Kizlar meraba sizin fikirlerinize cok ihtiyacim var. Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hicbir zaman okulda okumakta gozum olmadi hep evlenip ailem olsun guzel bi yuvam olsun beni seven bi esim olsun istiyodum yasitlarimdan cok olgun gozukurum ve disaridan da cok begenilen bi kiz oldum herzaman. Sevdigim cocuk 27 yasinda aramizda 10 yas var. Birbirimizi gercekten seviyoruz futbolcu o ve gercekten bana evlilikten bahsetiyo tum sifreleri bende ve hicbi kizla konusmuyo her saniye bana yaziyo ve normalde hicbi erkege guvenmeyen ben gercekten bu cocuga guveniyorum. Ama benim ailem hala beni cocuk gibi gorur babam ben mutfaga girince surekli tembihler yok biyerini yakarsin yok yapamazsin felan diye. Ailem benim ne kadar olgun dusundugumu vs bilmiyo annemlede arkadas gibi degilizdir ve evlenme konusu acsam gulup gecerler ve ciddi olmadigimi dusunurler hatta bana kizarlar. Tek basina bile zor disari cikan bi kizim ama gercekten konustugum cocugu cok seviyorum aramizda bu kadar yas farki olmasina ragmen. Aileme soylersem yas farkina bile kizarlar hicbi turlu soyleyemiyorum yani aileme ama bi yandanda cok seviyorum ve ne yapicagimi hic bilmiyorum nolursunuz bana akil verin