Bana o kadar guzel seyler soyluyo ki ve gercekten yakisiyoruz kendiside futbolcu zaten taninmis sayilicak biri maddi durumu felan da iyi bana cok iyi bakicagini en cokta sevgimizin hep ayni kalicagini soyluyo ayrica hemen pat diye degil 19 yasinda nisan yapariz 20 yasindada evleniriz diyo ama sorun su ki ailemden cok cekiniyorum 1 sene gecse bile nasil soylerim diye kara kara dusunuyorum18 yas erken. daha erkeklere guvenilerek yasanilmayacagini bile bilmiyorsun.
evlilik kolay degil. kendini yetistir. yere saglam bas. erkeklere fazla guvenme. hayatta en cok kendine guven.
9 yas var yine az degil ama yanlis yazmisim 27 yasinda ben 18 yasindayim hepinizin yazdiklarina saygi duyuyorum size fikirlerinizi soruyorum cikmazdayim18 yasindayken ben de cok olgun oldugumu dusunurdum ki oyle degilmisim tabi ki...
Daha yasin kucuk evlilik icin.Sorumluluk almak bir evliligi yurutmek kolay degil.
Klasik soylemler ama gercekten de oyle.
Okumakta gozum yok diyorsun ama cok pisman olursun ileride .
Ne olursa olsun oku ondan sonra evlilik dusun derim.Hem ekonomik ozgurluk olarak hem de hayata bakis acin cok degisecek.Ondan sonra kararini verirsin.
Bu arada 10 yas fazla bana gore.
Yas farki konusunda sahsi fikrimi soyledim aslinda normal bulanlarda var.9 yas var yine az degil ama yanlis yazmisim 27 yasinda ben 18 yasindayim hepinizin yazdiklarina saygi duyuyorum size fikirlerinizi soruyorum cikmazdayim
"15 yasina geri donseydim eger beni seven insanlarin sozunu dinlerdim.. buyumek icin acele etmezdim."Bana o kadar guzel seyler soyluyo ki ve gercekten yakisiyoruz kendiside futbolcu zaten taninmis sayilicak biri maddi durumu felan da iyi bana cok iyi bakicagini en cokta sevgimizin hep ayni kalicagini soyluyo ayrica hemen pat diye degil 19 yasinda nisan yapariz 20 yasindada evleniriz diyo ama sorun su ki ailemden cok cekiniyorum 1 sene gecse bile nasil soylerim diye kara kara dusunuyorum
Bende erken oldugunu dusunuyorum ama iste kaybetme korkusu da yasiyorum. Zaten seviyosa bekler beni 2 sene.. kendimi ne zaman hazir hissedersem ve aileme de hissettirsem olur zaten bu. Ama cok seviyorum cok aceleciyim yaaaaYas farki konusunda sahsi fikrimi soyledim aslinda normal bulanlarda var.
Yas farkindan ziyade yasin evlenmek icin erken.
Hayatindaki kisi simdi iyidir ama insanlar degisebilir.Kimseye o kadar guvenme.Burda kac yillik eslerinden ayrilirken yasadiklarini anlatan bir suru kisi var.
Futbolcu olmasi hayatını garantiye mi alıyor sanıyorsun?Bana o kadar guzel seyler soyluyo ki ve gercekten yakisiyoruz kendiside futbolcu zaten taninmis sayilicak biri maddi durumu felan da iyi bana cok iyi bakicagini en cokta sevgimizin hep ayni kalicagini soyluyo ayrica hemen pat diye degil 19 yasinda nisan yapariz 20 yasindada evleniriz diyo ama sorun su ki ailemden cok cekiniyorum 1 sene gecse bile nasil soylerim diye kara kara dusunuyorum
Hayir sanmiyorum tabikide basibos insan degil meslegi var demek istedimFutbolcu olmasi hayatını garantiye mi alıyor sanıyorsun?
Yanıyorsun
Buralar ne çok meslek sahibi ama adam olamamış insan gördü bir bilsen...Hayir sanmiyorum tabikide basibos insan degil meslegi var demek istedim
Gercekten haklisiniz ummadigimiz tas bas yariyo ben bu insani 10 yil tanisam da belki kotu biri cikicak hicbizaman bilemeyiz ama 5 aydir konusuyoruz daha hicbi kotu sozunu gormedim sadece zaman gerek iliskimiz icinBuralar ne çok meslek sahibi ama adam olamamış insan gördü bir bilsen...
O noktada o futbolcuyu ne süredir tanıyorsun ona göre karar ver
İnsan yıllar sonra anne babasına bile şaşırıp kalıyor.
5 ay kısa bir süre..Gercekten haklisiniz ummadigimiz tas bas yariyo ben bu insani 10 yil tanisam da belki kotu biri cikicak hicbizaman bilemeyiz ama 5 aydir konusuyoruz daha hicbi kotu sozunu gormedim sadece zaman gerek iliskimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?