Ailem ve erken evlilik meselesi

Yazdıklarınızdan cook kucuk oldugunuz cok bellı
Hatta 18 yas olgunluguna bıle erememıssınız
Gununuzde 18 yasındakı bı cok kız sevgılısının tum sıfrelerını bılmenın bı krıter olmadıgını bılır
Sevgılınız sızın kadar kucuk bı cocukla gorusmemelıydı kendı yasıtları varken... ıyı nıyetlı bulmadım

Evlenırsenız sonunuz yok. Baba evıne kucakta cocukla dönersınız

:)
Su yazdıkların süt kokuyor
Okadar dıyeyım anla :)

Bak tatlim bende erken evlendim. 19mda. O gunlerde sorsan yoo evlilik icin hicte erken degil derdim. Ama yasadikca anliyosun erkenmis gercktn.

Hayati sindire sindire yaşa. Doya doya gez. Flörtlerin olsun. Erkekleri tani. Ne icin acele ediyosun ki. Kacmaz evlilik eş cocuk. Hayattan beklentin sadece evlilik es cocuk olmasin.
Zevklerin olsun , hobilerin olsun. Sabahlara kadar suren muhabbetlerin olsun. Hem kız hem erkek arkadaslarin olsun erkekler hele kesin olsun. Yani biseyleri yaşayin biraz.
Evlilik güzel sey ama 18 yas icin degil.

Bak bir de sunu söyleyim eger o herif senin aklina evlilik evlilik diye baskı kuruyosa sen ondan koşa koşa uzaklas. Onun evlilik yaşi zaten. Sen daha cıtırsın gözün acilmadan kapmak istiyo seni. Daha cok gencsin gercekten gerek yok.

senin küçük olduğun daha fikirlerinden belli evladım futbolcu yakışıklı zengin tanınmış olması seni cezbediyor,ama maalesef bende annen gibi düşünüyorum ,çok küçüksün ve üzgünüm ki düşündüğünün aksine olgunlaşmamışsın çok hamsın.

yaşın küçüüükk allah aşkına ne acelen var cocuk seni 3-4 sene bekledi diyelim orta yaşlı biri olmuş olcak hayatını yaşa kendini geliştir hayatta yapılacak çok güzel şeyler var niye kendini ev kadını modeline sokuyorsun evlilik kolay görünüyor uzaktan galiba ama değil.. ve ailen haklı bunu unutma. nasihat gibi oldu amaa lutfen kardeşim bizde 18 li yaşlarda kendimizi çokk olgun mantıklı görüyorduk ama dönüp bakınca cocuk cocuk işlerimiz olmuş diyorum. :)

Ahh canimm neden arkadaslarindan vazgectin ki ? Yapmayin bunlari. Hatali davranislar.

Her bayanin kendine ait bir atının olmasi gerektiği kanaatindeyim boşanmalar ayrılıklar söz konusu oldugunda attan inip eşege binmesin diye...

18 yasinda evlilikten daha guzel seyler var yapmak icin. Okumakta hevesin yoksa calisirsin. Ama evlenirsen deli gibi pisman olursun.
Bir de erkeklere guvenecek kadar erkek tanimadin henuz. Her 18 yasindaki senin gibi "cok olgunum" diye dusunuyor ama yasayinca goruyorlar gercekleri.

Bende erken oldugunu dusunuyorum ama iste kaybetme korkusu da yasiyorum. Zaten seviyosa bekler beni 2 sene.. kendimi ne zaman hazir hissedersem ve aileme de hissettirsem olur zaten bu. Ama cok seviyorum cok aceleciyim yaaaa

seviyosa 5 sene de bekler 10 sene de
27 yaşında, oynasa oynasa 33-35 e kadar futbol oynar
sonra napıcak?

birine aşık olduğunda her şeyden vazgeçmen gerekmiyor.
hayatındaki her şey ile seni sevmesi gerekiyor zaten karşındakinin

Hayir sanmiyorum tabikide basibos insan degil meslegi var demek istedim
canim benim senin meslegin var mi? asıl önemli olan o... bak kk de ki konularin çoğu yok eşim cok değişti beni artik sevmiyor, yok kocam beni aldatti, eşimden bosanicam ama maddi gücüm yok, işim yok vs..

Evlenmeyi düşündüğün adam dunyanin en iyi insani olsa bile gecelegin ne getirecegi hic belli olmaz. Ne yap ne et universiteye git oku. Bu arada bi nişan yaparsiniz. Eğer o kadar cok seviyorsa okulunu bitirmen icin destekler ve bekler...

Okuma sakın evladım sen hemen evlen bide bebek yaparsın hemen ohh mis gibi hayat..

Ne demek istediğimi birçok arkadaş anlamıştır,bu konularda ne kadar katı olduğumu bilirler..

17 yasinda benzer duygular icindeydim. 20 yasinda evlendim. 6 ay sürmedi.

Forum senin hikayene benzeyen hikayelerle dolu. Bak bi, hangisi verdigi karardan mutlu.
Kac tanesi meslegi olmadigi icin, dayak yedigi hakerete ugradigi kocasindan ayrilamiyor. Kac tanesi, kaynana kayinbabanin agiz kokusunu cekmek zorunda.

Bir meslek edin. Ne olursa olsun bir meslegin olsun. Sonra git istedigin kisiyle evlen. Ama her an resti cekebilme imkanin olsun.
Insallah bizleri dinlersin.

Senin yaşında öğrencilerim oldu yüzlerce. Üniversite için seçtikleri bölümü bile iki yıl sonra "bu bölüm bana göre değilmiş" diye bırakanlar var. Malesef bu yaşlarda fikirler çok çabuk değişebiliyor.
Vücut olarak olgun olman düşünce olarak olgunlaşmak değildir. Ve bence madem o kadar olgunsun burada sana tavsiye veren olgun ablaların gibi düşünüp önce eğitimimi tamamlayayım kimseye muhtaç olmayacak hale geleyim de öyle evleneyim demen gerekir. Hayat bu ne olacağı belli olmaz.
Sevgi sonsuza kadar süren bir şey değil. Eğer çekilecek gibi biri değilse karşındaki üç güne sevgin de biter. Bunu da unutma.

Ben size zaten yarin evleniyorum demedim mesajlarimi okursaniz 20 yasinda dusunuyorum seneye aileme aciklamayi dusunuyorum demek istedim yorumlariniza saygi duyuyorum hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…