suan durumun nasil

pardon ben bu yazdığını anca gördüm, şu an evdeyim çok şiştı yüzüm gözlerimi zor açıyorum ama ağrım yok iyiyim :)

ben avusturyada yasiyorum, ben de issizdim annemin hatta bana borcu var onu bana versin ameliyat olucam dedim, ben senin estetik ameliyatina para veremem dedi.. 1 bucuk sene issiz kaldim, ama bizim burda issizlik parasi verdikleri icin bi sekilde gecindim.. kotu zamanlarim oldu, psikolojim gercekten kotuydu.. herneyse baktim kendimden baska kimsenin bana hayri yok, is aradim, buldum calismaya basladim 6 ayimi doldurdum kredimi cektim ben gidiyorum dedim. annem de bisey diyemedi. anliyorum onu da kendime eziyet olarak goruyor boyle bi operasyonu. acikca soyleyim ameliyatlar beni herzaman korkutmustur. ama guzellik icin katlanilmayacak kadar kotu de degil.
doktorum Muhammet Dilber.
gercekten cok memnunum iyi ki onu secmisim. fiyat 7000 tl. ama bi artış olacagini duydum. sen sabret, is ara bul ve kendi isini kendin hallet. inan bana kendi isini kendin halledince sonuctan cok daha mutlu olacaksin. ben de 25 yasimdayim keske once imkanim olsaydi ama olmadi. adim adim ilerle. once isini bul sonra kredini cek ve al randevunu ol ameliyatini.

Tebrikler çok geçmiş olsun :) iyi ki yaptırmışsınız.. Umarım aklınızdaki gibi güzel bir burna kavuşursunuz.. Sizin probleminiz neydi? Benim septum deviasyonu..

Ve konu hakkında benim ailem de yaptırmıyor, BT bile çektik deviasyon var ama yaptırmıyolar. Ben de kendim çalışıp ödeyeceğim

Merhaba ailenin görüşü tuhaf felan degil bence kimsenin etrafi ailesi aaa tamam ol ne guzelde olur demiyor ulke ve toplum olarak estetiği henuz normal karsilayamiyoruz emin olun herkesin ailesi ayni tepkileri veriyor
Ama karsilarinda kararli ve net olursan en sonunda kabul ediyorlar gonulsuzcede olsa :)

Tebrikler çok geçmiş olsun :) iyi ki yaptırmışsınız.. Umarım aklınızdaki gibi güzel bir burna kavuşursunuz.. Sizin probleminiz neydi? Benim septum deviasyonu..

Ve konu hakkında benim ailem de yaptırmıyor, BT bile çektik deviasyon var ama yaptırmıyolar. Ben de kendim çalışıp ödeyeceğim

ben valla hiç bu latin sözlerden anlamıyorum :) nefes ve sağlık sorunum yoktu sadece görünüşünden memnun değildim.. doktorumun dediğine göre hafif kemerli ve düşük ve burun ucumun ortasında ince çizgi halinde bişi vardı, bu da burnumun ucunu ikiye ayırık gibi gösteriyodu..

["cr3mah, post: 37362592, member: 286705"]pardon ben bu yazdığını anca gördüm, şu an evdeyim çok şiştı yüzüm gözlerimi zor açıyorum ama ağrım yok iyiyim :)[/QUOTE]

Gecmis olsun canim, masallah agrin yokmua en azindan . sisliklerinde kisa surede iyilesir insallah. Benim korkumda tamda kime ameliyat olacagim konusunda acikcasi. Devlet hastnesinde olacagim ve birkac kucuk yorum disinda bilgim yok doktor hakkinda . ameliyatoma da sadece 2 gun kaldii. Doktorun adi Murat İçli...

["cr3mah, post: 37362592, member: 286705"]pardon ben bu yazdığını anca gördüm, şu an evdeyim çok şiştı yüzüm gözlerimi zor açıyorum ama ağrım yok iyiyim :)

Gecmis olsun canim, masallah agrin yokmua en azindan . sisliklerinde kisa surede iyilesir insallah. Benim korkumda tamda kime ameliyat olacagim konusunda acikcasi. Devlet hastnesinde olacagim ve birkac kucuk yorum disinda bilgim yok doktor hakkinda . ameliyatoma da sadece 2 gun kaldii. Doktorun adi Murat İçli...[/QUOTE]

fotoğraf gösterdin mi nasıl bişi düşündüğünü biliyor mu doktorun? umarım istediğin buruna kavuşursun, ameliyattan hiç korkma.. sonradan mutlu olacağın günleri düşün :)

["cr3mah, post: 37364986, member: 286705"]Gecmis olsun canim, masallah agrin yokmua en azindan . sisliklerinde kisa surede iyilesir insallah. Benim korkumda tamda kime ameliyat olacagim konusunda acikcasi. Devlet hastnesinde olacagim ve birk kucuk yorum disinda bilgim yok doktor hakkinda . ameliyatoma da sadece 2 gun kaldii. Doktorun adi Murat İçli...[/QUOTE]

fotoğraf gösterdin mi nasıl bişi düşündüğünü biliyor mu doktorun? umarım istediğin buruna kavuşursun, ameliyattan hiç korkma.. sonradan mutlu olacağın günleri düşün :)[/QUOTE]

Cok tesekkur ederiim, boyle yorumlata oyle cok ihtiyacim var ki, zira en iyi yonrtmenin yazamayacagi derecede kotu senaryolar yaziyorum. Narkoz korkusu var ya bisey olursaa diyee.. Sonra ameliyat sonrasi hallerim, burnum nasol olacak, pismam olurmuyum vs vs... Aslinda detay konusamadik . fotografcidan sag sol on alt profil fotolarimi istei ama ameliyat gunu goturevegim onu.. Bir de bende 2 sne once ozel bir hastanenin yuzume tasarladigi burun ole fotom vat. Onu cok begenmistim. Onu gotureyim diyorum ama bi faydasi olur mu acaba

["cr3mah, post: 37364986, member: 286705"]Gecmis olsun canim, masallah agrin yokmua en azindan . sisliklerinde kisa surede iyilesir insallah. Benim korkumda tamda kime ameliyat olacagim konusunda acikcasi. Devlet hastnesinde olacagim ve birk kucuk yorum disinda bilgim yok doktor hakkinda . ameliyatoma da sadece 2 gun kaldii. Doktorun adi Murat İçli...

fotoğraf gösterdin mi nasıl bişi düşündüğünü biliyor mu doktorun? umarım istediğin buruna kavuşursun, ameliyattan hiç korkma.. sonradan mutlu olacağın günleri düşün :)[/QUOTE]

Cok tesekkur ederiim, boyle yorumlata oyle cok ihtiyacim var ki, zira en iyi yonrtmenin yazamayacagi derecede kotu senaryolar yaziyorum. Narkoz korkusu var ya bisey olursaa diyee.. Sonra ameliyat sonrasi hallerim, burnum nasol olacak, pismam olurmuyum vs vs... Aslinda detay konusamadik . fotografcidan sag sol on alt profil fotolarimi istei ama ameliyat gunu goturevegim onu.. Bir de bende 2 sne once ozel bir hastanenin yuzume tasarladigi burun ole fotom vat. Onu cok begenmistim. Onu gotureyim diyorum ama bi faydasi olur mu acaba[/QUOTE]

olur bence götür ve göster :)
narkozdan ben de korktum baya.. ama kendi kendime korkularımı yenmeyi denedim, güzel olucam diye motive ettim kendimi :) ameliyat sonrasi ameliyati hic hatirlamiyosun, ertesi günü şişmeye ve morarmaya başladım. şu an hiç ağrım yok ama şişliklerim rahatsiz ediyor biraz. canavar gibi görünüyorum.. :)

Bunu okuyunca aklıma benim ameliyatim geldi bizimkiler sağolsun tam 3 sene ugrastim sonunda kalkıp babamla gittim plastik cerraha . Babam onada aynen şunu dedi "bakın Allah aşkına doktor bey bu kızın burnunda ne var fıstık gibi kız. " Doktor da dedi "ben sana desem gel sana igne yapayım demez misin niye boşuna yapıyorsun kardeşim yani niye olmadık yere ufakta olsa acı çekeyim bu kız ameliyat olma kararı aldiysa bi süreçten geçmiş demekki " sonra da demedi babam bişey para icin diyor falan da diyemedi araştırma Hastanesnde oldum çünkü cok cuzi bi miktara şimdi 1. Ayimdayim :)

fotoğraf gösterdin mi nasıl bişi düşündüğünü biliyor mu doktorun? umarım istediğin buruna kavuşursun, ameliyattan hiç korkma.. sonradan mutlu olacağın günleri düşün :)

Cok tesekkur ederiim, boyle yorumlata oyle cok ihtiyacim var ki, zira en iyi yonrtmenin yazamayacagi derecede kotu senaryolar yaziyorum. Narkoz korkusu var ya bisey olursaa diyee.. Sonra ameliyat sonrasi hallerim, burnum nasol olacak, pismam olurmuyum vs vs... Aslinda detay konusamadik . fotografcidan sag sol on alt profil fotolarimi istei ama ameliyat gunu goturevegim onu.. Bir de bende 2 sne once ozel bir hastanenin yuzume tasarladigi burun ole fotom vat. Onu cok begenmistim. Onu gotureyim diyorum ama bi faydasi olur mu acaba[/QUOTE]

olur bence götür ve göster :)
narkozdan ben de korktum baya.. ama kendi kendime korkularımı yenmeyi denedim, güzel olucam diye motive ettim kendimi :) ameliyat sonrasi ameliyati hic hatirlamiyosun, ertesi günü şişmeye ve morarmaya başladım. şu an hiç ağrım yok ama şişliklerim rahatsiz ediyor biraz. canavar gibi görünüyorum.. :)[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim inan rahatlattin beni. Doktora fotografi da goturecegim . Cok az kaldo her gece zaten ameliyat oluyorum ruyamda:) umarim sonucunda da mutli ayrilirim. Algida secicilikmi nedir hep mutsuz hikayelere rast geldim. Umarim herkes bu zahmetin aonunda amacina ulasir. İnanilmaz heyecanliyimm:)

bende ailemle aynı durumdan muzdaribim. doğalıığını bozma sakın diyorlar. baktım olcak gibi değil kendi paramı biriktirmeye başladım ve biriktirdim. şu an doktor seçme aşamasındayım fakat aileme hala ne diyeceğimi bilemiyorum. karşı çıkacaklarına adım gibi eminim. ne yapmalıyım sizce? :( bu arada ailemle ayrı yaşıyorum. ama tatilde vs. gidiyorum yanlarına

bende ailemle aynı durumdan muzdaribim. doğalıığını bozma sakın diyorlar. baktım olcak gibi değil kendi paramı biriktirmeye başladım ve biriktirdim. şu an doktor seçme aşamasındayım fakat aileme hala ne diyeceğimi bilemiyorum. karşı çıkacaklarına adım gibi eminim. ne yapmalıyım sizce? :KK43: bu arada ailemle ayrı yaşıyorum. ama tatilde vs. gidiyorum yanlarına

Canim valla bende tamamen ümidimi kesmistim bizimkiler aşırı karşıydı hem doğallık bozulur hem zor olur hemde Allahın yarattığını kul degistirmez diyorlardı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ben bayağı söyledim uğraştım yani ağladım bisürü sonunda sadece doktora gitme sözü aldım babam dedi tamam sadece gidip konuşalım sonra da ikna etti doktorum
Yani kimse bizimkiler kadar katı değildir.
Ayrıca tatilde olmalısınız ailenizin yanında olması iyi olur refakatçiye ihtiyaç duyuluyor :)

Back
X