Ailem ve benim sorunlarin dayanamiyorum artik

Dogru koca her zaman bulunur ama karsilikli yogun duygular hissedenini zor bulursun seni anlayip dinleyenini zor bulursun ben okumakta istemiyorum sosyal birisi olmakta istemiyorum sadece sevdigim adam yanimda olsun elimi birakmasin beni sevsin mutlu etsin istiyorum ve hicde yanilmadim hep mutlu etti ayrica koca eline bakarsin yazmissin bizim nisanlimla aramizda ayri gayri olmaz bendd varsa ben veririm onda varsa o verir 5 krsun lafini yapmayiz aramizda hic oyle bisi olmadi konusu bile gecmedi koca eline bakmak bana gore digil ben biz gayet yakiniz birbirimize herseyi paylasiriz kari koca gibiyiz simdiden

Keske nisanli kalmayip hemen evlenseydiniz. Eşinin ailesinin yaninda bekleseydin asker dönüşünü. Sanirim daha iyi olurdu.
En azından anne baban için.

Dogru koca her zaman bulunur ama karsilikli yogun duygular hissedenini zor bulursun seni anlayip dinleyenini zor bulursun ben okumakta istemiyorum sosyal birisi olmakta istemiyorum sadece sevdigim adam yanimda olsun elimi birakmasin beni sevsin mutlu etsin istiyorum ve hicde yanilmadim hep mutlu etti ayrica koca eline bakarsin yazmissin bizim nisanlimla aramizda ayri gayri olmaz bendd varsa ben veririm onda varsa o verir 5 krsun lafini yapmayiz aramizda hic oyle bisi olmadi konusu bile gecmedi koca eline bakmak bana gore digil ben biz gayet yakiniz birbirimize herseyi paylasiriz kari koca gibiyiz simdiden
Afferin len sana. İyi halt ediyorsunuz.
Ama ben sana anlatmaya çalıştıkça benim sinirlerimi zıplattın sen.
Yarın aynı evin içine girince anlarsın ne olduğunu.
Yok çok aşıkmışta yok paranın lafı olmazmışta.
Sen öyle san.
Evlen o zaman. Ama bayramlarda kocanın akrabalarını 3 gün gezersen en büyük riyakar da sensin.
Birşey söyleyim mi sana. Herkes sana yardım etmek istedi burada. Herkes bir abla gibi. Ama sende iş yokmuş güzelim. Senden bir cacık olmazmış.
Yarın kaynana görümce derdi açarsın buraya da o zaman geri dönüşün olmaz, o zaman o herif dediğin babana kurban olursun.

Bu yaşta ne nişanlısı diyesim geldi ?

Şimdiden adamın kurduğu baskıya bakın. Gerçekten bazi kadınlar çok pasif. Bile bile ateşe gidiyorlar.

Bir kaç sene sonraki konularını şimdiden tahmin edebiliyorum.

Senin " herif " dediğin o adamı mumla arayabilirsin.

Aileni, bu zamanlarını çok özleyeceksin. Kıymetini bil , iyi ki yaşıyorlar. Bir iki gün gitseniz ne olur.

O aklındaki kaçma düşüncesi varya, hiç mi okumuyorsun, duymuyorsun. Insanlar neler çekiyor.

Zar zor 1 sene konusarak anca ikna ettik 1 seneden bahsediyorum ayrica nisan dedigim aramizda soz kestik aile arasinda yani

Nisanlin bir yere kacmiyor. Suan senin yanin ailenin yani. Senin gozunde her ne kadar kotu de olsalar, yarin obur gun dara dustugunde , sacinin bir teline zarar geldiginde gidecegin bir kapin olsun.

Valla ağır konuşucam!
Biraz aklını çalıştırsana sen..
Nişanlın denen Ada'm ailenle bayrama gidersen bile senden vazgeçecek bir yaratık.Sevgisi bu kadar işte... Sen onun dediği herşeyi yaptığın sürece varsın onun hayatında , bunu anlamak çok mu zor.
İstediğin kadar sinirlenebilirsin bana .Burdaki tüm kadınlar , ki hepimiz senin annen veya ablan yalındayız , senin yanlış yaptığını söylüyoruz. Hepimiz 17 yaşında olduk , biraz düşün.
Bugün anandan babandan gördüğün baskının 10 katını yarın bu adamdan göreceksin. Yanında kaynanan olmadan çarşıya bile gidemeyeceksin. O zaman belki anlarsın baskı Nasıl olurmuş...
Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.

Beni hep mutlu etti. Karı koca gibiyiz, herseyi paylaşıyoruz. " Yaşın kaç ki daha şimdiye kadar mutlu etti seni.

Kaç yaşında başladı mutlu etmeye.

Daha hayatın tokadını yememissin sen.

Böyle okudukça hep üzülüyorum, üzülmekten öteye geçemiyorum maalesef.

Yani 20 - 21 yasinda. Bak canim 6 yildir gorusuyo olabilirsin ama sunu atlama görüşmeye basladiginizda sen 12 o 15 yasindaydi. Yani cocuktunuz ne badireler atlatirsan atlat emin ol ileriki hayatinin fragmani bile olamaz. Daha yolun çok basindasin. Şuan ki hislerin ve mantigin çok değil 2 - 3 sene sonra 180 derece degisebilir. Ne kadar kotu olursa olsun ailenin yerini başka kimse tutmaz.
Kaldi ki ailen illaki bizle geleceksin demekte hakli bence daha önce kacmissin tekrar yapmadan endişe ediyorum olabilirler ki haksiz da değiller gibi.

Nisanlin bir yere kacmiyor. Suan senin yanin ailenin yani. Senin gozunde her ne kadar kotu de olsalar, yarin obur gun dara dustugunde , sacinin bir teline zarar geldiginde gidecegin bir kapin olsun.
Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlim

Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.

Sen hiç olgunlasmamissin maalesef.

Keşke fake olsan.

ben 17 yaşındayken babamın bi dediğini iki etmezdim vaayy be şu anda olsa gene babamı dinlerdim. Ailene saygı açısından ayak uydurmalısın sıkılsan bile. nişanlın 3. şahıs. evlenince karışssın bırak da

Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlim
Sen mesaj yazdıkça gelip senin kulaklarından tutuveresim geliyor.
Nişanlın mi besledi seni? O mu getirdi bu yasa ?
Hani diyorsun ya nisanlimla ayrı gayrim olmaz. Eline bakmam onun şimdi bile paylaşıyoruz diye. Hah o paylaştığın o herif dediğin adamın parası bunu da bil

Yani 20 - 21 yasinda. Bak canim 6 yildir gorusuyo olabilirsin ama sunu atlama görüşmeye basladiginizda sen 12 o 15 yasindaydi. Yani cocuktunuz ne badireler atlatirsan atlat emin ol ileriki hayatinin fragmani bile olamaz. Daha yolun çok basindasin. Şuan ki hislerin ve mantigin çok değil 2 - 3 sene sonra 180 derece degisebilir. Ne kadar kotu olursa olsun ailenin yerini başka kimse tutmaz.
Kaldi ki ailen illaki bizle geleceksin demekte hakli bence daha önce kacmissin tekrar yapmadan endişe ediyorum olabilirler ki haksiz da değiller gibi.
Ben can sıkıntısına evden kacicak birisi digilim beni cok bunaltiyolar suan oturdugum evin altinda kiracilar ust katinda halamin evli kizi ve yandaki evdede halamlar ve amcamlar oturuyo ben yalniz evde kalsam nolur napabilirim yani aksam evden cikip gezer miyim veya eve erkek mi alirim hayir sadece evde oturmak bana karismasinlar 10 ay sonra evleniyorum zaten bunlar bu kafayla giderse alcaz basimizi gidicez burdan dugun falanda olmicak dugun meraklisida digilim sadece sevdigim adam yanimda olsun yeter bana ben baska bisi istemiyorum

Ay niyeyse ben senin nisanli olduguna inanmiyorum... :işsiz:siz kendi kendinize pastane yüzüğü taktiniz ergen style...:KK70:
Bi bayram ziyareti icin seni tehtit ediyo sende kara kara düşünüyorsun babama ne desem de gitmesem diye...
Yas 18 olunca her seyi istedigin gibi yapabilme hakki verilmez insanlara canim... bak cok kucuksun yazdiklarindan belli 17 bile degilsin belki...
Sen suan para pul bile bilmiyorsun toz pembe görünüyor her sey sana... nisanlinla! dunya turuna cikmiycan canim evlenince de o nereye isterse oraya gidicen bayramda da babanin degil nisanlinin! koyune gidicen bu yazılanları bi düşün diyemiyorum düşünmeye çalış. :KK70:

Ayy gerçekten sinirim bozuldu şaka gibi yazık gerçekten çocuksun ve en doğruyu sen biliyorsun.Eğitimde ergen benmerkezciliği diye birşey var tam olarak şuan örneksin ona.
Sende ergen konusmasi var ya ayy li may li kokoslar varoslar gibi sen ne anlarsin sevgiden asktan hey yarum hey isine bak

Back
X